انجمن های تخصصی  فلش خور
یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش (/showthread.php?tid=227894)

یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - مگان - 21-05-2015

سلاممممم
موزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad bloodمنتشرشد
منم بدجوری عاشق این اهنگ وموزیک ویدئوشدم
جالب ترین موضوع اینکه شخصیتای این موزیک ویدئو
هوددوستای تیلورن
ولی اونابااسمای اصلی خودشون تواین موزیک ویدئونیستن

من یه لیست ازدوستای تیلور ک تواین فیلم نقش داشتن
بااسم مستعارشونوجمع اوری کردم
امیوارم خوشتون بیاد

Selena Gomez به عنوان Arsyn
Cindy Crawfordبه عنوان Heart Mistress
Cara Delevingeبه عنوانMother Chucker
Mariske Hagitayبه عنوان Justice
Ellen Pompeoبه عنوان Lana
Martha Hunt به عنوان Homeslice

Jessica albaبه عنوان Domino
Sara Yahبه عنوان dilemma
Karlie klossبه عنوان Knock out
Kend rick Lamaبه عنوانwelviw Da great
Lana Dunhamبه عنوان Lucky Fiori
Haille Steinfellبه عنوان The Trinity
Elle Gouldingبه عنوانDest rueata X

اخرین نفرخودتیلوره ک قرارنفش دختری ب اسم Elleروداشته باشه

ببخشیدچون باتبلت اینارونوشتم نتونستم عکساشونوبذارم

نظرتونودررابطه باموزیک ویدئوبگیدددد

بابای

RE: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - Brave Girls - 21-05-2015

من هنوز موزیک ویدیو رو ندیدم ولی خیلی مشتاقم دانلودش کنم به نظرم هم جالب میاد ولی حیف دانلود منیجرم خرابه!!!

RE: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - Brave Girls - 21-05-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش 1

RE: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - PISHY - 22-05-2015

بنظرم تو موزیک ویدیو سلی جذآبتر از همه شده بود
خصوصا که دشمن تیلور بود
من دنبال معنی اسمهای مستعارشون گشتم
ولی مثلا اسم مستعاره سلنا معنیشو پیدا نکردم

RE: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - مگان - 22-05-2015

موافقم سلی خیلی خوشکل شده بود
فقط نمیدونم چراتیلورواینجوری کرده بودن
ولی استایل تیلورازهمه بهتربود مخصوصابااون لباس سفیدکلاه دار

RE: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - naznin m 77 - 24-05-2015

همشون عالین من ک عاشقشششششششششششونم! Heart Heart

RE: یه چیزجالب درموردموزیک ویدئوجدید تیلور سویفت bad blood....هنرنمایی دوستای تیلورگل کاش - ♫❃♥✿ SELENA ♫❃♥✿ - 04-06-2015

(22-05-2015، 0:10)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرم تو موزیک ویدیو سلی جذآبتر از همه شده بود
خصوصا که دشمن تیلور بود
من دنبال معنی اسمهای مستعارشون گشتم
ولی مثلا اسم مستعاره سلنا معنیشو پیدا نکردم
نقل قول: are are daghighan Big Grin

52