انجمن های تخصصی  فلش خور
مداح مشهور و رضا رشیدپور، سازندگان پایتخت ۴ را ملعون خواند ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- موضوع: مداح مشهور و رضا رشیدپور، سازندگان پایتخت ۴ را ملعون خواند ! (/showthread.php?tid=233723)



مداح مشهور و رضا رشیدپور، سازندگان پایتخت ۴ را ملعون خواند ! - Titiw - 22-06-2015

حاج منصور ارضی – مداح مشهور تهران – شب دوشنبه در مراسم ویژه ماه مبارک رمضان در مسجد ارک، از سریال «پایتخت ۴» به شدت انتقاد کرد.
 
 
 
مداح مشهور و رضا رشیدپور، سازندگان پایتخت ۴ را ملعون خواند ! 1
 
 
 
 
حاج منصور ارضی با اشاره به سکانس مرده‌شورخانه در قسمت دوم این سریال، آن را «تمسخر مرگ» نامید و گفت: با این کارها معارف دینی را زیر سوال می‌برند و دین را به تمسخر گرفتند. یواش یواش به مبانی دین رخنه می‌کنند این ملعونین. مردم حواسشان باشد. به این فیلم‌ها نخندید.
 
 
 
مداح مشهور و رضا رشیدپور، سازندگان پایتخت ۴ را ملعون خواند ! 1
 
 
 
 

 
 
 
 
 
انتقاد رضا رشیدپور از سریال پایتخت ۴
 
 
 
مداح مشهور و رضا رشیدپور، سازندگان پایتخت ۴ را ملعون خواند ! 1
 
 
 
 
رضا رشیدپور؛ مجری سابق تلویزیون و بازیگر سینما در یادداشتی به نقد سریال پایتخت ۴ ساخته سیروس مقدم پرداخت، متن این یادداشت بدین شرح است:
 
 
 
سریال پایتخت را همیشه دوست داشته ام و تماشا کرده ام . امسال هم منتظر بودم تا هنرنمایی محسن تنابنده ی عزیز به اتفاق دوستانش را ببینم .
 
 
 
 قبول دارم که سه قسمت از یک مجموعه بیست و چند قسمتی محک مناسبی برای نقد نیست . اما سنت سال نکو و بهار را هم نباید از نظر دور داشت . راستش را بخواهید در این سه شب حجم باور نکردنی از بهم ریختگی دراماتیک و سر درگم بودن خط روایی بیش از اندازه متعجبم کرد .
 
 
 
 
مداح مشهور و رضا رشیدپور، سازندگان پایتخت ۴ را ملعون خواند ! 1
 
 
 
 
 البته شنیده بودم که گروه بدون حتی یک صفحه سناریو عازم شمال شده اند ولی باور نمی کردم . موضوع فقط نقص دراماتیک نیست . حتی بازیها هم دیگر روان نیستند . چفت و بست دیالوگ ها کاملا فشل است و هنرنمایی امیر معقولی در جادوی قاب و حرکت هم رنگ باخته . پایتخت در این سه قسمت تلاش کرده تا همه چیز باشد . از هجو سیاسی تا کمدی رو حوضی . از شوخی بر سر تقلب در انتخابات تا بازی با کلمات دو پهلو که یادآور برخی کمدی های … است .
 
 
 
 اما به گمان من از همه به هیچ رسیده است . مشتی هیچ با چندین فرسنگ پلانهای کشدار بی معنی . کارگردان اصرار می کند که ما تمام صحنه های رفتن و برگشتن ارسطو به قبرستان با موتور سیکلت را ببینیم ! آن هم در زمانی نزدیک به زمان واقعی ! آش آنقدر شور می شود که در پخش مجدد پلانهای یاد شده را حذف می کنند … دلم می سوزد .
 
 
 
 ما استاد هدر دادن سرمایه هایمان شده ایم . یقینا محسن تنابنده و سیروس مقدم کارشان را خوب بلدند اما با یقین بیشتر می توان گفت که هرگز جادوگر نیستند و نمی توانند در زمانی کمتر از دو ماه خاطره سریالهای زنجیره ای موفق در جهان را تداعی کنند .
 
 
 
 مثلا چه ایرادی داشت که این بندگان خدا از همان سال قبل کارشان را آغاز می کردند ؟! یعنی هیچ کس نمی دانست که سال نود و چهار هم ماه رمضان دارد ؟! حالا مجبوریم اصطکاک چرخ دنده های خلاقیت و محدودیت را با انواع شوینده های «تاژ» لیز کنیم تا بلکه از صدقه سر اسپانسر عزیز مخارج سرمایه سوزی مان تامین شود ! 
 
 
 
البته من هنوز دوست دارم که به جمع بچه های هنرمند پایتخت امیدوار بمانم . به قول آن بنده خدای عزیزی که می گفت من دلواپس نیستم ، امیدوارم !