![]() |
طرز تهیه ی پاستای ایتالیایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ی پاستای ایتالیایی (/showthread.php?tid=23161) |
طرز تهیه ی پاستای ایتالیایی - Apathetic - 24-11-2012 مواد لازم : 1 - ½1 پیمانه گوجه فرنگی پوره شده 2 - 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 - 450 گرم پاستای ریگاتونی (Rigatoni) 4 - ½ قاشق مرباخوری نمك 5 - ½ قاشق مرباخوری فلفل سیاه 6 - 700 گرم سوسیس تند ایتالیایی (Italian Sausage) 7 - پنیر پارمسان (Parmesan) رنده شده برای تزیین 8 - 1 فنجان خامه 9 - ¼ فنجان جعفری خرد شده 10 - 3 عدد سیر – ریز شده 11 - 1 عدد پیاز – خرد شده تذكر : بجای سوسیس ایتالیایی از سوسیس كوكتل معمولی استفاده كنید. در صورت تمایل ½ قاشق مرباخوری فلفل هم به آن اضافه كنید. طرز تهیه : مرحله اول : 1- در یك تابه بزرگ، روغن زیتون را با حرارت ملایم داغ كنید. 2- سوسیسها را به مدت 5 دقیقه سرخ كنید تا رنگ آن تغییر كند. 3- سوسیسها را پس از سرخ شدن از تابه خارج كنید. مرحله دوم : 1 - حرارت را كم كرده و پیاز و سیر را در تابه ریخته و به مدت 5 دقیقه سرخ كنید تا نرم شوند. 2 - سوسیس، گوجه فرنگی و نمك را اضافه كرده و در ظرف را بگذارید تا 10 دقیقه بپزد. 3 - فلفل سیاه و جعفری و خامه را اضافه كنید. مرحله سوم : 1 - در دیگی بزرگ، آب و نمك را جوش آورده و پاستا را در آب و نمك ریخته و به مدت 14 دقیقه بپزید. 2 - پاستا را آبكشی كرده و در ظرف بریزید و سس را بر روی آن ریخته و آن را با پنیر پارمسان تزیین كرده و سرو كنید. |