انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه ی پاستای ایتالیایی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه ی پاستای ایتالیایی (/showthread.php?tid=23161)



طرز تهیه ی پاستای ایتالیایی - Apathetic - 24-11-2012

مواد لازم :
1 - ½1 پیمانه گوجه فرنگی پوره شده
2 - 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 - 450 گرم پاستای ریگاتونی (Rigatoni)
4 - ½ قاشق مرباخوری نمك
5 - ½ قاشق مرباخوری فلفل سیاه
6 - 700 گرم سوسیس تند ایتالیایی (Italian Sausage)
7 - پنیر پارمسان (Parmesan) رنده شده برای تزیین
8 - 1 فنجان خامه
9 - ¼ فنجان جعفری خرد شده
10 - 3 عدد سیر – ریز شده
11 - 1 عدد پیاز – خرد شده
تذكر : بجای سوسیس ایتالیایی از سوسیس كوكتل معمولی استفاده كنید. در صورت تمایل ½ قاشق مرباخوری فلفل هم به آن اضافه كنید.


طرز تهیه :
مرحله اول :
1- در یك تابه بزرگ، روغن زیتون را با حرارت ملایم داغ كنید.
2- سوسیس‌ها را به مدت 5 دقیقه سرخ كنید تا رنگ آن تغییر كند.
3- سوسیس‌ها را پس از سرخ شدن از تابه خارج كنید.
مرحله دوم :
1 - حرارت را كم كرده و پیاز و سیر را در تابه ریخته و به مدت 5 دقیقه سرخ كنید تا نرم شوند.
2 - سوسیس، گوجه فرنگی و نمك را اضافه كرده و در ظرف را بگذارید تا 10 دقیقه بپزد.
3 - فلفل سیاه و جعفری و خامه را اضافه كنید.
مرحله سوم :
1 - در دیگی بزرگ، آب و نمك را جوش آورده و پاستا را در آب و نمك ریخته و به مدت 14 دقیقه بپزید.
2 - پاستا را آبكشی كرده و در ظرف بریزید و سس را بر روی آن ریخته و آن را با پنیر پارمسان تزیین كرده و سرو كنید.