![]() |
پیامک عاشقانه فوق خاص - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک عاشقانه فوق خاص (/showthread.php?tid=223113) |
پیامک عاشقانه فوق خاص - Ֆℋ£¥∂α - 30-04-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() استعداد عجیبی در شکستن داری…. قلب…غرور…پیمان… استعداد عجیبی در نشستن دارم…. به پای تو…به امید تو…در انتظار تو . . . . خبر به دورترین نقطه جهان برسد نخواست او به من خسته بی گمان برسد شکنجه بیشتر از این که پیش چشم خودت کسی که سهم تو بوده به دیگران برسد . . . . خدا تو را برای عاشقانه زیستن به من نداد برای شاعرانه زیستن ز من گرفت . . . … . . . . ﻣن دیگه ﻫﯿﺞ ﻭﻗﺖ ﺻﺪﻗﻪ ﻧﻤﯿﺪﻡ ؟ . ﭼﻮﻥ ﻣﯿﮕﻦ ﺻﺪﻗﻪ ﺑﻼ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺁﺩﻡ ﺩﻭﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﻃﺎﻗﺖ ﺩﻭﺭﯾﺖ ﺭﻭ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﻼ . . . . بسترم صدف خالی یک تنهایی است و تو چون مروارید گردن آویز کسان دگری . . . . آنکه دستور زبان عشق را بی گزاره در نهاد ما نهاد خوب می دانست تیغ تیز را در کف مستی نمی بایست داد . . . . دلـت به ماندن نیست بـرو، عشـق که گـدایی نـدارد. یادت نیست مگر؟ … این نذر مـن بود، که کوه شوم و پای نبودنهایت بمانم . . . . ما با دلمان هنوز مشکل داریم صد سنگ بزرگ در مقابل داریم معشوق خودش می بُرد و می دوزد انگار نه انگار که ما دل داریم ! . . . . عشق یعنی وقتی هزار دلیل برای رفتـن هست هنوز دنبال یه بهــــونه*ای….. که بمـونـی ! . . . . عبور تو از حوالی چشم های من, تنها اتفاق غیر منتظره ی زندگیم بود چراکه من… همیشه منتظر نیامدنت بودم … ! . . . . هم آشوبگری و هم خاموش کولی وار می توان دوستت داشت همین که باد را به آغوش می کشی . . . . زندگی نامه ی شقایق چیست ؟ رایت خون به دوش وقت سحر نغمه ای عاشقانه بر لب باد زندگی را سپرده در ره عشق به کف باد و هرچه باداباد . . . . آتش گرفتن ای غم و افروختم بس است یک دم رها نمی کنی ام سوختم بس است سنگین شدم ز درد و چو سنگی به در خویش خون را چو لعل در جگر اندوختم بس است . . . . اینروزهــا هیـــچ چیـز سر جـایـش نیست!! جـز تـو بـــدجــور جــا گـرفتـی در دلـم . . . . سرم را روی شانه ات بگذار تا همه بدانند ” همه چیز ” زیر سر من است . . . . این روز ها از کنار من که میگذری احتیاط کن هزاران کارگر در من مشغول کارند روحیه ام در دست تعویض است! . . . . دگر حس شقایق را نداری هوای قلب عاشق را نداری از آن چشمان خون سرد تو پیداست ، که قلب تنگ سابق را نداری… . . . . هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه … هنوزم چشمای من شوق دیدنت رو داره هنوزم برق نگاهت توی شبهام پرستاره است هنوزم عطر نفسهات واسه من عمر دوباره است . . . . سیب دلم … لک زده است برای عطر دستانت ! گمم نکن !! قول .. که گوشه ی حافظه ات .. آرام بنشینم ! بگذار بمانم !.. آرام گوشه حافظه ات فقط . . . . وقتی پایت خواب می رود نمی توانی درست راه بروی لنگ می زنی! وقتی قلبت خواب می رود نمی توانی درست فکر کنی. عاشق می شوی!!! . . . . دندانهایت کاخ سفیدی ست که سیاست لبخندت را حفظ می کند بی شک انقلاب مخملی از پوست تنت شروع شد و تا کودتای تنت ادامه یافت . . . . دلتنگى” حس نبودن کسی است که تمام وجودت یکباره تمنای بودنش رامیکند . . . . فاصله خط عابر پیاده ندارد ، دست مرا بگیر و از آن رد کن ، قرار دیدار ما هر نیمه شب ، خیالت که نمی گذارد بخوابم . . . . از ساعت متنفرم ! این اختراع غریب بشر که مدام ، جای خالی حضورت را به رخ دلتنگی یادم می کشد!! . . . . در شب آسایش ماه ، کنج پستوی خیس از عطر شب بوها پشت نقاب غبار آلود خاطره ها ، تصویری از درنگ را نقاشی می کنیم . . . . تو را طلب نمیکنم…نه اینکه بی نیازم … صبورم.. “ . . . . دلم یک جای دنج میخواهد آرام و بی تنش جایی باید باشد غیر از این کنج تنهایی! … تا آدم گاهی آنجا آرام بگیرد !… مثلا آغوش تو!. |