انجمن های تخصصی  فلش خور
سوپ باقالا با خامه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سوپ باقالا با خامه (/showthread.php?tid=222227)



سوپ باقالا با خامه - Ֆℋ£¥∂α - 26-04-2015

بهار فصل باقالا هست و خیلی آن را دوست دارند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سوپ باقالا با خامه 1
سوپ باقالا با خامه‎
مواد لازم :
 کرفس
سه ساقه
 تره فرنگی
 یک عدد
 پیاز
یک عدد
 کره
یک چهارم پیمانه
آب مرغ
پنج پیمانه
شیر
دو پیمانه
خامه
نصف پیمانه
باقالا
دو پیمانه
برگ بو
سه عدد
آرد
یک چهارم پیمانه
آبلیمو
دو قاشق سوپخوری
گلپر
نصف قاشق چای‌خوری
نمک
به میزان لازم
فلفل سیاه
به میزان لازم

طرز تهیه :
همانطور که می دانید آوندهای ساقه کرفس زیاد و درشت هستند باعث می شود میکروب ها وارد کرفس شوند، ابتدا كرفس را به خوبی شسته و بعد آن را خرد كنید. به همین دلیل  ریشه و برگ سبز تره‌ فرنگی را جدا كرده و قسمت سفید آن را ریز خرد كنید و همراه با پیاز در كمی كره تفت دهید.

برگ بو را همراه نمک، فلفل و نیمی از باقالا به مواد بالا اضافه كنید. و بعد آب مرغ را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد، سپس برگ بو را بیرون آورده و بقیه مواد را با مخلوط‌ كن پوره كنید و بعد دوباره در قابلمه بریزید. شیر را به آرد اضافه كنید تا یكدست شود.

سپس آن را آرام داخل سوپ ریخته و هم بزنید. بقیه باقالا را هم به سوپ اضافه كنید. در قابلمه را بگذارید تا سوپ جا بیفتد سپس خامه، آبلیمو و گلپر را با هم مخلوط كنید و پس از پخت سوپ به آن اضافه كنید.