![]() |
متن اهنگ one love از جاستین بیبر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن اهنگ one love از جاستین بیبر (/showthread.php?tid=23895) |
متن اهنگ one love از جاستین بیبر - ICe Angele - 06-12-2012 I won’t let the night stand in my way نمیذارم ک تاریکی شب جلوم رو بگیره I know what I want, I know what I can میدونم که میخوام ، میدونم که چی کار میتونم انجام بدم I’m only here to find you, you من اینجام تا فقط تورو پیدا کنم ، تورو All I need is you by my side همه جیزی که نیاز دارم اینه تو کنارم باشی All I wanna do is lay down next you همه چیزی که میخوام اینه که کنارت براز بکشم Cause I all I need is one love چون همه ی نیازم یه عشق هست Cause I all I need is one love چون همه ی نیازم یه عشق هست Baby give it to me عزیزم این رو بهم بده Cause I don’t want-want nobody when I got-got your body چون نمیخوام هیچ کسی وفتی پیشتم باهات باشه Baby no no nobody, has got what I need عزیزم هیچ هیچ هیج کسی چیزی که میخوام رو به دست نیاورده Cause I don’t want-want nobody when I got-got your body چون نمیخوام هیچ کسی وفتی پیشتم باهات باشه Baby no no nobody, has got what I need tonight عزیزم هیچ هیچ هیج کسی چیزی که میخوام رو امشب به دست نیاورده See i’ve made mistakes time after time, time, time اما من هر بار پشت هم اشتباه کردم But no not today, won’t leave till I find what i’m looking for اما امروز دیگه نه ، ترکت نمیکنم تا وقتی چیزی که میخوام رو پیدا نکنم I’m only here to find you, you من فقط اینجام تا تورو پیدا کنم All I need is you by my side همه چیزی که میخوام هم اینه تو کنارم باشی All I wanna do is dance under the moon تنها کاری که میخوام بکنم اینه باهات زیره نور ماه برقصم Cause I all I need is one love چون همه ی نیازم یه عشق هست Cause I all I need is one love چون همه ی نیازم یه عشق هست Baby give it to me عزیزم این رو بهم بده Cause I don’t want-want nobody when I got-got your body چون نمیخوام هیچ کسی وفتی پیشتم باهات باشه Baby no no nobody, has got what I need عزیزم هیچ هیچ هیج کسی چیزی که میخوام رو به دست نیاورده Cause I don’t want-want nobody when I got-got your body چون نمیخوام هیچ کسی وفتی پیشتم باهات باشه Baby no no nobody, has got what I need tonight عزیزم هیچ هیچ هیج کسی چیزی که میخوام رو امشب به دست نیاورده Your love is like a rollercoaster عشق تو مث یه رولرکوسترهست ( یه چی تو مایه های ترن هوایی از اون ترس ناکاش) The way that you take my breath away شیوه ای که تو نفسم رو میگیری It feels like i’m slowly falling deeper and deeper, deeper and deeper این حسی بهم دست میده انگار دارم به عمق عمق سقوط میکنم Cause I all I need is one love چون همه ی نیازم یه عشق هست Cause I all I need is one love چون همه ی نیازم یه عشق هست Baby give it to me عزیزم این رو بهم بده Cause I don’t want-want nobody when I got-got your body چون نمیخوام هیچ کسی وفتی پیشتم باهات باشه Baby no no nobody, has got what I need عزیزم هیچ هیچ هیج کسی چیزی که میخوام رو به دست نیاورده Cause I don’t want-want nobody when I got-got your body چون نمیخوام هیچ کسی وفتی پیشتم باهات باشه Baby no no nobody, can give it to me عزیزم نه نه هیچکس نمیتونه اینو بهم برسونه Cause I don’t want-want nobody when I got-got your body چون نمیخوام هیچ کسی وفتی پیشتم باهات باشه Baby no no nobody, has got what I need عزیزم هیچ هیچ هیج کسی چیزی که میخوام رو به دست نیاورده Cause I don’t want-want nobody when I got-got your body چون نمیخوام هیچ کسی وفتی پیشتم باهات باشه Baby no no nobody, has got what I need عزیزم هیچ هیچ هیج کسی چیزی که میخوام رو به دست نیاورده نظر بدید RE: متن اهنگ one love از جاستین بیبر - aCrimoniouSs - 06-12-2012 میدونی چیه؟! این پسره خیلی محشره ![]() RE: متن اهنگ one love از جاستین بیبر - ICe Angele - 07-12-2012 آره خوبه یکی هست توی سایت که اینو بدونه ![]() RE: متن اهنگ one love از جاستین بیبر - faryad13 - 09-12-2012 سلام دوسته نازنین خسته نباشی من 2 ساله یه اهنگو دارم که باور کن همه جارو واسه lyrics اون گشتم ولی هر جا رو گشتم فایده نداشته خودم قبلا وب ترجمه اهنگ داشتم ولی فقط متن اهنگه اینو میخام اگه به من کمک کنی لطف بزرگی در حقم کردی چون واقعا بهش احتیاج دارم فقط متنشو میخام یه سر به من بزن ممنونت میشم یه دنیا ممنون موفق باشی faryad.lost@yahoo.com beatit.blogfa.com RE: متن اهنگ one love از جاستین بیبر - بهنام0241 - 09-12-2012 پسره حال بهم زن ![]() RE: متن اهنگ one love از جاستین بیبر - ICe Angele - 09-12-2012 (09-12-2012، 9:49)بهنام0241 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خودت چی هستی؟ RE: متن اهنگ one love از جاستین بیبر - ina - 10-12-2012 ازش متنفرم با اون کاراش [/font][/size] RE: متن اهنگ one love از جاستین بیبر - بهنام0241 - 16-12-2012 (09-12-2012، 23:06)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بهت حق میدم ازش خوشت بیاد. چون هنوز بچه ای و به بلوغ فکری نرسیدی،درست مثل جاستین کوچولوت |