![]() |
اموزش اشپزی شیر ماهی با سس ترش - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اموزش اشپزی شیر ماهی با سس ترش (/showthread.php?tid=23225) |
اموزش اشپزی شیر ماهی با سس ترش - Apathetic - 25-11-2012 موادلازم: شیر ماهی = 800 گرم روغن = نصف پیمانه نمک و فلفل و ادویه = به میزان لازم سماق ساییده شده= یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و آبلیمو=از هر کدام دو قاشق غذاخوری پیاز خلال شده = یک عدد گردو =1/3 پیمانه سیر تازه = یک بوته پیاز داغ = سه قاشق غذاخوری گشنیز و شنبلیله خرد شده و آب انار= یک پیمانه تمرهندی =250 گرم طرزتهیه: شیر ماهی را برش زده و در موادی که شامل زعفران، سماق، آبلیمو، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت میدهیم. سپس آنها را سرخ کرده یا کباب میکنیم. * برای تهیه سس کمی کره یا روغن در تابه ریخته و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت میدهیم. تمرهندی را در یک پیمانه آب جوش خیس کرده و سپس صاف میکنیم و آب آن را به سبزیجات اضافه کرده و آب انار، گردو، پیاز داغ، نمک، فلفل و ادویه را افزوده و میگذاریم تا سس غلیظ شود. سپس با ماهی سرو میکنیم. |