انجمن های تخصصی  فلش خور
در خلقت خودم موندم!(سوتی+18) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: در خلقت خودم موندم!(سوتی+18) (/showthread.php?tid=236046)

در خلقت خودم موندم!(سوتی+18) - bipasha basu - 10-07-2015

مامانم نشسته بود.خیلی تند تند صحبت میکرد گفت سیب زمینی با سس.منم خندم گرفت فکر کردم میگه سیب زمینی با چس!خلاصه مامانم از من پرسید:چی شد؟منم هول شدم گفتم(فکر کردم میگی سیب زمینی باس...س!!
خودم:O
مامانمo_O
.....................
دخترخالم،اومد بکه بیا منو آرایش کن گفت:بیا منو بکن!
....................
خانوم اومده بود سرولاس(خانم قران)می خواست صحبت کنه گفت:تاندوم(یک قسمت از رگ های مچ پا)دوستم شنیده و بلند گفت:چی؟کا.......
..........................
داشتم با خانومم در مورد سیب هایی که از درخت می افتند و انرژی ای که آزاد میکنن صحبت میکردم گفتم سیب های افتاده.یکی شنید گفت:سی....ه های افتاده؟؟
....................
توی کلاسمون گوجه و خیار حکم خنده دارن(گرفتی؟(خلاصه یک جوک بود میگفت می خوام وانت بگیرم برم گوجه فروشی!
من:-D
کلاس:-P
....................
داشتیم اجتماعی می خوندیم خانومم نبود.یکی گفت:محل کاشت گوجه خیار؟)گلخانه(
دومی گفت:نمیدونم فقط زود تر از دوازده شب نباید بکاری!!
.......
سانسور شده بودش.گیر ندید دسگه

RE: در خلقت خودم موندم!(سوتی+18) - Jєιяαη - 10-07-2015

مردم عزيزكشورمونSmile

RE: در خلقت خودم موندم!(سوتی+18) - علی تک نواز - 11-07-2015

استغفرالله خانم عیبه این چیزا خوبیت نداره

RE: در خلقت خودم موندم!(سوتی+18) - bipasha basu - 11-07-2015

(11-07-2015، 1:22)علی تک نواز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این حرفا بگذریم،چه سازی میزنی؟
آخه کاریریت تک نوازه!

RE: در خلقت خودم موندم!(سوتی+18) - علی تک نواز - 11-07-2015

(11-07-2015، 11:02)bipasha basu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2015، 1:22)علی تک نواز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه کاریریت تک نوازه!

من حرفم گیتار

RE: در خلقت خودم موندم!(سوتی+18) - bipasha basu - 11-07-2015

(11-07-2015، 12:05)علی تک نواز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2015، 11:02)bipasha basu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-07-2015، 1:22)علی تک نواز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه کاریریت تک نوازه!

من حرفم گیتار

مدفق باشی.راستش بابام هرچی روی من فشار میاره که ستار و دف یاد بگیرم من اصلا به حرفش گوش نمیدم!!آخه به زور می خواد از من شجریان بسازه!"

RE: در خلقت خودم موندم!(سوتی+18) - Asaaaaaallllll - 11-07-2015

خوف بود

RE: در خلقت خودم موندم!(سوتی+18) - افسرده2 - 11-07-2015

ههههه ممنون

RE: در خلقت خودم موندم!(سوتی+18) - Wanton - 11-07-2015

خلاف قوانین انجمن !