![]() |
اس ام اس خنده دار سری 34 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خنده دار سری 34 (/showthread.php?tid=241391) |
اس ام اس خنده دار سری 34 - ηἔ∂Δ - 18-08-2015 + کی اشکاتو پاک میکنه وقتی که غصه داری ؟ - به تو چه ؟؟؟ دخالت تا کجا آخه ! :: :: منطق ریاضى: هر مساله اى که دیدى آسون داره حل میشه ؛ بدون راهِ حلت اشتباهه… :: :: خیلی سعی کردم مث این فیلما دوتا بزنم تو گوش یکی، بعد یهو به خودش بیاد زندگیش عوض شه ! منتها هر وقت اولیو زدم دعوا شد ! :: :: نمیدونم چه صیغه ای پیاز خام تلخه ولی همون پیازو وقتی سرخ میکنی میشه باقلوا ! :: :: فکر کنم این آهنگ “لست کریسمس” جرج مایکل، همون “پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت” خودمون باشه :: :: محاله ایرانی باشی و این جمله رو نشنیده باشی : “حوله کجاست ؟” :: :: وقتی بارون میاد همه یاد عاشقی میفتن و رمانتیک میشن نمیدونم چرا من فقط یاد آهنگ بارو بارو بارونه هی میفتم ! :: :: هر وقت تونستی با تقلب نمره خوب بگیری به خودتت افتخار کن ! و گرنه با خرخونی هر کسی می تونه ٢٠ بشه ! :: :: ﯾﮑﯽ ﺑﯿﺎﺩ ﭘﻮﺷﮏ ﮐﻮﺩﮎ ﺩﺭﻭﻧﻤﻮ ﻋﻮﺽ ﮐﻨﻪ … ﻣﻦ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ؛ ﮔﻨﺪ ﺯﺩﻩ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩم ! :: :: تـا حـالا کیـش رفتـین؟ تـاکسـیا شون همـه تـویـوتـان بی کـلاســـــا ! مـا تـو شـهرمـون همـه تـاکـسـیا پــــــرایـــــدن پــــــرایـــــــد ! :: :: مهندسین آی تی سعی کنن ببــینن نمیتونن یه کاری کنن، امسال عید دیدنی به صورت آنلاین برگزار بشه ؟! ما دیگه از اینجا پا نشیم !! :: :: از قلبم پرسیدم چرا شب ها خوابم نمیره قلبم جواب داد: چون بعد از ظهر خوابیدی به من هیچ ربطی نداره ! :: :: تو مترو بشینی و تو اس ام اس بنویسی ((زیپِ طرف بازه)) حداقل ده نفر به زیپاشون نگاه میکنن ! :: :: یکی از دشواریها زمان بچگیم این بوده که نمیدونستم خوشگل درسته یا خوشکل :: :: داشتم از خونه میرفتم بیرون مامانم پرسید کجا ؟؟! گفتم بیرون ! برگشته میگه: خوب جای دیگه نریا ! :: :: یه موقعی توی مراسم عقد سکه هدیه میدادن بعد شد نیم سکه، بعد ربع سکه ! بعد این سکههای یک گرمی و نیم گرمی «پارسیان» و این چیزا اومد … عنقریب روزی فرا میرسه که به عروس و داماد فقط بتونیم بگیم “ آفرین ” ! :: :: از این طرح هزاران لبخند که هیچی به ما نرسید حالا اگه یه طرح هزاران فحش بذاره من یه نفری همه رو برنده میشم ! :: :: تا حالا دقت کردین تو فیلمای ایرانی تا یه چک به طرف میزنن فوری از دماغش خون میاد؟ :: :: از لقمان پرسیدن فندک دارى ؟ گفت از بى ادبان … گفتند نه !!! پرسیدیم فندک داری ؟ لقمان ناراحت شد زد تو گوش یارو … اونم یه دونه زد تو گوش لقمان ! خلاصه دعوا بالا گرفت ؛ لقمان الان تو کلانتریه ! :: :: مامانم زنگ زده مغازه میگه داداشت اونجاس هنوز؟ میگم نه چن دقیقه پیش رفت میگه یعنی کلا رفت؟! گفتم نه هنوز نصفش اینجاست ! :: :: پیانو میزنم آروم میشم، ینى اگه میزدم آروم میشدم فى الواقع اگه داشتم و میزدم آروم میشدم در حقیقت اگه داشتم و بلد بودم و میزدم آروم میشدم ! :: :: ﺧﯿﻠﯽ ﺧﺴﺘﻪ ﺍﻡ ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮐﻮﻩ ﮐﻨﺪﻩ ﺑﺎﺷﻢ ! ﻧﻪ ! ﯾﻪ ﺩﻩ ﺑﯿﺴﺖ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﯼ ﺩﺭﺱ ﺧﻮﻧﺪﻡ ! :: :: نان لواش چیست؟! به آلیاژی از پلاستیک و آرد می گویند که در دمای مخصوصی پخت می شوند ! :: :: دقت کردین !؟ گل کلم در ترشی حکم پسته در اجیل رو داره ! :: :: پشه محترم! اصلا مهم نیست که تو این سرما هنوز زنده مانده ای! مهم اینه که صفحه موبایل من سولاریوم نیست که شبا بیای جلوش خودت رو برنزه کنی! |