![]() |
سوپ فلفل دلمه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سوپ فلفل دلمه (/showthread.php?tid=22923) |
سوپ فلفل دلمه - امیررضا* - 22-11-2012 ![]() مواد لازم: فلفل دلمهای قرمز =5 عدد روغن زیتون =1 قاشق سوپخوری چیلی قرمز خردکرده = 1 عدد سیر خردکرده = 2 حبه پیاز خردکرده = 2 عدد فیله گوجهفرنگی خردکرده =5 عدد قرص عصاره سبزیجات = 2 عدد آب = 1 لیتر (5/4 پیمانه) نمک = به میزان لازم فلفل = به میزان لازم پودر مرزنجوش = به میزان لازم روش تهیه: * فلفلها را بشویید و به چهار قسمت تقسیم نمایید. الیاف سفید وسط آن و نیز دانههای فلفل را جدا کنید و آنها را از طرف پوستشان روی سینی فر قرار دهید و به مدت 10-15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا پوست فلفل برشته شود. * فلفلها را از فر خارج کنید آنها را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و کیسه را ببندید و 5 دقیقه آن را به حال خود بگذارید. سپس فلفلها را از کیسه پلاستیکی خارج کنید و پوست آنها را بگیرید و آنها را کنار بگذارید. * اکنون روغن زیتون را گرم کنید و چیلی را با حرارت ملایم در آن تفت دهید. سپس سیر و پیاز را به چیلی اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. * اکنون گوجهفرنگیها را به پیاز و چیلی اضافه نمایید. مخلوط حاصل را به مدت 5 دقیقه به آرامی حرارت دهید تا مواد نرم شوند و سپس فلفل دلمهایها را اضافه کنید. * مایه حاصل را درون دستگاه غذاساز بریزید و صبر کنید تا به حالت پوره در آید. * در مرحله آخر مایه گوجهفرنگی و فلفل را درون ظرف بزرگی بریزید و مخلوط عصاره سبزیجات و آب را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه آنرا به آرامی حرارت دهید. * سپس نمک و فلفل را اضافه کنید. * برای طعم دادن به سوپ پودر مرزنجوش را روی سوپ بپاشید. سوپ را با نان سفید تازه میل نمایید. این سوپ برای سرماخوردگی مفید است . |