انجمن های تخصصی  فلش خور
اموزش پخت پنکیک با الو قرمز - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: اموزش پخت پنکیک با الو قرمز (/showthread.php?tid=22833)



اموزش پخت پنکیک با الو قرمز - Apathetic - 21-11-2012

مواد لازم برای تهیه مخلوط آلو(6 نفر):

g>

500 گرم


آلوی قرمز

6 قاشق غذاخوری


شکر قهوه‌ای

1عدد


چوب ‌دارچین

1عدد


میخک ‌درسته

یک هشتم قاشق چای‌خوری


جوزهندی

6 قاشق غذا‌خوری


آب سیب

روش تهیه:

آلوها را چهار قارچ کنید و هسته‌ی آن‌ها را بیرون آورید. سپس آن‌ها را به همراه شکر، ادویه و آب سیب در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید؛ حرارت را کم کنید و در حدود 8-5 دقیقه درب ظرف را بگذارید تا آلوها کاملاً نرم شوند؛ آن‌گاه ظرف حاوی آلوها را گرم نگه دارید.

مواد لازم برای تهیه‌ی پنکیک:

g>

یک دوم پیمانه(50 گرم)


آرد سفید گندم

2قاشق چای‌خوری


بیکینگ پودر

یک هشتم قاشق چای‌خوری


نمک

یک دو پیمانه(50 گرم)


آرد ذرت

2قاشق غذاخوری


شکر

1عدد


تخم‌مرغ

1پیمانه(150میلی‌گرم)


شیرپاستوریزه

5- 4 قاشق غذاخوری


روغن مایع مخصوص سرخ کردن

روش تهیه پنکیک:

در یک کاسه هر دو آرد را الک کرده، بیکینگ پودر، نمک و شکر را باهم مخلوط کنید. در وسط محتویات کاسه، تخم‌مرغ زده شده و شیر را کم کم بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا مخلوط یک‌دست و روانی حاصل شود؛ آن‌گاه 1 قاشق غذاخوری از روغن مایع را اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. روغن را در تابه‌ی تفلون بریزید و گرم کنید. از مایه به اندازه‌ی 3 قاشق غذاخوری داخل تابه بریزید واجازه دهید روی پنکیک‌ها حباب‌هایی ایجاد شود و طلایی گردد سپس پنکیک‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. پنکیک‌های گرم را به‌ همراه مخلوط آلو سرو نمایید.