![]() |
پیامک خاطره های غمگین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک خاطره های غمگین (/showthread.php?tid=222139) |
پیامک خاطره های غمگین - Ֆℋ£¥∂α - 25-04-2015 بارانِ سربی میشود وقتی نیستی میریزد بر سرم خاطراتـــــتــــــ . . . . . . هیس … حواس تنهایی ام را با خاطرات باتو بودن پرت کرده ام بگو کسی حرفی نزند بگذار لحظه ای آرام بگیرم … . . . به هم میرسیم ۳ نفر میشیم من و تو و شادی از هم دور میشیم ۴ نفر میشیم تو و تنهایی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. , من و خاطره . . . می آیی . . . عاشق می کنی . . . محو میشوی . . . تا فراموشت می کنم ، دوباره می آیی . . . تازه می کنی خاطراتت را . . . محو میشوی . . . . . . . مرا محکــم تر در آغوش خود بگیـر … من هنوز هم نـمی خواهم تــو را … به دسـت خاطرات ” لــعنـتـی ” بسپـارم … . . . میگوینــد: بــاران کــه میزنــد , بــوی ” خــاک “بلنــد می شــود… امــا ,اینجــا بــاران کــه میزنــد ; بــوی ” خاطــره ” بلنــد میشــود …! . . . دست خالی که نمیشود به پیشواز خاطره رفت ! من هم وقتی چمدانم پر از گریه شد راه میافتم … . . . دلم که گرفته باشد باصدای دستفروش دوره گرد هم گریه میکنم! چه رسد به مرور خاطرات باهم بودنمان… . . . من هر روز تلاش می کنم که در خاطرم بماند و تو هر روز تلاش می کنی که فراموش کنی … چه بلاتکلیفند خاطراتمان ! . . . ﻫﺮ ﺁﺩمی ﮐﻪ ﻣﯿﺮﻭﺩ . . . ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﯾﮏ جایی به ﯾﮏ ﻫﻮﺍﯾﯽ ﺑﺮمبگردد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ! ﻫﻤﯿﺸﻪ ﯾﮏ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﻫﺴﺖ ! ﺣﺘﯽ ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ! . . . خاطره یعنی یک سکوت غیر منتظره میان خنده هایی بلند! . . . میروم تا در آغوش خاک قرار گیرم ، و تمام خاطراتمان را به خاک بسپارم چون دیگر بعد تو پناهی بهتر از آغوش خاک ندارم . . . . . . گاهی باید فاتحه خاطره ای رو خوند ! وگر نه همون خاطره فاتحه تو رو می خونه . . . . . . کوه های غرورم از گناه رفتنت آب شده ؛ تا قبل از سیل برگرد … سیل که بیاید همه را با خود می برد حتی خاطراتت را ! . . . موقع Delete فولدر خاطراتت ، ذهنم Error می دهد ! گمانم یکی از فایلها در حال اجراست . . . . . . زیر درخت سیب نذر کرده ام به آمدنت … فصل شکوفه زدن از خاطرات نزدیک است ! . . . از بعضی از آدمها تنها خاطره می ماند ! از بعضی های دیگر هم هیچ ! خاطره ساختن لیاقت می خواهد ! . . . کاش دفتر خاطراتم چراغ جادو بود تا هروقت از سر دلتنگی به رویش دست می کشیدم ، تو از درونش با آرزوی من بیرون می آمدی … . . . من خاطرت را میخواستم نه خاطره ات را . . . . . . چه تلخ است علاقه ای که عادت شود . . . عادتی که باور شود . . . باوری که خاطره شود . . . و خاطره ای که درد شود . . . . . . یادت هست خیالت هست ، خاطراتت هست فقط کمی جای تو خالیست ، نمی آیی ؟ . . . تقصیر تو نبود ! خودم نخواستم چراغ قدیمی خاطره ها خاموش شود ! خودم شعرهای شبانه اشک را فراموش نکردم ! خودم کنار آرزوی آمدنت اردو زدم ! حالا نه گریه های من دینی بر گردن تو دارند ، نه تو چیزی بدهکار دلتنگی این همه ترانه ای . . . . . . بعضی دوستیا شوخی شوخی میان و جاگیر میشن توی دلت ! تبدیل به یه عشق عمیق میشن … ته نشین میشن توی قلبت … ولی یه روز خیلی راحت تو سکوت میرن ! اونجا باورش سخته ، اونوقته که باید بلد باشی چطور با یه خاطره کنار بیای ! . . . درست است، ما به اندازه خاطرات خوشی که از دیگران داریم آنها را دوست داریم و به آنها وابسته می شویم هرچه خاطرات خوشمان از شخصی بیشتر باشد علاقه و وابستگی ما بیشتر می شود پس هرکسی را بیشتر دوست داریم و می خواهیم که بیشتر دوستمان بدارد باید برایش خاطرات خوش زیادی بسازیم تا بتوانیم در دلش ثبت شویم |