انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه ی کیک شیفون - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه ی کیک شیفون (/showthread.php?tid=22813)



طرز تهیه ی کیک شیفون - Apathetic - 21-11-2012

مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد

آرد سفید یک و یک چهارم پیمانه

شکر 1 پیمانه سرخالی

روغن مایع یک چهارم پیمانه

آب یک چهارم پیمانه

وانیل یک دوم قاشق چای خوری

بکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری

رنده پوست لیمو یا پرتقال 1 قاشق چای خوری پر


طرز تهیه
کیک شیفون


مرحله 1 - تخم مرغ ها را همراه با وانیل و شکر به کمک همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.(شکر را کم کم اضافه کنید)


مرحله 2 - رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و 2 دور با همزن بزنید، سپس آب ولرم را افزوده و 3 دور دیگر بزنید.


مرحله 3 - روغن را اضافه کرده و فقط 1 دور بزنید.


مرحله 4 - آرد را که قبلا 3 بار الک کرده اید با بکینگ پودر مخلوط کرده و طی 3 مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با قاشق یا لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
کیک شیفون


مرحله 5 - مایه آماده شده را در قالبی که قبلا کاغذ روغنی انداخته و یا با کره چرب کرده اید ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته شود.


مرحله 6 - وقتی قالب از داغی افتاد کیک را از قالب خارج کرده و بعد از سرد شدن کیک، آن را در یخچال نگهداری کنید و سپس به دلخواه تزئین کرده و سرو نمائید.