انجمن های تخصصی  فلش خور
معرفی گلوله‌ خود هدایت شونده جدید توسط دارپا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+--- موضوع: معرفی گلوله‌ خود هدایت شونده جدید توسط دارپا (/showthread.php?tid=223158)



معرفی گلوله‌ خود هدایت شونده جدید توسط دارپا - Navisa. - 30-04-2015

بنابر اعلام دارپا، گلوله جدید به تک تیراندازها در نابودی اهداف دشمن در مناطق جنگی و دورافتاده مانند افغانستان که شرایط باد و گرد و غبار می توانند گلوله را از مسیر اصلی خود خارج کنند، کمک می کند.

 دارپا، بخش پژوهش پیشرفته وزارت دفاع آمریکا، حدود یک سال پیش از نمونه اولیه برای نوع جدیدی از گلوله رونمایی کرد. با استفاده از فناوری ویژه نشانه‌روی اپتیکال و یک سیستم هدایت همزمان یکپارچه شده، گلوله کالیبر 50 اکزاکتو (EXACTO) توانایی اصلاح مسیر خود برای جبران شرایط آب و هوایی، باد، خطای تیرانداز و عوامل غیر منتظره دیگر که می توانند آن را از مسیر اصلی منحرف کنند را خواهد داشت.
 
معرفی گلوله‌ خود هدایت شونده جدید توسط دارپا 1
 
طی هفته جاری و تقریبا یک سال پس از نخستین آزمایش های انجام شده روی گلوله اکزاکتو، دارپا از گلوله جدیدی رونمایی کرده است. این گلوله قادر به تغییر و اصلاح مسیر خود به منظور از پای درآوردن هدفی متحرک است.

بنابر اعلام دارپا، گلوله جدید به تک تیراندازها در نابودی اهداف دشمن در مناطق جنگی و دورافتاده مانند افغانستان که شرایط باد و گرد و غبار می توانند گلوله را از مسیر اصلی خود خارج کنند، کمک می کند. این گلوله ها برای استفاده توسط تک تیراندازها شکل گرفته اند اما به نظر می رسد این فناوری به اندازه ای موثر است که حتی افراد آماتور نیز با استفاده از آن می توانند عملکرد فوق العاده ای را ثبت کنند.

نکته شگفت انگیز این است که گلوله های جدید همچنان نمونه های اولیه محسوب می شوند و فناوری بکار گرفته شده در آنها می تواند در آینده هرچه بیشتر بهبود یابد. دارپا اصلاح منابع نیرو، سیستم هدایت و حسگرها را برای آینده برنامه ریزی کرده تا هرچه بیشتر عملکرد این گلوله ها را ارتقا دهد.

برای خواندن مطالب بیشتر در زمینه علم و فناوری به اینجا مراجعه کنید.