![]() |
یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش (/showthread.php?tid=227894) |
یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - مگان - 21-05-2015 سلاممممم موزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad bloodمنتشرشد منم بدجوری عاشق این اهنگ وموزیک ویدئوشدم جالب ترین موضوع اینکه شخصیتای این موزیک ویدئو هوددوستای تیلورن ولی اونابااسمای اصلی خودشون تواین موزیک ویدئونیستن من یه لیست ازدوستای تیلور ک تواین فیلم نقش داشتن بااسم مستعارشونوجمع اوری کردم امیوارم خوشتون بیاد Selena Gomez به عنوان Arsyn Cindy Crawfordبه عنوان Heart Mistress Cara Delevingeبه عنوانMother Chucker Mariske Hagitayبه عنوان Justice Ellen Pompeoبه عنوان Lana Martha Hunt به عنوان Homeslice Jessica albaبه عنوان Domino Sara Yahبه عنوان dilemma Karlie klossبه عنوان Knock out Kend rick Lamaبه عنوانwelviw Da great Lana Dunhamبه عنوان Lucky Fiori Haille Steinfellبه عنوان The Trinity Elle Gouldingبه عنوانDest rueata X اخرین نفرخودتیلوره ک قرارنفش دختری ب اسم Elleروداشته باشه ببخشیدچون باتبلت اینارونوشتم نتونستم عکساشونوبذارم نظرتونودررابطه باموزیک ویدئوبگیدددد بابای RE: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - Brave Girls - 21-05-2015 من هنوز موزیک ویدیو رو ندیدم ولی خیلی مشتاقم دانلودش کنم به نظرم هم جالب میاد ولی حیف دانلود منیجرم خرابه!!! RE: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - Brave Girls - 21-05-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - PISHY - 22-05-2015 بنظرم تو موزیک ویدیو سلی جذآبتر از همه شده بود خصوصا که دشمن تیلور بود من دنبال معنی اسمهای مستعارشون گشتم ولی مثلا اسم مستعاره سلنا معنیشو پیدا نکردم RE: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - مگان - 22-05-2015 موافقم سلی خیلی خوشکل شده بود فقط نمیدونم چراتیلورواینجوری کرده بودن ولی استایل تیلورازهمه بهتربود مخصوصابااون لباس سفیدکلاه دار RE: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - naznin m 77 - 24-05-2015 همشون عالین من ک عاشقشششششششششششونم!
![]() ![]() RE: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - ♫❃♥✿ SELENA ♫❃♥✿ - 04-06-2015 (22-05-2015، 0:10)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. 52 |