![]() |
اس ام اس خنده دار سری 28 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خنده دار سری 28 (/showthread.php?tid=241380) |
اس ام اس خنده دار سری 28 - ηἔ∂Δ - 18-08-2015 مامانم مسافرته زنگ زده میگه خونه رو تمیز کن شاید با خاله ت اینا بیایم … خبر نداره بعد از دو ساعت که داشتم از تشنگی تلف میشدم آخرش از آب گلدون خوردم ! توقعایی دارنا !؟ :: :: بعد از کار تو معدن سخت ترین کار دنیا برگشتن به خونه ایه که توش بوى غذا نمیاد ! :: :: “خر نشو” چیست ؟ نصیحتی دوستانه جهت امتناع از انجام کاری ! :: :: تو بچگیام یه بار بابا و مامانم دعوا کردن منم رفتم یه عالمه حشره کش زدم به خودم که بمیرم … وصیت نامه هم نوشتم تازه ، توش حلالشون کردم که عذاب وجدان بگیرن ! :: :: جوک خنده دار ۹۲ هر کجا هستی باش ، به درک ! پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال خودت … اصن خاک تو سرت … (سهراب سپهری اعصابش خورده هیچی نگید) :: :: ماسک دونه ای ۷۰۰ تومن چهارتا لیمو شیرین ۶۰۰۰ تومن ۹تا شلغم ۴۰۰۰ تومن آقا سرما خوردیم ، سرطان که نگرفتیم !!! :: :: تو این دوره زمونه باید به ملت بگی موس دستته بزار زمین بیا اینجا ! :: :: احترام به بعضیا مستحب هم نیست چه برسه به واجب ! :: :: من از دور شبیه براد پیت هستم … البته خیلی دور ، تو مایه های ۴-۵ کیلومتر ! :: :: همونطور که انسان قادر نیست خودش خودشو قلقلک بده چون مغز درک میکنه که این کار خودشه ، بیشعورها هم بنده خداها نمیفهمن بیشعورن !!! :: :: یکی از دقدقه های فکریم اینه که وقتی تو حموم آب گرمو وا میکنم کجای حموم پناه یگیرم که آب سرد اولش نپاشه روم ! :: :: آدم اگه اول پله برقی تجریش زن بگیره اون بالا که میرسه بچه اش میره کلاس دوم ! :: :: ایدئولوژی بعضی دخترا در آرایش کردن همان ایدئولوژی نقاشی های مهد کودک است : جای سفید در صفحه باقی نذارید ! خب عزیز من مزرعه که نمیخوای بکشی رو صورتت !!! :: :: آیا از خشکی پوست خود رنج میبرید ؟ خجالت نمیکشید ؟ والا مردم سرطان دارن میسازن باهاش ! اینم شد درد آخه ؟ :: :: کیشتَلَ کیشتو دینگَلَ کیشو چیست ؟؟؟ نوعی رقص کلاسیک بسیار دیدنی که افراد بعد از گرفتن یارانه از بانک تا خانه آن را از خود بروز میدهند … :: :: سیگار واسه سلامتی ضرر داره وگرنه واسه خودمون که خطری نداره !!! :: :: یخچال ساید بای ساید هم نشدیم نیمه ی گمشده مون بقلمون باشه ! :: :: آدم هرچقدرم جدی و خشک باشه وقتی یه بچه با تفنگ اسباب بازیش بهش شلیک میکنه باید بمیره ! :: :: یعنی ضرر اقتصادی که من با پسته خوردنم به بابابزرگم زدم آمریکا طی تحریما به ایران نزد ! :: :: دیشب بعد مدتها فهمیدم معنی حرف مامانم که همیشه میگه “نمیدونم تو به کی رفتی ؟” چیه !!! فک کنم منظورش اینه که من سر راهیم دیگه نه ؟؟؟ :: :: آیا از خشکی پوست خود رنج میبرید ؟ خجالت نمیکشید ؟ والا مردم سرطان دارن میسازن باهاش ! اینم شد درد آخه ؟ :: :: تا ۱۰-۱۲سالگی هر روز کلی تمرین فوتبال می کردم به این امید که یه روزی بتونم با سوباسا و تارو یه مثلث طلایی رو تشکیل بدیم ولی بعدش تارو تیمو ترک کرد ، ۲-۳ روز از صب تا شب تو کمدم گریه میکردم بعد حساب کردم دیدم تارو که رفته سوباسا هم همش مصدومه منم تنهایی جرعت روبرو شدن با کاکرو یوگارو ندارم ، یه شوت میزنه عن میشم رو زمین … به خاطر همین تو اوج از فوتبال خداحافظی کردم رفت وگرنه الآن نقل برنامه ۹۰ بودم ! :: :: کیشتَلَ کیشتو دینگَلَ کیشو چیست ؟؟؟ نوعی رقص کلاسیک بسیار دیدنی که افراد بعد از گرفتن یارانه از بانک تا خانه آن را از خود بروز میدهند … :: :: یکی از آرزوهام اینه که سیستمی طراحی بشه که نیوفولدرها با توجه به محتویاتشون خودشون واسه خودشون اسم انتخاب کنن ! انصافا کار سختیه … دانشمندا هم که نشستن دارن انگری بردز بازی میکنن ! |