انجمن های تخصصی  فلش خور
کشف درخشان ترین ابرنواختر جهان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+---- انجمن: هوا فضا و نجوم (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=78)
+---- موضوع: کشف درخشان ترین ابرنواختر جهان (/showthread.php?tid=240692)



کشف درخشان ترین ابرنواختر جهان - ☮ VENOM VΛDΞR ☮ - 12-08-2015

انشمندان دانشگاه پکن به تازگی ابرنواختری را کشف کرده‌اند که 400 میلیارد برابر شفاف‌تر از خورشید است.

کشف درخشان ترین ابرنواختر جهان 1
به نقل از ايسنا ابرنواخترها در واقع، نشانگر مرگ یک ستاره عظیم هستند اما یک ابرنواختر فوق‌درخشان دست کم 10 برابر شفاف‌تر می‌درخشد و دارای منشاهای مرموزی است.

ابرنواختر جدید ASASSN-15lh نام دارد و دست کم 2.5 برابر درخشان‌تر از هر ابرنواختر فوق‌درخشانی است که پیش از این دیده شده است.
مجموعه «تحقیقات خودکار تمامی آسمان برای ابرنواختر» (ASAS-SN)، مجموعه‌ای از تلسکوپ‌های خودکار 14 سانتی‌متری است که آسمان را برای شناسایی انفجارات ستاره‌ای کنکاش می‌کند و ابرنواختر جدید را در جنوب صورت فلکی هندی (Indus) شکار کرده است.
دانشمندان دریافتند این ابرانواختر 9 روز پس از اوج درخشندگی‌اش کشف شده و نور آن بیش از 2.8 میلیارد سال طول کشیده تا به زمین برسد. این بدین معناست که شفافیت آن 100 برابر درخشان‌تر از یک ابرنواختر معمولی است.