![]() |
بازے بـב - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: بازے بـב (/showthread.php?tid=232049) صفحهها:
1
2
|
بازے بـב - ƝAƲA - 14-06-2015 بازی بدی را شروع کردیم…
من باختم دلمــ را… تو همچنان دلــ می بری… ![]() دل می بندم… به قابـــ عکستـــ که روی دیوار جا مانده است… باوفاتر از خود توست… به من لبخند می زند… و هنوز هم در جایش باقیست… ![]() باور کن… من هم خدایی دارم… تو دلم را بشکن… او هوایم را دارد… روزی یک جایی… دلت را می شکند… ![]() ساعت روی دیوار… از کار افتاده است… می دانم… از این که در نبودت… ثانیه ها را شمرده ام… خسته شده است… ![]() مثل زهر می ماند… یادآوری خاطرات شیرینــ گذشته… تلخ تلخــ … ![]() غمگینم… به اندازه ی… کلاغ تنهایی که… در سرمای زمستان… خیره به آسمان می نگرد… ![]() تنها که باشیــ … خوردن قطرات باران به شیشهـ … بی قرارت می کند… بارش آرام برفــ … بی قرارت می کند… برگ ریزانــ … بی قرارت می کند… وزش نسیم بهاریــ … بی قرارت می کند… تنها که باشیــ … تمام هواهای دو نفرهـ … بی قرارت می کند… ![]() هیــ دنیا… نچرخـــ … سرگیجهـ گرفتمــــ … بسـ کهـ همهـ دورم زدند… ![]() چراشو نـپرس - ƝAƲA - 14-06-2015 به سلامتی خودم !.. چراشو نـپرس اشکت در میاد !… ![]() “لبخندکم خرج ترین آرایش دنیاست” امیدوارم چهره تون همیشه به این آرایش آراسته باشه… “افسانه” تقدیم به بچه های غمگین راد ![]() دلی که از بی کسی تنهاست، هرکس را میتواند تحمل کند.! خدا نکنه هیچکس بخاطر تنهایی حتی یه بار عاشق بشه. . ! ![]() سهم من از عاشقی بازشد یه دنیا تنهایی، گم شدم تو رویاهام باز گول خوردم رو سادگی، إی خدا چرا همش عشقو میفروشن به هوس، چرا هرکی یارته دلتو میده دوباره پس..! ![]() بازم دل شکستمو رفتیو تنها گذاشتی، بازم دنیای دلتنگی رفتی منو جا گذاشتی.. ![]() دیگه بسته بریدم ازفکرای تنهایی ازاین خونه ک پر از بغضت میکنه واین روزای تکراری، ازاین زندگی باخنده های مصنوعی، از عشقایی ک آخرشون بن بسته، از آشناهایی که باهات غریبه می شن، از دنیایی ک داره بدتراز همیشه میشه ولی انگار نمیخواد تغییر کنه،نه خوذش نه آدماش..! ![]() با همه چشم انتظاری با پیامت دلخوشم. ای قرار بی قراری ساحل آرامشم. گاه گاهی پر بزن تا خلوت تنهاییم. تاببینی درفراقت من چه رنجی میکشم… ![]() باهمه چشم انتظاری باپیامت دلخوشم.ای قراربی قراری ساحل آرامشم.گاه گاهی پربزن تاخلوت تنهاییم.تاببینی درفراقت من چه رنجی میکشم ![]() شمع می سوزد و پروانه به دورش نگران ما که میسوزیم و پروانه نداریم چه کنیم.. ![]() گفته بودم بادلم بازی نکن… ببین خرابش کردى! دیگرعاشق نمیشود.. ![]() خسته ام! نه اینکه کوه کنده باشم… نه…!!! دل کنده ام! ![]() کلنگ و تیشه ام را آورده ام… تو بگو کدام کوه؟! فقط کمى شیرین باش…! ![]() حال من دیدن دارد، وقتى کسى حال تورا از من می پرسد… ![]() آه شبهای دلتنگی من….. دوستتون دارم! باتمام بی رحمیتون! ![]() یعنی میشه یه روز اینو همه جا، جاربزنم که: “توو رویای تو بودم که،واسه من دست تکون دادی!” ![]() سرفه هایم صدای خرده شیشه میدهد…به گمانم بازهم دلم شکسته! ![]() دلم پراست!پر!پر!پر!انقدر پرکه گاهی اضافه اش ازگوشه چشمانم میچکد! ![]() زمین خوردم درخیابان، تو به من خندیدی، ومن تمام حواسم به مردم شهر بود!تاعاشق خندهایت نشوند..! ![]() چه تلخ محاکمه میشود زمستان که برای جان دادن به درخت ،جان میدهد و چه ناعادلانه کمی آن طرفتر همه چیز به اسم بهار تمام میشود… ![]() دلـت هــوایِ یــه نــفــرو مـیـکــنــه - ƝAƲA - 14-06-2015
بـعـضـی وقـتـا عــجـیـب
دلـت هــوایِ یــه نــفــرو مـیـکــنــه ...! ![]() بدترین درد دنیا اینه که دیگران فکر کنن که غرق خوشبختی هستی ولی غافل از اینکه موندی با تنهاییت چه کنی؟ ![]() گفته بودی قلب خیلی بزرگی داری..، اره واقعا بزرگ بود و خیلی عشق ها را در خود جای داده بود و من.. هه.. ![]() تــار و پــود هستــی ام بر بــاد رفت اما نرفت ، عاشقــی ها از دلــم ، دیوانگــی ها از ســرم...! ![]() به گریه ام می اندازد مرا خنده دار ترین حرف هایی که اثری از تو ندارند ![]() بی تو اما عشق بی معناست ، می دانی ؟ دستهایم تا ابد تنهاست ، میدانی؟ آسمانت را مگیر از من ، که بعد از تو زیستن یک لحظه هم بیجاست ، میدانی ؟ ![]() ﺗﺎ ﮔﺮﻣﯽ ﺁﻏﻮﺵ ﺗﻮ ﻫﺴﺖ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﻧﻤﯽ ﺁﻭﺭﻡ ﺑﻪ ﺁﻏﺎﺯ ﻓﺼﻞ ﺳﺮﺩ ![]() میشود باران ببارد…؟! - ƝAƲA - 15-06-2015
خدایا میشود باران ببارد…؟!
این بغض به تنـــــــــهایی… از گلویـــــــــم پــــــــایین… نمی آیـــــــــــــــــــــــــد…! ![]() باز هم مثل همیشه که تنها میشوم… دیوار اتاق پناهم میدهد… بی پناه که باشی قدر دیوار را میدانی… ![]() تلخی رفتنت را تاب آوردم…! اما دلتنگی غروب های جمعه بعد از تو مرا از پای در آورد…! ![]() هر شب پتروس شهر من خواب است وقتی چشمانم چکه می کنند . . . ![]() ﺑﻴـــﺸﺘﺮ ﺁﺩﻣﺎ ﺗﺠﺮﺑﮥ ﻳﻩ ﺷﺐ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﻧﺨــﻮﺍﺑﻴﺪﻥ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻥ ﯾﻪ ﺷﺐ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﺗـــﻮﻱ ﺟﺎ ﻏﻠﺖ ﺯﺩﻥ ﻭ ﭼﺸﻢ ﺑـﺮ ﻫﻢ ﻧـﺬﺍﺷﺘﻦ ! ﺑﻴـــﺸﺘﺮ ﺁﺩﻣﺎ ﻫﻤــﻮﻥ ﺷﺐ ﺑﻴﻦ ﺩﻭ ﺭﺍﻫﯽ ﻋﻘـــﻞ ﻭ ﺍﺣﺴــﺎﺳﺸﻮﻥ ﺑﻪ ﻓﻨـــﺎ ﺭﻓﺘـــﻦ ﻭ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻴــﭻ ﻭﻗﺖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻧــﮑﺮﺩﻥ ﻓﻘــﻂ ﺯﻧﺪﻩ ﺑــﻮﺩﻥ ! ![]() پلی چوبی و پوسیده بر رودخانه ای طغیانگرم چه بیهوده است انتظارِ عبورِ تو . . . ![]() بعضی از اشیا حس دارند … گریه می کنند … مثل بالش من … هر شب غرق اشک است ! ![]() دلـــــــم کــه میگیرد به خودم وعــــــده های روز خوب را میدهـــــم از همــــان وعده های خوبــی که سالهــــــاست به امیـــــد رسیدنشان تقویــــم را خط خطی میکنم ![]() و تمام جمعه ها می دانند غروب های بی تو یعنی چه … ![]() در این بهار چیزی جز جای خالی تو رشد نمی کند . . ! ![]() می خندم! تظاهر به شادی می کنم! حرف میزنم مثل همه… اما… خیلی وقت است مرده ام! خیلی وقت است دلم می خواهد روزه ی سکوت بگیرم! دلم می خواهد ببارم… ![]() RE: میشود باران ببارد…؟! - mobina va vanda - 15-06-2015 خیلی قشنگ بود ![]() RE: میشود باران ببارد…؟! - Sadaf 2014 - 15-06-2015 عالی بوووووووووووووووووووووووووود کـــــدام را ? - ƝAƲA - 15-06-2015 چـشـــم هـــایــت حـــرف مــی زنــنــــد ……………….و لـــبــــ هــایـــت پـــلــکــــ کـــــدام را بـبـیـنـــــــم؟!………………….. کـــــدام را بـبـوســـــم؟!………………….. ![]() سه آرزوی قشنگ عاشقانه : بی من نباشی بی تو نباشم بی هم نباشیم ![]() تو قدر مطلق منی! در آغوش تو احوال من همیشه مثبت است … ![]() شاید بگذرم از تو اما حسابِ لبهات از تمامِ تو جداست الکی ست مگر من از آن لبها دوستت دارم شنیده ام ![]() از تو که حرف می زنم ؛ یک جور خوبی ، …حال من بد می شود ! ![]() دَست هـآی تو حق ِمن اَست , حقم را کف ِ دستم بگُذار ![]() آسماלּ قلبـ♥ـم کمے تا قسمتے بنـᓅـــش است گویا عشـ♥ــق بـہ مانند دریایت با سـ♥ــرخے خوלּ در رگهایم یکـــے شدہ … ![]() چه می دانی از دلتنگم؟ - ƝAƲA - 15-06-2015 چه می دانی از دلتنگم؟ گاهی به خدایت التماس می کنم فقط خوابت را ببینم... می فهمی ؟! خوابت را... ![]() قـــرارمـان همــان جـای همیــشـگی...! فــقط ایـن بـار تـو هـم بیـا... ![]() شب است! در به در کوچه های پر دردم فقیر و خسته به دنبال دوست میگردم اسیر تاریکی ام رفیق کجا ماندی؟ من به اعتبارتو فانوس نیاوردم ![]() تنهایی یعنی : هیچ کس سایز دلت نـیـس... ![]() دلتــــنـــگ که باشی هیچکس جز دلــدار به دادت نمــیرسه.... دلداده ی دلتنگیاتم... ![]() بوی فراموشی گرفته ام... رنگ تنهایی... دل شکستگی... بغض و خاموشی... چیزی نیست... بگمانم فقط اندکی... ازیادها رفته ام.. ![]() شب که می شود شروع می شوند ای کاش های من … ![]() چقدر صدای تیک تاک ساعت دلخراش است وقتی تو “یک ثانیه” هم در کنارم نیستی.. ![]() ﭼﻪ زﯾﺒﺎ ﮔﻔﺖ ﭘﯿﺮﻣﺮد ﺧﯿﺎط : زﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ اﻧﺪازﻩ ﺗﻨﻢ ﻧﺸﺪ ...... ﺣﺘﯽ زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺧﻮدم ﺑﺮﯾﺪم و دوﺧﺘﻢ ...... ![]() RE: چه می دانی از دلتنگم؟ - عسل شیطون - 15-06-2015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() کنارم که هستی - ƝAƲA - 15-06-2015 کنارم که هستی
خیابان ها از ماهیت می افتند، رسیدنی در کار نیست شانه به شانه مقصدم قدم میزنم … ![]() همه ی آدمها از دور شبیه تواند ! نزدیک که می آیند؛ نه مردمک قهوه ای دارند نه لبخندی جادویی ! ![]() دنیا ارزانی آدمهایش فقط من باشم و تو ، دو فنجان چای به ضمیمه لبخندت . . . ![]() گاهی میان مردم در ازدحام شهر غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم… ![]() وقتی میخندی عشق ، کوچک ترین اتفاقیست که میافتد… ![]() لبخند تو بزرگترین حادثه ای بود که، تونست یخ قلبمو بشکنه ! ![]() گاهی هم باید، خود را به خریت زد همیشه “فهمیدن” چیز خوبی نیست آدمی را از پای در می آورد … یک شب به خودت می آیی می بینی مُرده ای ..! تنها نقش زنده ها را بازی می کنی … ![]() عاشق شدن چیز ساده ایست … مهم عاشق ماندن است، بی انتها، بی زوال … تا ابد، بی منت ..! ![]() گیسوان ِ سر به هوایم را بباف تنها با سرانگشتان ِ تو رام می شوند … ![]() چه قدر دردناک است این مشکل که همیشه برای فرار از دست یک آدم به آدم دیگری پناه برده ایم … اعتیاد به آدم ها بدترین نوع اعتیاد است ![]() |