![]() |
اس ام اس خنده دار سری 49 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خنده دار سری 49 (/showthread.php?tid=241407) |
اس ام اس خنده دار سری 49 - ηἔ∂Δ - 18-08-2015 یکی از اشتباهاتمون تو زندگی اینه که به بعضی ها بیشتر از اون چیزی که باید میگیم “بیا تو دم در بده !” . . امروز با بابام دعوام شد !!! الانم دنبال اسپانسر واسه آهنگ هام می گردم … . . اگر تمام مردهای دنیا مرد بزرگی میشدند و اگر تمام تبرهای دنیا تبر بزرگی میشدند و اگر تمام درختهای دنیا درخت بزرگی میشدند و اگر دریاهای دنیا دریای بزرگی میشدند و آن مرد بزرگ با آن تبر بزرگ آن درخت بزرگ را قطع میکرد و در آن دریای بزرگ می افتاد … عجب شِلِپپپپپپ صدا میکرد … . . من با تو صادق بودم … ولی تو با من جعفر !!! . . یه بار هم اومدم از دهن یکی حرف بکشم ، دستم لیز خورد دندونشو کشیدم ! . . خوشبختی ینی موقعِ خوابیدن آلارم نزاری … . . انقد بدم میاد از اینایی که یه ساعت داری با عشق حرف می زنی ، همین که ساکت میشی در میاد میگه “من الان باید برم بعدا راجع بهش حرف می زنیم … احساس بوق بودن می کنه آدم در اون لحظه … . . هنوز هستن کسایی که در مقابل شوخیت میگن : “بخندم یا لخت شم سینه بزنم ؟؟؟” هنوز منقرض نشدن … . . اینکه بالش نباید خنکیِ خودشو از دست بده به کنار ، حجمش هم نباید بخوابه … همچنان چشم امیدمان به دانشمندان است ! . . خواهر زادم دو سالشه ، خواهرم بهش میگه تو دماغت جوجو رفته بذار درش بیارم ؛ برگشته میگه : بذار اون تو باشه جیک جیک کنه … . . اون گوشه از قلبم که مال هیچکس نیست : بیست تومن پیش ، ماهیانه چهارصد و پنجاه هزار تومن اجاره … . . درا رو بستم روش تا احساسه آرامش کنم ، اما لامصب از پنجره میاد … . . اعتراف میکنم هنوزم برای سنجش دمای چایی از انگشت اشاره ام استفاده میکنم ! و در ضمن تا تمامی فنجان ها رو تست نکنم و مطمئن نشم که همشون داغ هستن عمرا واسه مهمونا نمی برم … . . دیروز رفتیم کلاه قرمزی ! ۹ نفر بودیم و ۸ نفرمون برای همراهی یه پسر ۱۱ ساله رفته بودیم ؛ در طول فیلم اون عادی نگاه میکرد و ما میخندیدیم … . . آدم باید یه یخچال بقل تختش داشته باشه هر نیم ساعت یه بار یه بالش از توش در بیاره قبلیو بذاره تو … . . گول اینا رو که تو خیابون دست همو میگیرن و خیلی خوش و شنگولن نخورین ، همش نقشه س ؛ تا میرسن خونه دعوا میکنن ، فقط میخوان دل ما رو بسوزونن … . . جمله “اوکی ، بازم دست درد نکنه” همان مودبانه ی “خاک تو سرت ، بازم به هیچ دردی نخوردی” می باشد … . . یه بار هم با بابام دعوام شد ولی چون امکانات نداشتم نتونستم خواننده بشم بیخیال شدم آشتی کردم … . . یه دوس دخترم ندارم که ازم دور باشه ، از غم دوریش بمیریم تا راحت شم از دست شما اینقد گیر ندین به من … . . در عجبم اون زمان با یه فلاپی که ۱٫۴۴ مگابایت بیشتر حجم نداشت چی رو جا به جا میکردیم دقیقا ؟ . . من آخرشم نفهمیدم فلسفه ش چیه که تو همه ی عروسی ها یه نفر با شلوار لی و تی شرت قرمز هست که از همه هم بیشتر میرقصه !؟!؟! . . اینایی که میگن شبا نباید چیزی خورد غلط اضافی میکنن ؛ اگه نباید ، پس یخچال چرا چراغ داره ؟؟؟ . . اون پشه ای که انگشتای پا رو نیش میزنه مجرم نیست ، بیماره !!! . . امیدوارم هیچ مسلمونی مجبور نشه توی توالتی که بو میده مسواک بزنه … . . هنوزم منتظرم یه روز یه خانوم و آقای پولداری بیان خونمون بعد مامانم بگه عزیزم ما تا حالا بهت دروغ گفته بودیم اینا پدر و مادر واقعی تو هستن … . . اتفاقا از آدمایی که “انتظارشو نداشتین” ، انتظارشو داشته باشین !!! . . “شاید هنوزم دوستم داره …” چیست ؟ تفکریه که هر از چند گاهی باید ر.ی.د توش !!! . . یه کرم خاکی خودشو تکوند ، بعدش دیگه فقط یه کرم معمولی بود ! . . تنبلی زمانی لذت بخش است که یک عالم کار برای انجام دادن داشته باشی … . . دختره میره پیتزا فروشی یه پیتزا سفارش میده ، صندوق دار میپرسه پیتزاتون چند قسمت بشه ؟ ۶ یا ١٢ قسمت ؟ دختره میگه وای نه من ١٢تا نمیتونم بخورم همون ۶ قسمتش کنید … . . یکی از آرزوهام اینه که خواننده نشم ؛ این روزا خواننده نشدن خیلی سخته … . . هیچوقت با سوسیس های بهم گره خورده مثل نانچیکو حرکت نمایشی اجرا نکنید !!!!! وقتی بخوره به دماغتون فرق نمیکنه نانچیکو باشه یا سوسیس ، دردش همون قدره که من امروز سه ربع بی حرکت خوابیده بودم کف آشپزخونه … . . قبول دارین عایا که فقط یه ایرانی هست که باطری کنترل را با ضربه های مکرر مجبور به ادامه حیات می کنه ؟ . . خیلی دلم میخواد یکی بیاد بهم بگه چرا ناراحتی یه حرکت سیبیل آتشین بهش بکشم و دوتا بزنم پَسِ گردنش بگم به تو ربطی داره ؟ |