انجمن های تخصصی  فلش خور
یک خورش جدید با گوشت بره - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: یک خورش جدید با گوشت بره (/showthread.php?tid=239332)



یک خورش جدید با گوشت بره - eɴιɢмαтιc - 01-08-2015

روش تهیه یک خورش با گوشت بره را در این دستور می آموزید. امیدواریم این دستور مورد استقبال شما قرار بگیرد.


مواد لازم:

  • روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
  • آرد 2 قاشق غذا خوری
  • پیاز خرد شده یک عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده 800گرم
  • سوپ گوجه 420 گرم
  • آب 6 فنجان
  • جو پوست کنده یک دوم فنجان
  • گوشت استیک خرد شده در قطعات 3 سانتی متری
  • نان تست 150 گرم
  • هویج و کرفس هر کدام ۱۵۰ گرم خرد شده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یک خورش جدید با گوشت بره 1

طرز تهیه:


1. روغن را در یک قابلمه کوچک روی حرارت گرم کنید.

2. گوشت خرد شده را در روغن بریزید و هم بزنید تارنگ آن کمی تیره تر شود.

3. در این هنگام آرد، پیاز، کرفس خرد شده و هویج را اضافه کنید.

4. بپزید و هم بزنید تا پیاز ها نرم شوند.

5. سپس گوجه فرنگی ها را بریزید و سوپ را با میزان آبی که در پشت پاکت آن آمده است به مواد اضافه کنید.

6. 2 ساعت با حرارت ملایم در حالیکه درب ظرف را گذاشته اید مواد را بپزید.

7. سپس در ظرف سرو بریزید و روی آنرا با تکه های نان تست تزیین کنید.