![]() |
طرز تهیه پای سیب - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه پای سیب (/showthread.php?tid=22860) |
طرز تهیه پای سیب - نانا☀2012 - 21-11-2012 مواد لازم برای خمیر پای سیب : آرد= ۲۵۰ گرم شکر= ۱ قاشق غذاخوری شیر=۱ قاشق غذاخوری کره=۱۵۰ گرم شیر= به اندازه ای که خمیر شود و به دست نچسبد زرده تخم مرغ= ۱ عدد نمک=کمی مواد لازم برای روی پای : شکر=۲الی ۳ قاشق غذاخوری سیب متوسط= ۴ عدد خامه= ۱۰۰ گرم تخم مرغ=۲ عدد آبلیمو تازه= ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه پای سیب: آرد و نمک را با هم الک کرده بعد کره ی سرد را تکه تکه کرده و به آرد افزوده و با هم پوره پوره اش میکنیم. ته و دیواره ظرف پای را چرب میکنیم.( با روغن جامد آب شده ) بعد شکر و زرده را افزوده بعد هم شیر سرد را قاشق قاشق افزوده و خمیر میکنیم.خمیر را کمی مالش میدهیم تا نرم و لطیف شود. خمیر را ته و دیواره ظرف پهن میکنیم و روی سطح خمیر را کاملا چنگال چنگال میکنیم و باز روی سطح خمیر را۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر می پاشیم. برای این شیرینی سیب لبنانی از همه بهتر است. سیب ها را نصفه کرده و تخم هایش را در آورده و روی تخته مانند پیاز نازک میبریم.ولی از هم بازش نمی کنیم و به همان شکل سیب نصفه روی خمیر می چینیم. سپس ۴۰ گرم کره ی دیگر باز کرده و با قلمو روی سیبها می مالیم.و رویش کمی شکر میپاشیم و در فر داغ شده میزاریم تا خمیر خودش را بگیرد ولی نپزد. طرز تهیه مایع روی پای : تخم مرغ و شکر را با همزن زده تا پوک و سفید شود سپس آبلیمو تازه را افزوده و با همزن مخلوط میکنیم.آنگاه خامه ی شیرین نشده ( خامه های موجود در سوپر ها ) را افزوده اگر خامه خیلی غلیظ بود کمی شیر به آن اضافه کنید و با همزن مخلوط میکنیم. بعد از اینکه خمیر نیم پز شد, از فر در آورده و مایع روی پای را رویش ریخته. در صورت تمایل کمی خلال بادام هم روی آن میریزیم و دوباره در فر قرار داده تا زیر و رویش طلایی شود آنگاه از فر درآورده و میگذاریم سرد شود. RE: طرز تهیه پای سیب - خانوم گل - 21-11-2012 بهتر بود تو اشپزی ایجاد میکردین نه گفتوگوی ازاد. |