![]() |
|
پیامک لحظه به لحظه باتو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک لحظه به لحظه باتو (/showthread.php?tid=232113) |
پیامک لحظه به لحظه باتو - Ֆℋ£¥∂α - 14-06-2015 خوش به حال خدا که “لحظه به لحظه” با توست و “من” همیشه درباره ی “تو” با او حرف میزنم ! . . دوست داشتن یک نوع باوره ؛ خوش به حال آن باوری که صادقانه باشد … . . ﺍﮔﻪ ﮔﻔﺘﯽ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﭼﻨﺪ ﺣﺮﻓﻪ ؟ ﺩﯾﺪﯼ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮐﺮﺩﯼ !؟!؟! ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺮﻑ ﻧﯿﺴﺖ ﯾﻪ ﺯﻧﺪﮔﯿﻪ ﺍﻣﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﻭ ﺣﺮﻑ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﯿﺴﺖ : ﺗـــــﻮ … . . ستاره ها هیچ گاه از خاطر آسمان نمی روند ، بگذار دل من آسمان باشد و یاد تو ستاره ! . . باور کن “عین” و “شین” و “قاف” جدا از هم که باشند هیچ خاصیتی ندارند ! اما در کنار هم ، معجزه می آفرینند … درست مثل من و تو !!! . . دوست داشتن ؛ زبان ٬ زمان ٬ راه ٬ دلیل ٬ نشانه نمی خواهد !!! دوست داشتن دل می خواهد و یک “من” می خواهد و یک “تو” … . . توی ذهنم یک دنیا واست حرف دارم … ولی توی دلم یک جمله بیشتر نیست : “دوستت دارم” ساعت نشدم پشت به دیوار کنم خود را به دقیقه ها گرفتار کنم ساعت شده ام که دوستت دارم را هر ثانیه در گوش تو تکرار کنم . . نفس مصنوعی یعنی : تو نباشی و من به عکست خیره شوم … . . انسان ها عموما دو دسته اند : تـــو و بقـیـه … . . دوست داشتن که شاخ و دم ندارد ! اگر داشت ، من دیو کوچکی بودم که عاشقانه تو را دوست دارد … . . دوست دارم بدانم دوست داشتن را چگونه دوست داری تا دوستت بدارم آنگونه که تو دوست داری … . . دنیام دستای توئه که توی دستای منه … . . من از نزدیکی دشت محبت نردبانی کرده ام پیدا که تا قصر خدا هم پلکان دارد … در آنجا دستهایم را به سویش با تمنا باز کردم ، برایت بهترین را آرزو کردم … یکی را دوست دارم که میدانم او دیگر برایم یکی نیست ، او برایم یک دنیاست … . . صحبت از فاصله نیست ، صحبت از مهر و وفاست شاید این فاصله ها ، محک عاطفه هاست . . عشق با هم صعود کردن نیست ، عشق در وقت سقوط با هم بودن است … . . بعضی آدما هستن که وقتی گرفتارشون میشی دیگه از آزادی بدت میاد ! . . زندگی زیباست … یعنی از همان روز که تو تمام زندگی ام شدی … . . نفسم !!! تو را از من بگیرند ، می میرم … . . درسته که گوشیم قیمتی نداره ولی اونیکه بهم زنگ میزنه قیمتی ترینه … تو ماه را دوست داری من ماه هاست که تو را … . . قول میدهم لام تا کام حرفى نزنم فقط بگذار از”دال تا میم” بگویم ، بگذار بگویم که “دوستت دارم” دیگر لام تا کام حرفى نمیزنم … . . سفری به دور دنیاست وقتی دستانم تا انتها رویت را نوازش می کنند … . . نمی دانم هم اکنون در کجا مشغول لبخندی فقط یک آرزو دارم ، که در دنیای شیرینت میان قلب تو با غم نباشد هیچ پیوندی . . تو باشی ، من باشم و دیگر هیچ … دنیا هم ارزانی خودشان ! . . حکایت بارانی بی امان است … این گونه من دوستت می دارم … بند نمی آید ! ٫٬¤×،٪×()٫¤٪×،٬٬<>>؛:* میدونی این یعنی چی؟؟؟ یعنی به طور عجیبی دوست دارم!!! . . ΩΘΞΨΓΔΦΛΣΔ به یک زبان باستانی نوشتم دوستت دارم فکرشو بکن! از اون قدیما دوستت داشتم! . . ببین… من خیلی چیزا رو نمیدونم اما یه چیز رو خیلی خوب میدونم… و اون اینکه خیلی دوستت دارم!!! . . میشه؟ نمیشه؟ میخوای؟ نمیخوای؟ بشه،نشه،بخوای، نخوای دوستت دارم… . . دوست داشتن نم نم باران است، کم کم می آید و به درازا میکشد، بارانی دوستت دارم… . . پیش بیا! پیش بیا! پیشتر / تا که بگویم غم ِدل بیشتر دوست ترت دارم از هرچه دوست / ای تو به من از خود من بیشتر دوست تر از آنکه بگویم چقدر / بیشتر از بیشتر از بیشتر داغ تو را از همه دارا ترم / درد تو را از همه درویشتر هیچ نریزد بجز از نام تو / بر رگ من گر بزنی نیشتر . . ﺑﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﮐﻪ ﻣﺎﻫﻰ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭه ﺑﺮﺳﻪ ﺑﻪ ﺧﺸﮑﻰ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ… |