![]() |
جوک های خنده دار و خفن خرداد 94 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جوک های خنده دار و خفن خرداد 94 (/showthread.php?tid=226008) |
جوک های خنده دار و خفن خرداد 94 - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 13-05-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • ﺑﻌﺪ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﻠﯿﻮﻥ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺘﻪ ﮐﯽ ﺁﺏ ﻗﻠﯿﻮﻥ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺮﯾﻢ؟ میگن : قلیونِ اینقدر خندیده تنباکوش سوخته ﺷﺎﮔﺮﺩ ﺳﻔﺮﻩ ﺧﻮﻧﻪ هم ﺫﻏﺎﻝ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻣﺮﺩﻩ … • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • آقا ما هرجا واسه کار رفتیم یه نگا بهمون انداختن گفتن تست اعتیادم داری؟ حالا واسه معافیت سربازی که رفتیم دکتره گفت جوون به این پهلوونی حیف نیست نره سربازی ? • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • خدایا وقت کردی مسیر زندگی مارو یه بررسی مجدد کن.. . . . . . آخه قسمت آسفالتش افتاده روی دهنمون!! • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • ﺍﺳﺘﺎﺩﻡ ﮔﻔﺖ : ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﺍ ﺗﻌﺮﻳﻒ ﻛﻦ ﮔﻔﺘﻢ ﺯﻧﺪﮔﻲﺗﻌﺮﻳﻒ ﻛﺮﺩﻧﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪ ﻭ ﻧﻤﺮﻩ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺻﻔﺮﺩﺍﺩ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﺑﻌﺪ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﻳﺪﻡ ﻛﻪ ﭘﻴﺮ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻋﺼﺎ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺭﺍﻩ ﻣﻲ ﺭﻓﺖ ﺟﻠﻮ ﺭﻓﺘﻢ ﻭ ﮔﻔﺘﻢ :ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﺍ ﺗﻌﺮﻳﻒ ﻛﻦ آﺭﺍﻡ ﺧﻨﺪﻳﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ ﻧﻤﺮﻩ ﺍﺕﺑﻴﺴﺖ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﺍ ﺑﺎﻳﺪ ﺯﻳﺴﺖ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﯿﺴﺖ ﻣﯿﺪﺍﺩﯼ ﻣﺸﺮﻭﻁ ﻧﺸﻢ . ﯾﻪ ﻟﮕﺪ ﺯﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻤﺶ ﺗﻮ ﺟﻮﺏ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩﻡ • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • ﻣﻦ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺑﻌﻀﻰ ﺍﻋﻀﺎﻱ سایت ﮐﻨﺴﺮﺕ ﻧﻤﻴﺬﺍﺭﻥ؟؟؟؟ . . . . ﺁﺧﻪ ﺍﮐﺜﺮﺍ ﺧﻮﺍﻧﻨﺪﻩ ﻫﺴﺘﻦ .!!!! ﻓﻘﻂ ﺟﻮﻙ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻣﻴﺨﻮﻧﻦ ﻭ ﻫﻴﭽﮑﺎﺭﻳﻢ ﻧﻤﻴﮑﻨﻦ ﺩﻳﮕﻪ !!!.. ﺑﺎﺑﺎ ﻧﺎﺳﻼﻣﺘﻲ 60 – 70 ﻫﺰﺍﺭ ﻋﻀﻮ ﺩﺍﺭﻩ این سایت ﻻﺍﻗﻞ ﺭﻭﺯﻱ ﻳﻪ ﭘﺴﺖ ﺑﺰﺍﺭﻳﻦ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻨﺪﻩ ? • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • ﺑﺪﻭﻥ ﺩﺭﺩ ﻭ ﺧﻤﺎﺭﻱ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ۱۰۰ % ﺗﻀﻤﻴﻨﻲ ﮐﺎﻣﻼً ﮔﻴﺎﻫﻲ ﺑﺪﻭﻥ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺟﺎﻧﺒﻲ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﮔﻮﺷﻲ ﻫﺎﻱ ﻧﻮﮐﻴﺎ۱۱۰۰ ﭼﺮﺍﻍ ﻗﻮﻩ ﺩﺍﺭ ﺑﻪ ﺍﻏﻮﺵ ﮔﺮﻡ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺑﺮﮔﺮﺩﯾﺪ ! • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﭼﺮﺍ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﻫﺎﯼ ﺣﺎﻓﻆ ﺍﺯ ﺳﻌﺪﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮﻥ؟ ﭼﻮﻥ ﺳﻌﺪﯼ ﻣﯿﮕﻪ : ﺑﺮﻭ ﮐﺎﺭ ﮐﻦ، ﻣﮕﻮ ﭼﯿﺴﺖ ﮐﺎﺭ ﻭﻟﯽ ﺣﺎﻓﻆ ﻣﯿﮕﻪ : ﺑﺮ ﻟﺐ ﺟﻮﯼ ﺑﺸﯿﻦ ﻭ ﮔﺬﺭ ﻋﻤﺮ ﺑﺒﯿﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﺁﻗﺎﯾﯽ ﺣﺎﻓﻆ • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﻴﻢ ﺧﺎﻧﻮﻣﻪ ﻓﻴﺶ ﮔﺎﺯ ﺭﻭ ﺑﺮﺩﻩ ﺑﺎﻧﻚ ﺑﻪ ﻳﺎﺭﻭ ﭘﺸﺖ ﺑﺎﺟﻪ ﻣﻴﮕﻪ ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﺁﻗﺎ, ﺷﻤﺎ ﮔﺎﺯﻡ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﻳﺪ؟؟؟؟ . . . . ﻃﺮﻑ ﮔﻔﺘﻪ ﻧﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺟﻔﺘﻚ ﻣﻴﻨﺪﺍﺯﻡ ﺍﻭﻥ ﻳﻜﻲ ﻫﻤﻜﺎﺭﻡ ﮔﺎﺯ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﻩ… • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • یکی از توانایی پسرا اینه که : اتفاقی که ۱ ساعت بیشتر طول نکشیده رو تو ۵ ساعت و ۳۲ دقیقه برات تعریف کنن ![]() • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • ﻻﻣﺼﺐ ﺗﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭼﺸﻤﺖ ﻣﯿﻔﺘﻪ . . . . . . . . ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﯿﭙﺮﻩ ﺗﻮ ﭼﺸﻤﺎﺕ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﮐﻪ • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • بزرگی میگه اگر اتفاق خوب شگفت انگیزی در زندگیتان نیفتاده است هنوز وقتش نرسیده است . . . . . . . . . . . . . اما من میگم چرته و پرته بابا الکی منتظر نباشید اتفاق نمیفته میخای خودتو خفه کنی برووو جانم والا اگه میخاست بیفته تا حالا افتاده بود • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • مواد لازم: 1. دختر یک عدد 2. خواستگار به میزان کافی 3. جهیزیه کمی تا قسمتی طرز تهیه: … دختر را به دانشگاه فرستاده و نمک فیس و افاده و فلفل پررویی را به آن اضافه می کنیم، سپس سر خواستگارها را شیره می مالیم و آن ها غربال می کنیم تا بی پولها و کم پولها همه رد شوند، پولدارترین آنها که ماند کلاه سرش می گذاریم تا کلّه اش خوب دم بکشد، سپس او را سر سفرۀ عقد می گذاریم؛ حالا غذا آماده است! • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • یکی از لذت های زندگیم در دوران بچگی , این بود که دم در حیاطمون مینشستم و وقتی دختری میومد با شجاعت تمام اونو از کنار خروس همسایمون رد می کردم تا آسیبی بهش نرسه و وقتی دختری ازم تشکر می کرد تا مغز استخوان خر کیف می شدم… بعععله من ی همچین آدمه نگران جامعه ای بودم …. برای سلامتیم ، بکوب لایکو • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • گاهی دلم میخواهد خودم را به خواب بزنم و تو آرام بیایی بالا ی سرم و عاشقانه نگاهم کنی و من ناگهان چشم هایم را باز کنم و بگویم: پخخخخخخخخخ!!! و تو سکته کنی بمیری راحت شم ازت والا انقد بدم میاد ازت • جوک و اس ام اس خنده دار sms joke • آقا رفتم واسه روز پدر خرید چشمم افتاد به شورت های مردانه جلو رفتم یه قیمت گرفتم فروشنده گفت دونه ای 40 هزارتومان . . . . .هیچی دیگه .الان فهمیدم چرا سوپرمن شورتشو از رو شلوار میپوشید |