انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه ی بیسکویت نارگیل و لیمو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه ی بیسکویت نارگیل و لیمو (/showthread.php?tid=22925)



طرز تهیه ی بیسکویت نارگیل و لیمو - Apathetic - 22-11-2012

90 گرم

کره پاستوریزه

یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل

55 گرم

پودر قند

150 گرم

آرد

حدود 2 قاشق مرباخوری

آب

1 عدد

سفیده تخم مرغ

2 قاشق سوپ خوری

پودر نارگیل

مواد لازم برای آشپزی آکا

کرم بیسکویت :

یک سوم لیوان یا 80 میلی لیتر

آب

1 عدد

زرده تخم مرغ

1 قاشق سوپ خوری

پودر قند

20 گرم

کره نرم شده

3 قاشق مرباخوری

نشاسته ذرت

یک قاشق سوپ خوری

آب لیمو

طرز تهیه:

کره، وانیل و پودر قند را در یک کاسه با همزن هم می زنیم تا نرم شود. آرد الک شده را به آن افزوده و به اندازه کافی آب می افزاییم تا خمیر نرمی به دست آید. آن گاه روی سطح آرد پاشی شده، مالش می دهیم تا نرم شود. سپس به مدت 30 دقیقه داخل پلاستیک در یخچال می گذاریم.

خمیر را بین دو پلاستیک به ضخامت 3 میلی متر با وردنه پهن می کنیم. آنگاه با قالب، دایره هایی به قطر 5 سانتی متر بریده و با قالب 5/2 سانتی متر وسط آن را می بریم.

سپس دایره هایی به همان تعداد با قالب 5 سانتی متر و به ضخامت 3 میلی متر از خمیر، می بریم. شیرینی ها را در سینی چرب شده، با فاصله گذاشته، و با برس، روی دایره هایی که وسط آن سوراخ است، سفیده تخم مرغی را که با چنگال کمی هم زده ایم، مالیده و روی آن پودر نارگیل می پاشیم و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می پزیم تا کمی قهوه ای شود. سپس دو تا دو تا بیسکویت هایی را وسط آنها سوراخ است، روی بیسکویت های بدون سوراخ قرار داده و بین آنها از کرم آماده شده می گذاریم.