انجمن های تخصصی  فلش خور
کلیسای لختی‌ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: کلیسای لختی‌ها (/showthread.php?tid=224072)



کلیسای لختی‌ها - ابراهیم هادی - 05-05-2015

کلیسای لختی‌ها


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلیسای لختی‌ها 1
پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب_ کلیسای جماعت برهنگان ویت‌تایل «Congregants Naked Whitetail» واقع در ایالت ویرجینیای آمریکا است. کشیش این کلیسا آلن پارکر «Pastor Allen Parker» معتقد است داشتن پوششی به عنوان لباس در هنگام پرستش ضرورتی ندارد. کشیش آلن پارکر می‌گوید: «انسان اول و همسرش یعنی آدم و حوا برهنه بودند و آدم آخر، یعنی عیسی مسیح نیز در هنگام به صلیب کشیدن و برخاستن از قبر برهنه بود. بدین ترتیب برهنگی در هنگام پرستش و حضور خداوند هیچ ایرادی ندارد؛ بلکه باعث نزدیک‌تر شدن ما به خداوند می‌شود. ما با دیدن آلت تناسلی زنان و دختران و مردان کلیسا هیچ شهوت و قضاوتی درباره یکدیگر نداریم».
کشیش آلن پارکر گفتگویی دیگر اظهار داشت: «برخی از بزرگ‌ترین لحظات در زندگی عیسی او برهنه بود. وقتی که او به دنیا آمد او برهنه بود، زمانی که او مصلوب شد او برهنه بود، هنگامی که او از قبر برخاست و قبر را ترک کرد او برهنه بود، در نتیجه چگونه برهنگی می‌تواند اشتباه باشد؟ ما با تمرین توانسته ایم بر مادی‌گرایی جنسی فائق آییم. من فکر نمی‌کنم خداوند شما را کنترل کند که برهنه هستید یا لباس بر تن دارید. بلکه او از ما پرستش می‌خواهد نه لباس».
فقط در زمستان اعضای این کلیسا به دلخواه تماماً لباس بر تن می‌کنند و در زمستان هنگام اجرای مراسم دعا و پرستش فقط سینه و آلت تناسلی خود را بیرون می‌آورند. در بقیه فصل‌ها آن‌ها در کلیسا کاملاً برهنه هستند و آلت تناسلی و جاهای حساس آن‌ها کاملاً عریان می‌باشد. فرقی ندارد که اعضاء زن یا مرد، پیر و یا جوان، دختر یا پسر باشد. برهنگی در این کلیسا که محل پرستش عیسی مسیح می‌باشد یک مزیت و برتری شناخته می‌شود. کشیش آلن می‌گوید: «جماعت کلیسایی ما خانواده محور است، ما به طور خانوادگی و دسته‌جمعی فرقی نمی‌کند برهنه به کلیسا یا استخر یا بازی تنیس می‌رویم. یا برهنه با هم بر روی چمن‌ها حمام آفتاب می‌گیریم. جایی که کلیسای ما واقع گردیده یک محیط بدون استرس است که در آن همه برابر می‌باشیم و برهنگی را بر اساس آموزه‌های کتاب مقدس و مخصوصاً انجیل عیب نمی‌دانیم. این یک هدیه و یک امتیاز از طرف عیسی مسیح است که به کلیسای ما داده شده است. خدا بارها به من گفت که این یک هدیه برای اعضای کلیسای تو است، تا شما درک کنید بدون مادیات و لباس‌های خود، موجودات ساده و ضعیفی هستی».
گرچه لخت شدن کامل، امری رایج در کلیساها نیست، اما رقصیدن و بغل کردن یکدیگر در کلیساها امری رایج است. وقتی به مسیحیان اعتراض می‌شود که حضرت عیسی در انجیل متی ۵: ۲۸ از نگاه شهوت آلود به زنای در دل، تعبیر کرده است، چگونه شما به راحتی یکدیگر را بغل می‌کنید و می‌رقصید؟ جواب می‌دهند که ما از روی شهوت همدیگر را بغل نمی‌کنیم و رقص‌های ما جنبه عبادت دارد. این ادعا، شبیه همان ادعای جماعت برهنگان است که ما شهوت‌مان را کنترل کرده‌ایم. ولی سؤال اینجاست که اگر شما در نام عیسی مسیح، مسلط بر شهوات خود هستید، پس این همه آمار جنایات جنسی کشیشان به چه علت است؟‌


RE: کلیسای لختی‌ها - NONAME - 05-05-2015

عزیزم اونها که این کارهارو میکنن به نام مسیحیت انجام نمیدن
ولی مسلمانان گاها با نام اسلام این کار هارو میکنن.


RE: کلیسای لختی‌ها - mr.destiny - 05-05-2015

اینا دیوونه اند
حتی موقع عبادت هم لخت هستند


RE: کلیسای لختی‌ها - NONAME - 06-05-2015

(05-05-2015، 20:13)13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
اینا دیوونه اند
حتی موقع عبادت هم لخت هستند
نه خیر.
شما دوست دارید که اون ها در مورد سینه زدن مسلمون ها نظر بدن؟؟؟
اون ها هم دوست ندارن.
دین انها برای خودشان و مال ما برای خودمان


RE: کلیسای لختی‌ها - ابراهیم هادی - 06-05-2015

(06-05-2015، 20:24)NONAME نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
(05-05-2015، 20:13)13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
اینا دیوونه اند
حتی موقع عبادت هم لخت هستند
نه خیر.
شما دوست دارید که اون ها در مورد سینه زدن مسلمون ها نظر بدن؟؟؟
اون ها هم دوست ندارن.
دین انها برای خودشان و مال ما برای خودمان

تفکر این کشیش مثل تکفیری هاست که می گویندباید به زمان پیامبر برگردیم این کشیش هم می گه چون  حضرت عیسی......  بود ما هم باید این طور شیم


RE: کلیسای لختی‌ها - mih - 06-03-2018

فقط از این تیکه بقیش معلومه
خدا بارها به من گفت که این یک هدیه برای اعضای کلیسای تو است


RE: کلیسای لختی‌ها - omid13790 - 06-03-2018

ورود برای عموم آزاده یا حتما باید مسیحی باشی؟ Telegh_26


RE: کلیسای لختی‌ها - oprah vinfrey - 09-03-2018

اشتباه این فرد ربطی به مسیحیت و مسیحیان نداره!
حتی پوشش سر زنان هنگام دعا در اول قرنتیان۱۱:۱۳.۱۴ آمده.! چه برسه به بدن...