![]() |
اضافه شدن دو سیستم اطلاعیه ها و تگ کردن به انجمن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: اخبار، اطلاعیه ها و قوانین (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- موضوع: اضافه شدن دو سیستم اطلاعیه ها و تگ کردن به انجمن (/showthread.php?tid=239813) صفحهها:
1
2
|
اضافه شدن دو سیستم اطلاعیه ها و تگ کردن به انجمن - SABER - 04-08-2015 سلام. 1- نصب سیستم "اطلاعیه ها" 2- نصب پلاگین تگ کردن افراد 3- یکپارچه سازی این دو پلاگین با هم در انجمن فلش خور انجام شد. ![]() اجرا در در سیستم انجمن ساز mybb 1.8 اولین بار در ایران!! ![]() لطفا اشکالات احتمالی را گزارش دهید. تگ کردن به این صورت است که با اضافه کردن علامت @ جلوی نام کاربری فرد می توانید آن فرد را به مکانی که پست داده اید فرا بخوانید. یعنی اگر خطاب به اون فرد پست داده اید. مثلا: @test توجه:اگه تو تک کردن به مشکل خوردید نام کاربری رو بین دوتا " قرار بدید به این صورت @"" بین دوتا"" نام کاربری مورد نظرتونو قرار بدید. با سپاس. تیم مدیریت فلش خور. RE: اضافه شدن دو سیستم اطلاعیه ها و تگ کردن به انجمن - CTG - 04-08-2015 @poorman خیلی خوب شد ! RE: اضافه شدن دو سیستم اطلاعیه ها و تگ کردن به انجمن - Apathetic - 04-08-2015 نه یعنی این دیگه واقعا جای اسپم رو داره ! ![]() سپاس ! کُلی سپاس .. با عرض پوزش بخاطر این اسپم ._. ولی نمیشد فقد به یه سپاس قانع شد ! ^_^ :d اونوخت هروخت کسی تگ میشه جایی از طریق اطلاعیه ها باس چکش کنه دیگه ؟ بازم مرسی بابت این امکان و بازم پوزش بابت این اسپم ![]() @SABER RE: اضافه شدن دو سیستم اطلاعیه ها و تگ کردن به انجمن - Medusa - 09-08-2015 آقـآ صابر کسایی که اسماشون اجق وجقه تگ نمیشن ؟! چون من و خیلیای دیگه تگ نمیشیم گفتم شاید دلیلش این باشه .. @SABER RE: اضافه شدن دو سیستم اطلاعیه ها و تگ کردن به انجمن - °◦°یـه مـرد تـنـهـا°◦° - 09-08-2015 شما پلاگینارو از mybbiran.ir دانلود میکنید سپس در روت انجمن میریزید یا از همیاری مای بی بی ؟ @SABER RE: اضافه شدن دو سیستم اطلاعیه ها و تگ کردن به انجمن - SABER - 09-08-2015 این پلاگین ها نسخه پارسی ندارن.. اگه داشته باشن هم برای mybb 1.8 کار نمی کنه.. با سپاس. (09-08-2015، 12:06)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله همین طوره.. (09-08-2015، 12:51)°◦°یـه مـرد تـنـهـا°◦° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: اضافه شدن دو سیستم اطلاعیه ها و تگ کردن به انجمن - MeiChiLu - 09-08-2015 (04-08-2015، 15:35)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باید حتما بریم تو اطالعیه و از لینک اونجا خبر ها رو ببینیم تا بره RE: اضافه شدن دو سیستم اطلاعیه ها و تگ کردن به انجمن - KING ERFAN ╬ - 12-09-2015 ببخشید یه امتحان کنم SABER@ @SABER واقعا عالیه من قبلا نمیدونستم چجوری اینکارو بکنم. فلشخور داره روز به روز قوی تر میشه فوق العادست! RE: اضافه شدن دو سیستم اطلاعیه ها و تگ کردن به انجمن - hana jooon - 13-09-2015 عالیه ممنون از کسی که بهم گفت ااااااا ننویسم RE: اضافه شدن دو سیستم اطلاعیه ها و تگ کردن به انجمن - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 09-12-2019 چه خوب میخواستم بدونم چجوری میشه یکی رو تگ کرد سپاس.... |