![]() |
اس ام اس احساسی (سری سوم) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس احساسی (سری سوم) (/showthread.php?tid=241426) |
اس ام اس احساسی (سری سوم) - ηἔ∂Δ - 18-08-2015 هوا خوب باشد یا نه فرقی نمی کند هنوز به هوای تو نفس می کشم ::: ::: ::: تو که گفتی نقاش نیستی پس چرا به تو فکر می کنم دنیایم رنگـــــــــی می شود ::: ::: ::: همین که صدایم میکنی همه چیز این جهان یادم میرود یادم میرود که جهان روی شانه من قرار دارد یادم میرود سر جایم بایستم پابهپا میشوم زمین میلرزد ::: ::: ::: بگذار مــردم هرچه دلشـــان مــےخواهد بگویند! مــَن فقط از تــو مـے گویــَم کـلـمـات را مـثل ِ گـلـبـرگ زیـر پـای تـو مـیریـزم کـه راه گـم نـکـنـی و بـر کـاغـذم بـمـانـی ::: ::: ::: آن کس که قلب خاکی اش را سنگ فرش قدم هایت می کند منم ::: ::: ::: وصیت کردم بعد از مردنم قلبم را اهدا کنند ولی گفتند امضای صاحبش لازمه اجازه میدی؟ ::: ::: ::: صحبت از فاصله نیست صحبت از مهر و وفاست شاید این فاصله ها محک عاطفه هاست ::: ::: ::: عشق با هم صعود کردن نیست عشق در وقت سقوط با هم بودن است ::: ::: ::: زندگی زیباست یعنی از همان روز که تو تمام زندگی ام شدی ::: ::: ::: نفسم ! تو را از من بگیرند ، می میرم … ::: ::: ::: درسته که گوشیم قیمتی نداره ولی اونیکه بهم زنگ میزنه قیمتی ترینه … ::: ::: ::: در خیالم با خیالت بی خیال عالمم … ::: ::: ::: تو را با ط دسته دار مینویسم ? طـــــو ? با همه فرق داری … ::: ::: ::: کاش بدانے دنیا با همه وسعتش بدون تو جایے براے زندگے ندارد به رسم ســــــپاس نوشتم که بدانی: “عــــــزیــــــزے” ::: ::: ::: بی شک کپی رایت را خدا رعایت کرد وقتی تو را بی همتا آفرید ::: ::: ::: من نباشم دنیا یک من کم دارد تو که نباشی من یک دنیا کم دارم ::: ::: ::: تو تک ستاره منی منم اسیر بودنت از ته دل داد میزنم می میرم از نبودنت ::: ::: ::: مثل ستاره تو قشنگی اما تنها فرقی که داری اون ها زیادن تو تکى ::: ::: ::: عشق چیز عجیبی نیست همین است که تو دلت بگیرد و من نفسم … ::: ::: ::: “منی” که کنارش “تو” نباشی “تومنی” نمی ارزد ::: ::: ::: قدیم ندیما گفتن : برای کسی بمیر که برات تب کنه ! قدیمیا چه پر توقع بودن ! من برات میمیرم ، خدا نکنه تو تب کنی ::: ::: ::: سفری به دور دنیاست وقتی دستانم تا انتها رویت را نوازش می کنند ::: ::: ::: نمی دانم هم اکنون در کجا مشغول لبخندی فقط یک آرزو دارم که در دنیای شیرینت میان قلب تو با غم نباشد هیچ پیوندی ::: ::: ::: تو باشی ، من باشم و دیگر هیچ … دنیا هم ارزانی خودشان ! ::: ::: ::: ﺷﺐ ﻭ ﺭﻭﺯ ﻣﻴ ﺒﺎﺭﻡ ﺗﻮ ﻓﻘﻂ ﺭﻧﮕﻴﻦ ﻛﻤﺎﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻳﻢ ﺑﺎﺵ ! ::: ::: ::: من می تونم دنیا رو یه دستی فتح کنم به شرطی که اون دست دیگه ام رو تو گرفته باشی … ::: ::: ::: این روزها بدجور به تو آغشته ام از صافی ردم کن و ببین که جز تو هیچم نمی ماند ! ::: ::: ::: دستم نمی رسد به بلندای چیدنت باید بسنده کنم به رویای دیدنت ::: ::: ::: حکایت عشق من به تو حکایت عشق آسمان به زمین است گرچه از هم دورند و به هم نمیرسند اما گاهی دل آسمان میگیرد و برای زمینش دلی سیر میبارد ::: ::: ::: بی بهانه به خاطرم می آیی شاید همین باشد معنای عزیز بودنت ::: ::: ::: دست هایم نمی رسند تا ستاره آرزوهای محال را برایت بچینم آنچه از چیدن ستاره برایم مهم تر است رویای ناب آرزوهای توست آنرا برایت می خواهم ::: ::: ::: لبخند تو تمام تعادل شهر را به هم میریزد تو بخند من شهر را دوباره می سازم ::: ::: ::: این دل منه دیدیش؟ ندیدی؟ خب نبایدم ببینی آخه واست یه ذره شده! ::: ::: ::: کوه نیستی ، اما صدایت که می زنم شعر و شور و عشق به من باز می گردد ::: ::: ::: پر از شور و سراسر مهربانی ست کمی سبز و کمی هم آسمانی ست شده متن تمامی خبرها دو چشمت سومین جنگ جهانی ست ! ::: ::: ::: ماه همیشه پشت ابر نمیماند گاهی پشت پلک های تو روی شانه من بخواب میرود ::: ::: ::: تاپ تاپِ قلبت موسیقی بیکلامیست که روانشناسان برایم تجویز کردهاند ::: ::: ::: دست های من هی آب می روند و تو هر شب ماه تر می شوی ! ::: ::: ::: چقدر نوازش دست های مهربان تو خوب است و من چه زود دلم برای همه ی چیزهای خوب تنگ می شود ! ::: ::: ::: بگذار لبهایت برای بوسیدن باشد ؛ چشمهایت به اندازه ی کافی حرف برای گفتن دارد ! ::: ::: ::: حسادت یا خساست ؟؟؟ اسمش را هرچه میخواهی بگذار ، من میخواهم تو فقط عزیز دل من باشی ! ::: ::: ::: وقتی میخندی ، عشق کوچکترین اتفاقیست که می افتد ! ::: ::: ::: من اگر بمیرم او شاید گریه کند اما او اگر گریه کند من قطعا می میرم ! ::: ::: ::: ماه و این همه آسمان , “تو” و این همه مهربانی چه تشبیه زیبایی ست ! ::: ::: ::: پیش از این بیدی نبودم که با این بادها بلرزم اما حالا نسیم عبور تو هم مجنونم می کند! مجنونم میکند مسیر عبور تو ! ::: ::: ::: مــے لـــرزכ ؛ כلــمـ را مـےگــویــمـ وقتـے ڪــﮧ لبــפֿــنـכتــ ، رو بـــﮧ مـטּ باشـכ… ::: ::: ::: از روزی که نامتــــ ملکه ی ذهنمــ شد، احساســـ می کنمــ جمجمه امـــ با شــکوه ترینـــ امپراتوری دنیـاستـــ… ::: ::: ::: چشمانتــــــــــــــ را نبنــــد دیوان قشنگی ستــــــــ “نگاهتــــ” ::: ::: ::: من چہ عاشقانہ مے پرستم تمام آن لحظہ هاے را کہ بہ نام مےخوانمت و تو با جان گفتنهایت مـرا بـیخود کنـے از خـودم! ::: ::: ::: اگراوبرای توساخته شده بودمن برای توویران شده بودم ::: ::: ::: پنجره های عالم را خواهم شکست گر بدانم غروب را با دلگیری به تماشا نشسته ای ::: ::: ::: وقتی تو با منی … ترافیک میتونه زیباترین مکث عالم باشه … ::: ::: ::: به سکوت سرد مرداب قسم که تو نیلوفر چشمان منی و دل خسته ی من می ترسد که تو پژمرده شوی ::: ::: ::: اتل متل یه رویا به یادتم یه دریا خواستم اینو بدونی که تو تکی تو دنیا ::: ::: ::: چه فرقی میکند من عاشق تو باشم یا تو عاشق من ؟ چه فرقی می کند رنگین کمان از کدام سمت آسمان آغاز شود … ؟ ::: ::: ::: روی بعضی آدما باید تشدید گذاشت انقد که ماهن … ! |