![]() |
اس ام اس عاشقانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس عاشقانه (/showthread.php?tid=230134) |
اس ام اس عاشقانه - Dokhtar!az jense shab - 02-06-2015 دنیا دنیای ریاضیات است...!! وقتی عشق را تقسیم کردند؛ تو خارج قسمت من شدی...!! ------------♡------------ وقــتی صــدایم میزنــی… گـویــــــا به رویـــــا میرسم رویــایی که بی تو . برایــم جهـــنم اسـتــــ جهــــــنم! ------------♡------------ دلم نگاه عاشقانه میخواهد اما از تو فقط از تو… ------------♡------------ دمــوکراسی بین منو تـــو این است که همیــشه و در هــمه چیز حــق با چشــم های توست! ------------♡------------ می گویند هرکس نیمه گم شده ای دارد تو اما بانو تمام گمشده منی و من یه هیچ نا تمام که با تو هست میشوم… ------------♡------------ بـی خیــــال اســــمـ هــــا و حرفـــــ هــــا ... ” مـــن .. ” خلاصـــــه می شــوم در “تـــــو .. ” همیـــــن ..! ------------♡------------ تمـــــــام ایـن شهــــر یکـــــــ طرفــــــ ، تـــــ♥ــــو یکــــــــ طرفـــــ… خیـــــالـت راحـت ، مــــن ، طرفِـــــــ ” تــــــ♥ــــو ” را بـہ مــردم ایـن شهــــر نمـے دهـــــم … ------------♡------------ خوشبخـــتے یعنـــے با هــر حالتـــے از تــو لبریــــز از عشـــق میشـــوم آرے…. خوشبختـــے آن استـــ که بدانـــم من شــده ام… همــان بانویِ رویـــاهاے تــــــــــو… ------------♡------------ ﻣـــــﻦ ﻭ ﺗـــــــﻮ . . . ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻨﺎﺭ ﻫـﻢ ﻫﺴﺘﯿﻢ ! ﻗـﺸـﻨـﮓ ﺗﺮﯾﻦ ﺗـﺮﮐﯿـﺐ ﺩﻧـﯿـﺎﯾﯿﻢ !!!! ------------♡------------ آشوب ِ جهان و جنگ دنیا به کنار بحران ندیدن تو را من چه کنم؟ ------------♡------------ بعضی از نگاه ها صدای قشنگی دارن.... ------------♡------------ ضـَــرورَت بوבَنــَـت هــَمیشگیسـت فـَرقــے نـمے ڪُنــَــב ... چـِـهـ בَر ڪِنــارِ مـَטּ چـِـهـ בَر خـاطِـرِ مـَـטּ ... ------------♡------------ قافیه های بلند نگاهت همیشه در آخرین لحظات به داد بیت های کوتاه غزلم می رسند وقتی که نیستی اما دستهای سیاه شعر سپیدم بالاست ------------♡------------ زمانی فراموشت خواهم کرد که نفسم قطع عقلم خاموش روحم در آسمان و تنم در زیر خاک باشد ------------♡------------ من دلم می خواهد...♥ با تو به سرزمین احساسم سفر کنم♡ برایت عاشقانه بسرایم و تو♥ مست از این عشق♡ خیره به چشمانم♥ دستانم را بگیری♡ و با بوسه ایی♥ شعری تازه بر لبانم بسرایی♡ من دلم میخواهد♥ من باشم و تو باشی و عشق♡ و دیگر هیچ...♥ ------------♡------------ مـنـــــــ فـقـط یکــــــ بلیتـــــــ رفتــــــــــ مــےخـواهم ـبــے بــرگـشتــــــــــــ !!!بــہ سـویـــــــــــ آغوشـــــــــــ تــــــ♥ــــــو ..... ------------♡------------ عآشِــقـــ شُـבَטּ چیز ســاבه ایست . . . آنقَـــבر ڪِﮧ هَمـﮧ ے اِنسانهــا تـَـواטּ تَجربـﮧ ڪَرבטּ اوטּ رو בارَنـב . . . ! مـُـهِمــ عآشِـقــ مانــבَטּ اَستــ بے انِتـــِها بے زَوالــ تا اَبـــב بے مِنــَـتــ . . . ! ------------♡------------ آرامشــی می خواهم... خلوتــی می خواهم... تــو باشی و من در کنار هـــــم … تو … سکوت کنــی… و مــن گوش کنم ..! ------------♡------------ در آغــوش تـ♥ــوام ... آرام تـــر از همیشـهـ عـاشقـانــهـ تــر از همیشـهـ و اے کــاش میشـد کـهـ همیشـهـ اینجــا بمـانــم .. (!) ------------♡------------ مــــــرا حبـــــــس کن در آغــــ♥ــــوشت ؛ من بــــــــراے حصــــــــار بازوان تـــــــو... مجـــــرم تـــــــرین زنــــــدانے ام !!! RE: اس ام اس عاشقانه - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 05-06-2015 منتقل شد . |