![]() |
|
X.....سیـــــگآر سوختـــه.....X - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: X.....سیـــــگآر سوختـــه.....X (/showthread.php?tid=237863) |
X.....سیـــــگآر سوختـــه.....X - caran - 22-07-2015 تو که گفتی سفید بپوش بهت میاد پس حالا که کفن پوشیدم چرا گریه میکنی؟؟؟ (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ع ش ق م~ ~ اگه زندگیم در یه کاسه آب خلاصه می شد اونو بدرقه راهت می کردم… (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅() ج و ن م~ ~ کافه ي ديدار وقت قرار دود سيگار ميز قمار باختم ! ” داشتنت ” را پاي يک ميز نفرين شده به "او” باختم . . . (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ع م رم~ ~ من به همه ی روزهای هفته محتاجم به تمام ساعت هایش . . . باتمام جزئیاتش . . . تابگویم درنبودنت چقدر دلتنگتم ... (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅() م ا ه م~ ~ براي مُردن اين همه تراژدي نياز نيست ! کافيست طاق باز خيره به سقف بخوابي ، سيگارت که از فرط فکر نيمه خاموش شد ، مرگ خودش مي آيد به سراغت . . . (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅() گ ل م~ ~ به همان اندازه که دود سيگارم از من دورتر مي شود ياد تو به من نزديکتر مي شود . . . (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅() ن از م~ ~ جاگذاشته ام دلی هرکه یافت مژدگانی اش تمام “زندگی ام” (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅() ز ن د گ ی م~ ~ وقتي چاره اي نمي مونه وقتي فقط مي توني بگي : هرچه بادا باد . . . حتي اگر ، دل کوه رو هم داشته باشي ، گريه ات مي گيره . . . بازم سيگار پشت سيگار . . . (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅() ن ف س م~ ~ از بعضی ادمها خاطره میماند از بعضی های دیگر هیچ خاطره ساختن لیاقت میخواهد... (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅() د ر د و ن م~ ~ چقدر پر توقعی از "دل" من! حتی "نماز" هم در راه که می ماند، می شکند!!! (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ع ز ی ز م~ ~ از آن خاطره ی سه نفره ی "من" و "تو" و "باران" فقط "من" دوام آوردم! امسال خشکسالی بود! (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()د ل ب ن د م~ ~ قدیمــا به کســی که به پــات میــموند میگــفتن"وفــادار"الان میگــن"آویـــزون"..... (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ع س ل م~ ~ مراقب من باش! از من فقط تو ماندهای... (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ق ش ن گ م~ ~ راه که می روم مدام بر می گردم پشت سرم را نگاه می کنم دیوانه نیستم خنجر از پشت خورده ام (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅()ج ی گ ر م~ ~ حـــس خــوبـیـه دیـدن خـــوشــــبختی او مــخصوصــــا اگـــر برای این " خـــوشـــبخــتی " به " بد بخـــتی " از خــودت گـــذشته باشـی... (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅()ن ا ز ن ی ن م~ ~ خـــــــــــدایا … اينقدر تو خودم ريختم ، که از سرمم گـذشــت… دارم غـــــــرق ميشم … دسـتت کــــــجاست!!! (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅()گ ل م ه ر ب و ن م~ ~ خیلی سخته توی دنیا جا نباشه واسه آشتی بی وفا شه اون کسی که جونتو واسش گذاشتی... (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅()م ه ر ب و ن م~ ~ سلام روزگار... چه میکنی با نامردی مردمان.. من هم .. اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را... چسب میزنم... راستی این دل ... دل می شود ؟ (̅_̅_̅_̅(̅_̅()ق ن د ع س ل م~ ~ همیشه از تو نوشتم"از تو گفتم از تو و احساست این اولین بار هم که میخواهم از خودم بنویسم از خودم و احساسم حرف بزنم فقط میتوانم بگویم"بی تو هیچم" (̅_̅_̅_̅(̅()د رفت ... نامـــــت .. خاطراتــــت .. بوســ ـــــه هایـــــت .. و .. و لـــمــــس حــــس بودنـت همـــه و همــــه را بدستـــــ ســــــرد بــاد سپـردمــــ یادمــــ تـــو را فرامــ ـــوش ! RE: X.....سیـــــگآر سوختـــه.....X - || Mιѕѕ α.η.т || - 24-07-2015 منتقل شد RE: X.....سیـــــگآر سوختـــه.....X - caran - 24-07-2015 نظرات کوووو؟ RE: X.....سیـــــگآر سوختـــه.....X - elmira.a - 25-07-2015 عالی بود... من عاااشق سیگارم...
RE: X.....سیـــــگآر سوختـــه.....X - دخمل خوب - 26-07-2015 وایییی خیلی قشنگ بود ممنوووون |