دنیای کره - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: موسیقی شرق ( کره ی جنوبی ؛ K pop ) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=84) +---- موضوع: دنیای کره (/showthread.php?tid=234609) |
دنیای کره - nanali - 27-06-2015 خب این تاپیک برای اینه که هرکس یه چیزی از کره رو معرفی کنه فیلم سریال اهنگ یا هرچی من خودم یه گروه رو معرفی میکنم به اسم گروه "اکسو" "Exo" این گروه اولش متشکل از 12تا پسر خواننده بود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ولی خب بعد از رفتن دوتا از اعضای گروه{کریس و لوهان} شدن 10نفر ولی خب به تازگی یه نفر دیگه هم رفت{تائو Tao} و حالا شدن 9 نفر خب اینم از عکساشون اول چانیول که خیلی دوسش دارمchanyeol دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب بعدیش بکهیون baekhyun دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عضو بعدی چن هستش chen دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چهارمین عضو سهون هست sehun دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یکی از خواننده های اصلی عضو پنجم یعنی دی او هستD.O دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این عضو نمیدونم چکارس ولی اسمش کای هستش kai دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سوهو هم یکی از خواننده های اصلیه suho دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم شیومین یا ژیومین هستش که من خودم ازش بدم میاد..xiumin دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم از عضو بعدی لی lay دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم از اعضایی که رفتن اولیش کریس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بعدیش تائو Tao دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. واخرین عضو لوهان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب تموم شد اگه استقبال شد کنسرت هاو موزیک ویدیو هاو... بقیه رو براتون میذارم اگه خوشتون نیومد هم سپاس بدین خدایی خیلی زحمت کشیدم RE: دنیای کره - نیلا....... - 27-06-2015 سوپر جونیور اول از همه لیدر گروه لیتوک اوپا نام:پارک جونگ سو لقب:LeeteukیاEeteukبه معنی خاص ، فرشته بدون بال تولد:1983.7.1 قد:178 هیچول نام:کیم هیچول لقب:سیندرلا تاریخ تولد: 1983.07.10 قد:179 یسونگ نام:کیم جونگ وون لقب:یسونگ تاریخ تولد:1984.8.24 قد:178 کانگین نام:کیم یونگ وون تولد:1985.01.17 قد:180 شین دونگ نام:شین دونگ هی تولد:1985.09.28 قد:178 سونگمین نام:لی سونگمین لقب:خرگوش تولد:1986.1.1 قد:175 این هیوک نام:لی هیوکجه لقب:میمون تولد:1986.4.4 قد:176 دونگهه نام:لی دونگهه لقب:ماهی تولد:1986.10.15 قد:175 شیوون نام:چوی شیوون لقب:اسب،سیمبا تولد:1987.02.10 قد:183 ریووک نام:کیم ریووک تولد:1987.6.21 قد:173 کیوهیون نام:چو کیوهیون لقب:مکنه،کیو البته من میگم جوجه تولد:1988.2.3 قد:181 و اعضای سوپرجونیور-ام هنری نام:هنری لا تولد:1989 قد:177 ژومی نام:ژومی تولد:1986 قد:185 و کسانی که از گروه رفته اند: کیبوم نام:کیم کیبوم لقب:سفید برفی تولد:1987.8.21 قد:178 هان کیونگ نام:هان گنگ تولد:1984.02.09 قد:181 تموم شد.من بین اینا ریووک و سونگمین ولیتیوک و هیچولو بیشتر از همه دوس دارم درزم عزیزم جاش اینجا نیست.انجمن آسیا شرقی باید باشه. |