![]() |
اس ام اس خنده دار سری 6 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خنده دار سری 6 (/showthread.php?tid=240567) |
اس ام اس خنده دار سری 6 - ηἔ∂Δ - 12-08-2015 با کلي ذوق و شوق رفتيم شيريني تر خريديم و رفتيم خونه دختر داييم! اما نامرد شيريني خشکاي يه هفته پيش شونو برامون با چايي آوردن..! آي حرص خورديم.. آي حرص خورديم ::: ::: ::: دوساعته در اتاقمو بستم که مثلا دارم درس میخونم ولی همش توی نت ول چرخیدم! بعد الان مامانم صدام کرده میگه : داری چیکار میکنی؟ میگم: مگه نمیدونی امتحان دارم! دارم درس میخونم دیگه! میگه : بیا این کتابتم از روی مبل بردار ببر،بهتر متوجه شی ..! ::: ::: ::: پسر خاله م در حالِ ترکِ سیگاره خودشو میکشه از صبح تا شب سیگار نمیکشه! شب به خاطرِ ارادۀ خفنش به خودش دو نخ سیگار جایزه میده..! ::: ::: ::: دخترداییم ۵سالشه بغلش کردم برگشته میگه دوسم داری نه؟؟؟میگم آره چطور؟؟؟ بوسم کرده میگه میدونستم مرد آیندم تویی!!! ::: ::: ::: ﺩﺧﺘﺮﻩ 12 ﺳﺎﻟﺷﻪ ﺧﻮﻧﺸﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯿﺸﻪ ﭘﺎﺭﺗﯽ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ. ﺑﻌﺪ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺳﻦ ﻭ ﺳﺎﻝ ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﻫﻤﻪ ﻻﻣﭙﺎﺭﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻫﻤﻪ ﺩﺭﺍﺭﻡ ﻗﻔﻞ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺻﺪﺍ ﺗﻠﻮﺯﯾﻮﻧﻢ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﮐﻪ ﯾﻪ ﻭﻗﺖ ﻟﻮﻟﻮ ﻧﺨﻮﺭﺗﻢ ... ::: ::: ::: من بالاخره یروزی ی دستگاه جداکننده نایلون لواشک میسازمو تو جشنواره خوارزمی ارایه میدم! لامصبا جدا نمیشن که...اه ::: ::: ::: ﻣﻦ ﺍﮔﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﺟﻪ ﺩﻭﺱﺩﺧﺘﺮ ﻣﺠﯿﺪ ﺧﺮﺍﻃﻬﺎ ﻭﺁﺭﻣﯿﻦ 2afm ﻧﻤﯿﺸﺪﻡ!ﻻﻣﺼﺒﺎ ﻓﻘﻂ ﮐﺎﻓﯿﻪ ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﺟﻮﺍﺑﺸﻮﻧﻮ ﻧﺪﯼ ... ﺁﺑﺮو واسه آدم نمیزارن ::: ::: ::: ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﻛﺎﻓﻲ ﺷﺎﭖ ﺩﯾﺪﻡ ﻫﻤﻪ ﺑﺎ جفتاشون ﺍﻭﻣﺪﻥ ﻭﻟﯽ ﺧﻮﺩﻡ ﺗﻨﻬﺎم ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﮔﻮﺷﯿﻢ ﺭﻭ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﮔﻮﺷﻢﮔﺮﻓﺘﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﮔﻔﺘﻢ........ ﻫﻲ ﺑﺪﺑﺨﺖ ﺑﯿﺎ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﻫﺮﺕ ﺑﺎ ﻳﻪ ﭘﺴﺮﻩ ﺗﻮ ﮐﺎﻓﻲﺷﺎﭖ ﻧﺸﺴﺘﻪ ! ﺟﺎﺗﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﻫﻤﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩن. ::: ::: ::: ملّت Love میترکونَن؛ ما از این پلاستیک حبابدارا… :| خیلی حال میده خب لامصــــب ::: ::: ::: دقت کردین همیشه وسط دعوا هیچ حرفی به ذهن آدم نمیرسه ولی لامصب یه ربع بعدش خفن ترین فوشا و دندان شکن ترین جوابا میاد به ذهنت ::: ::: ::: ::: ::: ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﻫﻢ ﻣﺸﺎﺟﺮﻩ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ، ﯾﮑﯿﺸﻮﻥ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﯾﮑﯽ ﮔﻔﺖ: ﻧﺬﺍﺭ ﺩﻫﻨﻤﻮ ﻭﺍ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ*ﯾﻨﻢ ﺑﻬﺕ! ﯾﻌﻨﯽ این بشر ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻓﺶ ﺩﺭﯾﭽﻪ ﺍﯼ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﻪ ﺭﻭﯼ ﻋﻠﻢ ﺑﯿﻮﻟﻮﮊﯼ ﻭ ﻣﺒﺤﺚ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺁﻧﺎﺗﻮﻣﯽ ﺑﺪﻥ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩ! ::: ::: ::: همهٔ رابطهها با جملهٔ : تو با بقیه فرق داری شروع میشه ! با جمله : تو هم مثل بقیه ای تمام میشه ! ::: ::: ::: آرزویم در سال ۲۰۱۴ اینه که آرزوهای سال ۲۰۱۳م براورده بشه که سال ۲۰۱۲ آرزو کرده بودم چون ۲۰۱۱ برآورده نشده بود آرزوهای سال های پیشم …! ::: ::: ::: مورد داشتیم : دختره داشته رانندگی می کرده یادش میره دنده چنده وامیسته دوباره از ۱ شروع میکنه ) ::: ::: ::: یجور رنگ عوض کنید آفتاب پرست ازتون تو دادگاه حمایت از حیوانات بخاطر نقض قانون کپی رایت شکایت نکنه! ::: ::: ::: پشت در دسشویی نوشته بود: فکر نکن، عمل کن… مردم پشت در منتظرن! ::: ::: ::: سالاد الویه از افتادگی و خاکی بودنشه که خودشو جزو سالادا حساب میکنه ! وگرنه دو هیچ از آبگوشت جلوئه ! ::: ::: ::: دیروز دوست دخترم به گدای سرکوچه غذا داده امروز که از کنارش رد میشده گدا صداش کرده یه کتاب بهش داده به اسم ” چگونه آشپز خوبی شویم ” ::: ::: ::: فــقط یــه ایــرانی میـــتونه با سِـــت کامــل آدیداس و نایک بره بشیـــنه قـــهوه خــونه قـــلیــون بکشـــه ::: ::: ::: از خوبی های الویه اینکه که: اگه بخوری بعد بالا بیاریش چیزی رو از دست ندادی. میتونی جمع ش کنی بزاری یخچال فردا شب شام بخوریش ::: ::: ::: ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺳﺮﮔﺮﻣﯿﺎﻡ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﺎﻧﻮﻣﺎ ” ﭼـﺎﻗــﻮ ” ﺩﺳﺘﺸﻮﻧﻪ . . . ﺑﺮﻡ ﺍﺯ ﺟﻠﻮﺷﻮﻥ ﺭﺩ ﺷﻢ ﺗﺎ ﺩﺳﺘﺎﺷﻮﻧﻮ ﺑﺒﺮﻥ ::: ::: ::: واقعیت اینه که دخترا واسه هم آرایش میکنن وگرنه پسرا فرق آرایش خوبو بدو متوجه نمیشن همین که سیبیل نداشته باشی کافیه…! ::: ::: ::: توی یخچالمون موز دیدم، به مامانم گفتم: عجیبه موز خریدی؟ میگه: موز خریدم تا گوجه ها رو نخورید! ::: ::: اینایی که میگن اگه یه خر بوست کنه بهترازاینه که یه بوس خرت کنه.... من ترجیح میدم یه بوس خرم کنه تا اینکه یه خربوسم کنه.. اه.. ::: ::: ::: بابام این ترم میگه یکمم درس بخونی بد نیستا! گفتم تو درس می بینی و من پیچشِ درس... بابام ١٠ دقیقه سر تکون داد و اتاقو ترک کرد!!! ::: ::: ::: هیشکی نمیتونه مثل یه آرایشگر وقتی قشنگ گند زد تو سرت با اعتماد به نفس تو چشمات نگاه کنه و بگه :«امر دیگه؟ ::: ::: ::: توجه کنید که: صرفا کافیست چیزی را نخواهید به آن میرسید! ![]() دروغ میگم آیاااااااااااااا؟؟ ::: ::: ::: نمی خوای پاشی؟ بذار تو حال خودم باشم اصلا نمی خوام پاشم . مکالمه ی من و برادرم وقتی که اون پای کامپیوتر نشسته اصلا چهار ضربدر ده به توان منفی یازده وضعی ::: ::: ::: مورد داشتیم طرف داشته ازگشنگی میمرده بهش ساقه طلایی میدن از تشنگی میمیره :|||| ::: ::: ::: خوبیه زندگی من اینه که: همیشه میدونم هر غصه ای رو کجای دلم بذارم! مدیریت غصه ها تخصص ماست :| سقراط میگه یونانی ها دروغگو هستند ولی خود سقراط هم یونانیه پس دروغ میگه که یونانی ها دروغ میگن! پس یونانیها راستگو هستند و سقراط هم که یک یونانیه پس راستگوست! پس راست میگه که یونانیها دروغگو هستند پس؟؟؟ آخر یونانیها دروغگواند یا راستگو؟؟؟ ::: ::: ::: ﺍﻭﮐﯽ ﻣﺚ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺳﺮﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﺷﻠﻮﻏﻪ، ﻣﺰﺍﺣﻤﺖ ﻧﻤﯿﺸﻢ، ﺧﻮﺵ ﺑﺎﺷﯽ، ﭼﯿﺴﺖ؟ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻋﮑﺲ ﺍﻟﻌﻤﻞ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎﯾﯽ ﭘﺴﺮﺍ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺫﻫﻨﺸﻮﻥ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﻦ!!! ::: ::: ::: ﺭﻓﺘﻢ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﺩﯾﺪﻡ ﻫﻤﻪ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺍﺷﻮﻧﻦ ﻭ ﻣﻦ ﺗﻨﻬﺎ ﮔﻮﺷﯿﻤﻮ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻡ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ :ﺑﯿﺎ ﺑﺒﯿﻦ ﺧﻮﺍﻫﺮﺕ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮﺷﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﻫﻤﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﻦ :-)) ﭘﺴﺮﺍ :- (((((( ::: ::: ::: بعد از سال ها جستجو و نیافتن نیمهی گم شدهی خودم به این نتیجه رسیدم که :خدا منو کامل خلق کرده، نیمه میمه هم ندارم ::: ::: ::: بابام :میخوام این ترم معدلت ۱۸ بشه! من :باشه! من این ترم معدلم ۲۰ میشه! بابام :شوخی میکنی...!؟ من :خودت سر شوخی رو باز کردی ::: ::: ::: یه قانون توفوتبال هس که میگه "برای زدن شوتهای محکم نیاز به پای قوی ندارید بلکه نیازبه عقده دارید" ::: ::: ::: من خیانت نکردم...! فقط وقتی تو جا خالی دادی...! اون بغلم کرد تا زمین نخورم...!!!!!! گفته بودم بهت بترس از روزی که تو داغونم کنی و یکی دیگه ارومم....! اوهوم ::: ::: ::: این پسرایی که ابرو برمیدارن، برنزه میکنن، لباس های تنگ با رنگ جیغ میپوشن مو رنگ میکنن؛ اینا میخوان ثابت کنن دختر بودن به دله، کلیپس بهانه است! ::: ::: ::: تو ثانیه های آخر موزیک... قبل از این که بره آهنگ بعد... خودم میزنم آهنگ بعدی تا بفهمه رئیس کیه) همچین ادمی هستم من ::: ::: ::: از وقتی تحریم ها رو برداشتن پوستم شفاف تر شده و ریزش موهام هم کمتر شده!!! ::: ::: ::: این دخترا چجوری عطسه میکنن که صدا نمیده؟!؟!!:/ نهایت صدا عطسه شون اینه :" پیس " :| فک کنم عطسه هاشون فتو شاپه حتما ::: ::: ::: یه چیز خَعلی باحال: از سنتون دو تا کم کنید حالا اگه عدد به دست اومده رو با دو جمع کنید به سنتون می رسین! ::: ::: ::: وقتی جلوی آینۀ اتاقم وایمیسم یهو زیرش مینویسه: "شخصیتِ فوق از آنچه در آینه میبینید؛ بسیار خوشتیپ تر و باحال تر است" ::: ::: ::: داشتم با یکی دعوا میکردم درحد بزن بزن وسط دعوا دیدم نشست و شروع کرد به خندیدن. گفتم چه مرگته؟ گفت تو چرا مثل فیلم هندی هر مشتی که میزنی صداشم درمیاری؟ ینی من آب شدم... ::: ::: ::: شغل مناسب شغلی نیست که لزوما پول خوبی از توش دربیاد. شغل مناسب شغلیه که هر روز صبح بتونی از خودت بپرسی امروز برم یا نرم؟ ::: ::: ::: از قلبم پرسیدم چرا شب ها خوابم نمیبره قلبم جواب داد: چون ظهر خوابیدی به من هیچ ربطی نداره ::: ::: ::: روباهی با موبایلش کلنجار می رفت. زاغه از بالای درخت گفت :اگه پایین آنتن نمی ده بده بالا برات بگیرم. روباه موبایل رو داد. زاغ گفت :این عوض قالب پنیر کلاس سوم ابتدایی! |