انجمن های تخصصی  فلش خور
اموزش اشپزی شیر ماهی با سس ترش - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: اموزش اشپزی شیر ماهی با سس ترش (/showthread.php?tid=23225)



اموزش اشپزی شیر ماهی با سس ترش - Apathetic - 25-11-2012

موادلازم:
شیر ماهی = 800 گرم
روغن = نصف پیمانه
نمک و فلفل و ادویه = به میزان لازم
سماق ساییده شده= یک قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده و آب‌لیمو=از هر کدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده = یک عدد
گردو =1/3 پیمانه
سیر تازه = یک بوته
پیاز داغ = سه قاشق غذاخوری
گشنیز و شنبلیله خرد شده و آب انار= یک پیمانه
تمرهندی =250 گرم
طرزتهیه:
شیر ماهی را برش زده و در موادی که شامل زعفران، سماق، آب‌لیمو، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت می‌دهیم. سپس آن‌ها را سرخ کرده یا کباب می‌کنیم.

* برای تهیه سس کمی کره یا روغن در تابه ریخته و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت می‌دهیم. تمرهندی را در یک پیمانه آب جوش خیس کرده و سپس صاف می‌کنیم و آب آن را به سبزیجات اضافه کرده و آب انار، گردو، پیاز داغ، نمک، فلفل و ادویه را افزوده و می‌گذاریم تا سس غلیظ شود. سپس با ماهی سرو می‌کنیم.