![]() |
ریزش چاه فاضلاب یک کشته و یک مصدوم داشت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +---- انجمن: حوادث (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=77) +---- موضوع: ریزش چاه فاضلاب یک کشته و یک مصدوم داشت (/showthread.php?tid=224606) |
ریزش چاه فاضلاب یک کشته و یک مصدوم داشت - Ֆℋ£¥∂α - 08-05-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ریزش چاه قدیمی؛ ریزش چاه فاضلاب یک کشته و یک مصدوم داشت ریزش دیواره چاه فاضلاب دو کشته و مصدوم بر جا گذاشت. به گزار سرویس حوادث جام نیوز، سخنگوی سازمان آتشنشانی گفت: ریزش دیواره چاه فاضلاب دو کشته و مصدوم بر جا گذاشت.
سید جلال ملکی اظهار داشت: ساعت 11:49 دقیقه امروز حادثه محبوسشدن دو نفر داخل چاه در اتوبان بهشت زهرا(س)، قلعه حاج موسی به سامانه 125 اعلام و دو ایستگاه به محل حادثه اعزام شد.
وی افزود: در یک کارگاه تولید مواد غذایی کارگران مشغول حفر چاه جدید در محوطه بودند که به دلیل نزدیکی چاه با چاه فاضلاب قدیمی در آن محدوده، دیواره بین دو طاق تخریب و کارگری که در آن مشغول کار بود به دلیل ورود مواد چاه فاضلاب به چاه جدید محبوس شد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی تصریح کرد: جوان حدوداً 15 سالهای که قصد کمک به این کارگر محبوس شده را داشت، نیز به داخل چاه سقوط کرد و هنگام رسیدن مأموران آتش نشانی کارگران داخل کارگاه سعی در خارج کردن این افراد داشتند.
|