![]() |
استیک شکم پر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: استیک شکم پر (/showthread.php?tid=22876) |
استیک شکم پر - امیررضا* - 21-11-2012 ![]() مواد لازم برای ۳ نفر: ▪ استیك فیله گوشت گاو : ۶ لایه، ▪ گوشت چرخ كرده : ۱۲۵ گرم، ▪ فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : ۱عدد، ▪ نان سوخاری : ۱ پیمانه، ▪ ژامبون خرد شده : ۲ لایه، ▪ پیاز خرد شده : ۲ عدد، ▪ نعناع خرد شده : ۱ قاشق غذا خوری ، ▪ تخم مرغ كمی زده شده : ۱ عدد، ▪ آرد : معمولی به میزان كافی، ▪ كره : ۹۰ گرم، ▪ روغن : ۲ قاشق غذا خوری ● طرز تهیه: اول از همه دستانتان را خوب با آب و صابون بشویید د بعد با استفاده از چاقویی تیز گوشت را به صورت لایه های تقریبا باریك می بریم روی استیك ها یك لایه نایلون می گذاریم و با گوشتكوب میخ دار استیك ها را می كوبیم تا نازك بشوند گوشت چرخ كرده ، فلفل ، آرد سوخاری ، ژامیون ، پیاز خرد شده ، نعناع و تخم مرغ را در كاسه ای با هم مخلوط می كنیم ۲ قاشق غذا خوری از این مخلوط را روی هر لایه گوشت می ریزیم سپس آن را می پیچیم و به صورت لوله ای در می آوریم و برای اطمینان بیشتر با یك خلال آن را محكم می كنیم و در آرد می غلتانیم ، كره و روغن را در ماهیتابه آب می كنیم و گوشت ها را یكی یكی درون ماهیتابه می گذاریم و مرتب زیر و رو می كنیم |