انجمن های تخصصی  فلش خور
پرسپولیس پرافت و خیزترین تیم لیگ‌برتر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: پرسپولیس پرافت و خیزترین تیم لیگ‌برتر (/showthread.php?tid=241158)

پرسپولیس پرافت و خیزترین تیم لیگ‌برتر - omidkaqaz - 15-08-2015

با وجود آنکه سرخپوشان با یک امتیاز تیم آخر مسابقات لیگ‌برتر هستند اما تعداد گل های زده و خورده این تیم، آنها را جذاب ترین تیم لیگ نشان می‌دهد.

پرسپولیس پرافت و خیزترین تیم لیگ‌برتر 1

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس در حالی با 5 گل زده و 8 گل خورده 13 گل در بازی هایش داشته است که استقلال اهواز و نفت‌تهران در بازی های خود تنها 3 گل زده و خورده داشته اند. در بازی تیم های ذوب‌آهن و صبا 4 گل، در بازی تیم های سایپا، ملوان و سیاه جامگان 5 گل، در بازی تیم های استقلال‌خوزستان، تراکتورسازی و گسترش فولاد 6 گل، در بازی استقلال تهران 7 گل در بازی سپاهان، راه‌آهن و فولاد 8 و در بازی پدیده 9 گل ثبت شده است.

RE: پرسپولیس پرافت و خیزترین تیم لیگ‌برتر - یلدا930 - 15-08-2015

مرسی
اما گل خورده که دیگه تشویق نداره داره؟؟؟؟؟؟؟

RE: پرسپولیس پرافت و خیزترین تیم لیگ‌برتر - omidkaqaz - 15-08-2015

(15-08-2015، 22:48)یلدا930 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی

من کاری به این حرفا ندارم وظیفه من اینه که پست زیاد و باکیفیت در این بخش بزارم تا نویسنده بشم

(15-08-2015، 22:51)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 22:48)یلدا930 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی

من کاری به این حرفا ندارم وظیفه من اینه که پست زیاد و باکیفیت در این بخش بزارم تا نویسنده بشم

یعنی فقط بایدپست بذاری؟
اینکه چه پستی بزاری اهمیتی نداره
به هرحال من دخالتی نمیکنم
بیخیال

RE: پرسپولیس پرافت و خیزترین تیم لیگ‌برتر - omidkaqaz - 15-08-2015

(15-08-2015، 22:59)یلدا930 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 22:51)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی

یعنی فقط بایدپست بذاری؟
بیخیال

پست فوتبال و سایر ورزش ها

(15-08-2015، 23:01)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 22:59)یلدا930 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی

یعنی فقط بایدپست بذاری؟
بیخیال

پست فوتبال و سایر ورزش ها

اهان یافتم{فهمیدم خودمون}