![]() |
طعنه بهزاد فراهانی به گُلشیفتهـ! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: طعنه بهزاد فراهانی به گُلشیفتهـ! (/showthread.php?tid=223339) صفحهها:
1
2
|
طعنه بهزاد فراهانی به گُلشیفتهـ! - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 02-05-2015 طعنه بهزاد فراهانی به دخترش [*] ![]() پیام بهزاد فراهانی به دخترش ، “گلشیفته” در صفحه فیسبوکش: تو را دخترم نمیخوانم ، چرا که هنر را با عریانی اشتباه گرفتی . تو را دخترم نمی نامم چرا که هویت اریایی را در اندام لخت خود به سخره گرفتی تو را چه بگویم که از هنر و فهم تنها حیوانی ترین راه را برای اعتراض یافتی ، فرزند فرهنگ باخته ام من برخودم لعنت فرستادم که یادم رفت برایت شاهنامه بخوانم ، از کوروش وزرتشت بگویم ، لعنت به من که کنار بازیگری ، بازی زندگی را یادت ندادم که چنین رسوایی را برای آریایی به بار آوردی ، دیدن اندام عریانت ، زانوانم را لرزاند ، فرزند ، چه بر سر هویت متعصب ایرانی اوردی ، کاش مرده بودم واندام برهنه ونگاه بی رنگت ، در دستان مردم دست به دست نمیشد . کاش تو اعتراض باشرفت میکردی . نه با اندامت ، که فقط یک پدرو خرد کردی . با من چه کردی ای غریبه …!’ بهزاد فراهانی پیش از این در گفت و گویی در مورد اقدامات گلشیفته گفته بود: مسائل دخترم به من ارتباطی ندارد، این همه بدبخت در دنیا هست، بند کردید به دختر من! RE: طعنه بهزاد فراهانی به گُلشیفتهـ! - オスイン - 27-05-2015 واقعا این دختره کیه که داره هویت گم میکند RE: طعنه بهزاد فراهانی به گُلشیفتهـ! - nazi.exo - 13-06-2015 واقعا که پدره بدبختش ![]() RE: طعنه بهزاد فراهانی به گُلشیفتهـ! - PISHY - 15-06-2015 قشنگ نوشته این قسمتش بنظر خیلی قشنگه این همه بدبخت در دنیا هست، بند کردید به دختر من! درسته گلفشیته خودشو خراب کرده ولی مشکلات مهم تری الان تو خود کشور هست RE: طعنه بهزاد فراهانی به گُلشیفتهـ! - caran - 15-06-2015 دیگه از طعنه گذشته رسما فوش داده بیچاره پدرش RE: طعنه بهزاد فراهانی به گُلشیفتهـ! - MaDixOl - 21-06-2015 خیلی ادم باید پست باشه تا همچین کاریو رو بکنه RE: طعنه بهزاد فراهانی به گُلشیفتهـ! - mahya . m - 21-06-2015 راست گفته . دخترش خیلی بی جنبس RE: طعنه بهزاد فراهانی به گُلشیفتهـ! - Apathetic - 12-08-2015 گلشیفته میخواد اعتراضش رو به مسائل سیاسی و خیلی چیزای دیگه با لخت کردن خودش نشون بده ! این روش درستی نیست ، برعکس این کار باعث میشه که مردم با دیدن بدن عریان اون ، از مقصود هدفش دور بشن . گلشیفته واقعا احمقه ، چون به قول باباش بدنش رو انتخاب کرده ، نه شرف و عقلش رو ! با این کارش ما ایرانی ها هم مسخره ی کشورهای دیگه میشیم .. RE: طعنه بهزاد فراهانی به گُلشیفتهـ! - FARID.SHOMPET - 12-08-2015 (12-08-2015، 21:32)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اعتراض چیه؟ این کار که بعضی افراد سرشناس بین المللی هم کردن جنبه ی هنری داره به قول خودشون! این قضیه با قضیه ی فمنیست های اوکراینی یا روسی خیلی فرق داره! --------------------------------------------- پدر گلشیفته هم معلوم نیست داره چی میگه! ینی چی این همه اریایی اریایی میکنه!؟ مگه الان ما 2000 ساله قبلیم که اریایی باشیم؟ حرفش مسخرست از نظر منطق و تاریخ RE: طعنه بهزاد فراهانی به گُلشیفتهـ! - Apathetic - 12-08-2015 (12-08-2015، 21:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره جنبه ی هنری داره ولی برای گلشیفته نه ! مطمئن هستم هدف گلشیفته اعتراض به مسئولان و سیاستمداران ایرانی هست. میخواد با این کار بگه مثلا من الان ازادم ! بیاین جلوی لخت شدنه منو بگیرین :| باباش از خودش بدتر ! میدونی چیه ؟ این بهزاد فراهانی بخاطر کارای دخترش خیلی ابروش رفته داره با اریایی اریایی کردن ک مثلا بگه خیلی اهل تاریخ ایران هست و خیلی کشورشو میشناسه میخواد حواس مردم رو یکم پرت کنه از کارای دخترش .. |