انجمن های تخصصی  فلش خور
شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید (/showthread.php?tid=2387)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید - 1939 - 20-01-2012

بفرمایید
پیشنهاد من:یک حیوان خانگی ناز و ملوس میتونه جایگزین مناسبی برای یک بچه جیغجیغو باشه(شوخیییییییییییییییی)

RE: شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید - .ali. - 20-01-2012

(20-01-2012، 14:36)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشنهاد من:یک حیوان خانگی ناز و ملوس میتونه جایگزین مناسبی برای یک بچه جیغجیغو باشه(شوخیییییییییییییییی)
به نظر من تبلیغ بنویسند که
سالانه هزاران نفر در افریقا از گرسنگی و جنگ میمیرند
به فکر ان ها باشید
اگر کسی هم بچه میخواد میتونه بره پرورشگاه یک بچه رو به سرپرستی قبول کنه

RE: شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید - در جستجوی حقیقت - 20-01-2012

جنگBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شوووووووووووووووووووووخي!

RE: شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید - FARID.SHOMPET - 21-01-2012

جدی باشید دوستان!!!
از دیدګاه من باید رشد جمعیت رو بیاریم پایین به وصیله جریمه. برای نمونه به چین نګاه کنید. بیشتر از یک بچه جریمه داره. این یک کار هست.
کار دیګر میتونه اطلاع رسانی باشه.

RE: شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید - .ali. - 21-01-2012

(21-01-2012، 10:36)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی باشید دوستان!!!
از دیدګاه من باید رشد جمعیت رو بیاریم پایین به وصیله جریمه. برای نمونه به چین نګاه کنید. بیشتر از یک بچه جریمه داره. این یک کار هست.

الان این قانون دیگه وجود نداره در چین

RE: شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید - FARID.SHOMPET - 21-01-2012

اره!! یک سال پیش ولی بود.

RE: شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید - FARID.SHOMPET - 22-02-2012

خدا یا سپاسګذارتم. بچه ها به ګزارش چند تا سازمان جهانی. اګر رشد جمعیت همین جوری کم باشه (رشد جمعیت مانند سال های ۲۰۱۰ـ۲۰۱۲ ) باشه جمعیت کره زمین به ارامی کم میشه.
کشور ژاپن هم (اګر اشتباه نکنم ژاپن دور و ور ۲۰۰ ملیون جمعیت داره در سال ۲۰۱۲) ګفته تا ۳۰سال اینده کشورشون اوفت جمعیت قابل توجهی میکنه.

RE: شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید - mohamad66 - 22-02-2012

(21-01-2012، 10:36)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی باشید دوستان!!!
کار دیګر میتونه اطلاع رسانی باشه.

من کاملا با این کار مخالفم این کار یه کار صهیونیستیه
(20-01-2012، 14:49).ali. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2012، 14:36)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر من تبلیغ بنویسند که
سالانه هزاران نفر در افریقا از گرسنگی و جنگ میمیرند
به فکر ان ها باشید
اگر کسی هم بچه میخواد میتونه بره پرورشگاه یک بچه رو به سرپرستی قبول کنه

این درستهIdea

RE: شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید - ...Sara SHZ... - 22-02-2012

(20-01-2012، 16:06)در جستجوی حقیقت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنگBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شوووووووووووووووووووووخي!

شما هم فقط به جنگ فکرمیکنی!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: شما برای کنترل جمعیت زمین چه پیشنهادی دارید - sp_go - 22-02-2012

نسل گذشته رو خیلی محترمانه نابود می کنیم زیرا اگر من هم روزی بخواهم سر بار کسی مثل بچم شم خودم رو میکشم
چون نهایت خود خواهی این قضیه هم مثل فدا شدن برای علمه تو هم خودت رو می کشی یا میزاری بکشنت تا بچت اذیت نشهSmile