![]() |
|
دخملاااااا بدوید بیاید.......... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: دخملاااااا بدوید بیاید.......... (/showthread.php?tid=234892) صفحهها:
1
2
|
دخملاااااا بدوید بیاید.......... - هلیا78 - 28-06-2015 سلام دخترای گل و گلاب انجمن بفرمایــــــیـــــــــــد ::::: ![]() ♥•٠· من یک دخترم نه یک مانکن فروشگاه, نه یک وسیله برای جلب توجه, و نه یک تابلو نقاشی پیشرفت و بالارفتن را میخواهم اما نه به هر قیمتی آزادم اما با تفسیری جدابافته... آزادی من حجاب من است ، طلا هم آزاد است اما همیشه محفوظ ، طلا را هیچوقت فله نمیفروشند! آن چه را فله میفروشند که زیادی آزاد باشد .نمونه اش "سبزی خوردن"! ♥•٠· هــــــــــــــــــی تو پــــســــــــــــــــــــــــر... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺎ ﻫﺮ ﺯﻥ ﯾﺎ ﺩﺧــﺘﺮﯼ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺷﺪﯼ ﺑﻪ ﺭﺧﺘﺨﻮﺍﺏ ﺑﺮﻭﯼ ... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ " ﺩﻭﺳﺘﺖ" ﺷﺪ " ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺕ" ﻧﯿﺴﺖ ... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻮﺍﺏ "ﺳﻼﻡ " ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﯾﮏ " ﻋﻠﯿﮏ " ﻣﺤﺘﺮﻣﺎﻧﻪ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﻧﻪ ﯾﮏ ﻣﮑﺎﻥ ﺧﺎﻟﯽ ... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎﯾﺪ " ﻣﺮﺩ " ﺑﺎﺷﯽ ﻧﻪ " ﻧﺮ ..." ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺯﻥ "ﺗﮑﯿﻪ ﮔﺎﻩ " ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺩﺧﺘﺮ " ﺗﻮﺟﻪ" ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ "ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ" ﻋﺸﻘﺖ ﺭﺍ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﯽ ﻧﻪ "ﭼﻨﺪ ﺩﺧﺘﺮ ..." ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺯﻥ " ﺣﺴﺎﺱ" ﺍﺳﺖ؛ﻣﯿﺸﮑﻨﺪ ... ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ... ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯽ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﺮﺍﻫﯽ ﻭ ﻫﻤﺪﻟﯽ ﯾﮏ ""ﺟﻨﺲ ﻣﺨــــــﺎﻟﻔﺖ "" ﺣﺴﺎﺏ ﮐﻨﯽ ... ![]() ![]() من یک دخترم....میبینم....میفهمم اما ـسکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــُــــــــــღوت مۍکنمـــــ !!تا نفہمی حَـــــــــواسم بہ تمامــــــــــ جزیاتــــــــــ اۍن دنیا هست ! ![]() ـتمام و کماݪ بے هیچ سانSوری! ![]() من یڪ دُختَرم.....دٍلم کہ بشکند دیگر بَند نمے خورد! ![]() امّا بِِہ رویت نمۍآورم که زَخمݜ نا عَلاج استـــــــ ـ....و ݜایَد همیشگے! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مادخترا همه چیزمون خاصه خنده هامون گریه هامون تیپمون رفتارمون احساساتمون دوست داشتنامون ماها مخاطب نبودیم که خاص شدیم خاص بودیم که مخاطب شدیم به افتخار خودمون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ✘آهاے اפنایـے ڪـــہ یڪے בפستتـפטּ בاره بــہ جهنـَـҐ ما رפ همـــہ בפس בارטּ... ✘ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ✘اعتقادات هر ڪسے مثل مسواڪـہ خواهشا تو حلق بقیـہ نڪنیـטּ ! ✘ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ •●بــآیَـב بِهــ بَعضـــﮯ هــــآ گُفــتـــــ :· •●ظَـرفــیـتــِـ پُشتـــــ تَڪِـمیل َاـωـت لـُـطفــآ از جـُــلـפּ خَنــجَــر بـِــزَטּ!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ اومَدیــــــم زِندِگیـــــــــ کُنیـــــم زِندِگیـــــ پیـــــشـ دَستـــــیـ کَـــــرد ![]() ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ خدایا خودِمونیــــم اِنگـــآر خآک کَم آوردیــــــــے بَعضیـــ آدَمآرو با لَجَنـــْـ مآس مآلیــ کَردیـــــآ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نظر و سپاس بدید هاااااااااا :498:
RE: دُختَرآنِـــــــــــــــــه - **elmira** - 29-06-2015 ست های جالبیبود و همین طور متن های جالب خیلی ممنون عزیزم
RE: دُختَرآنِـــــــــــــــــه - هلیا78 - 29-06-2015 خواهش میکنم بقیه کوجاننننن نظر و سپاس میخواماااااااااااااا RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - هلیا78 - 29-06-2015 نظر و سپاسسسسسسسسسسسسسسسسسسا کجان RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - Sa Har Naz - 29-06-2015 مرسيييييييي RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - ژوللی - 29-06-2015 خیلی ناز بودن اگه میشه بازم بزار RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - ✓SHINE AGAIN✓ - 30-06-2015 مرسی اجی عالی بود اینم چند تا عکس: RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - هلیا78 - 30-06-2015 عکسات برا من نیومددددد
RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - هلیا78 - 03-07-2015 کوشیییییییییدددددددددددد پس دخملااااا RE: دخملاااااا بدوید بیاید.......... - | ᴘᴏɪꜱᴏɴ | - 14-07-2015 Bazi az axat khoshmal bodan (: |