![]() |
اس ام اس خنده دار سری 21 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خنده دار سری 21 (/showthread.php?tid=241369) |
اس ام اس خنده دار سری 21 - ηἔ∂Δ - 17-08-2015 اینایی که از تاکسی پیاده میشن بعد تازه دستشونو میکنن تو این جیبشون بعد دستشونو میکنن تو اون جیبشون بعد بقیه جیباشونو میگردن کیف پولشونو درمیارن و یه ۱۰هزار تومنی مثلن میدن به راننده تاکسی تا اون خوردش کنه ۹۵۰۰تومن بهشون پس بده رو باید توی میدون اصلیه شهر دار زد ! :: :: هر جا صحبت از « تقلــــــــــب » است نام درخشان « دانشجوی ایرانــــــــــی» می درخشد ! :: :: اعتراف می کنم به این سن که رسیدم هنوز وقتی میخوام از در خونه برم بیرون اگه جورابم سوراخ باشه عوضش می کنم با این فکر که اگر تصادف کردم و آمبولانس اومد و منو گذاشتن رو برانکارد و مردم دورم جمع شدن سوراخ جورابم ضایع نباشه :: ::بابام اومده توی اتاقم میگه دخترم شارژ اینترنتت تموم شده؟ میگم نه ! میگه پس چرا داری درس می خونی؟ :: :: یعنی انتظار داشتن از بعضیا حکایت شرط بستن رو ” خر ” توی مسابقه اسب دوانیه … والااا :: :: مسافر اول : تاسکی تاسکی واسا سوار شم ! مسافر دوم: خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ مسافر اول : زهر مار به چی میخندی !؟ مسافر دوم: عزیزم تاسکی یعنی چی !؟ این که تاسکی نیست ! مسافر اول: خو پ چیه !؟ مسافر دوم: این شصخیه نه تاسکی ! :: :: یکی از فانتزیام اینه یه روز یه دختر داشته باشم … به دخترم پول تو جیبی نمیدم، تا یواش از پشت سرم بیاد دستاشو حلقه کنه دور گردنم، موهاشم بخوره تو صورتم در ِ گوشم پچ پچ کنه بگه بابایی بهم پول میدی ؟ داریم با بچه ها میریم بیرون … موهاشو بزنم کنار ماچش کنم ، بگم برو از جیبم وردار بابایی به خاطر دخترم هم که شده ، یه روزی بابا میشم و بعدشم تو افق محو! :: :: اگه یه موقع از جلوی خشکبار فروشی رد شدی، چشمت به پسته افتاد، دلت شکست مارو هم دعا کن! :: :: یکی از فانتزیام هـم اینه که پورشــه پانامـرا دیدم با عجله سوارشم بگم چرا دیراومــدی بعـدش که راننده رو دیدم بگم:اَ اَ ببخشید فک کردم بابامه ؛بعد پیاده شم :: :: پسره نوشته بود : جــای خــالی تــــورو اِنقـد بـــا چـشام آب میدم تا بـــــازکـنــارم ســبز بشــی..! فکر کنم مخاطبش یونجه بوده! :: :: نهنگ،نهنگ خواهش من از لپ تاپم وقتی هنگ می کنه و به پرت پرت میفته ! :: :: این دخــــتــرایی که رژ لبشون رو تا بالای لبشون اومده همونایی هستن که، تو بچگی تا نقاشی هاشون رو رنگ میکردن از خط میزدن بیرون :: :: دلیل اینکه تــُــــپــــــُـــلــَــم اینه که این همه شعور و شخصیت در یک بدن لاغر جا نمیشه ! :: :: دخترا , پسرا هرچقدرم عاشق چاووشی و یگانه باشید یا حتی عاشق افتخاری و شجریان باشید، بازم هیچ فرقی نداره شب عروسیتون باید امشو شوِ شِ لیپک لی لی لونه بذارید این یه قانونه ! :: :: بچگیا یه دورانی داشتیم برا خودمونا : میرفتیم از این آدامس ۵تومنی (که الان نسلشون منقرض شده) میخریدیم و خوب که میخوردیم و شیرینیش تموم میشد دوباره با یه حبه قند میخوردیمش و خوب که مخلوط میشد درمیاوردیم و میذاشتیم تو یخچال برا دفعه بعد ! ینی اصلاح الگوی مصرف بودیم در حد برج دبی :: :: ماشین لباسشویی خونمون خیلی پیشرفتست کاری به این نداره چه رنگی بهش لباس تحویل میدی نگاه میکنه ببینه چه رنگی بهت میاد همون رنگو بهت تحویل میده ! :: :: میدونین چرا همیشه جلوی آرایشگاه زنونه پرده میکشن؟ واسه اینکه هیشکی نفهمه اون خانوم خوشگله ای که میاد بیرون همون هیولاییه که ۲ ساعت پیش رفته بود تو … :: :: طرف مامانش بهش گفته الهی قربون قد و بالات برم بعد اومده تو پروفایلش زده Model :: :: بحث سر خریدن گوشی بود، یکی از دوستان گفت: اگه میخوای گوشی لمسی بخری ،تاچ بخر :: :: چه کسی خواست من و تو ما نشویم؟ خدایی دمش گرم نجاتم داد ! |