![]() |
اس ام اس تنهایی سری 4 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس تنهایی سری 4 (/showthread.php?tid=241431) |
اس ام اس تنهایی سری 4 - ηἔ∂Δ - 18-08-2015 که من جز با تو با هر کس که باشم باز تنهایم…؟ :: ::جمله های غمگین درست مثل یک جزیره از همه طرف به تنهایی محدودم و چشم به راه یک کاشف! :: :: همه برگهایِ تقویم را به دنبالِ تو شمردهام برگهایِ سیب برگهایِ انگور پاییز اما فصلِ خرمالوست فصلِ گسِ تنهایی :: :: اونکه میخواست منو بفهمه نتونست ! اونکه میتونست بفهمه نخواست ! این شد که “تنهایی” تمام قد منو بلعید ! :: :: بگذار مرز تنهایی را رد کنم … ببین ؛ گذرنامه ام فقط مهر لبهایت را کم دارد … :: :: حوالیِ خاکستری رویاهایم نخواب؛ رنگ می گیرد تنهایی ات! :: :: خسته از تمام جهان به خـــــــانه برمی گردی در را که باز می کنی چراغ را که خودت روشن می کنی یعنی تـنـهــــــــــایی… :: :: او رفت و من در حسرت نگاهی پر راز ماندم ماندم تا بیاید و پاسخ دهد چرا ؟ چرا تنهایم گذاشت و در حسرت پرسیدن این سوال هم ماندم ! :: :: میخواهم برایتان تنهایی را معنی کنم! در ساحل کنار دریا ایستاده ای , هوای سرد , صدای موج انتظار انتظار انتظار … … به خودت می آیی , یادت می آید دیگر نه کسی است که از پشت بغلش کنی , نه شانه هایی که با دستانت آن را بگیری , نه صدای که قشنگ تر از صدای دریا باشد اسم این تنهایی است :: :: اس ام اس غمگین اگر هر لحظه ﺻﺪﺍﯼ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﺭو ﮐﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﮐﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ بشی برات ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ اوﻣﺪﻩ ﯾﺎ ﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ ﺑﻪ ﺩﻟﺖ ﺷﮏ ﮐﻦ ﺩﻟـــﺖ ﺗﻨﻬـــــﺎﺳﺖ :: :: گاهی آدمهای تنها خیلی خوش شانس هستند چون کسی رو ندارن که از دست بدن ! :: :: دکتر پای نسخه ام بنویس “ممنوع ملاقات” بگذار تنهاییم دلیل پزشکی داشته باشد . . . :: :: تنهایی آدم ها به عمق دریاست ولی پر کردنش با یک لیوان محبت کافیه . . . :: :: اس ام اس های تنهایی و غمگین ۹۲ ایستـاده .. و .. لبخــــند زنـــان ! پـایـش را .. رویِ گلـویـــم فـشار میـدهـد .. تنــــهـایـی ! :: :: کـاش به خودمان قــول بدهیــم وقتی عاشق شویــم که ” آماده ایم “ نــه وقتی کــه ” تنهــائیـم” :: :: تنهایى راه رفتن سخت نیست … ! ولى وقتى ما این همه راهو با هم رفتیم ، تنهایى برگشتن خیلى سخته … :: :: اس ام اس عاشقی همیشـــه نمـــے شود خود را زد به بـــے خیـــالـــے و گفــــت : تنهــــا آمده ام ؛ تنهـــا مـــیروم … یڪــ وقـــت هــایـــے ! شایـــد حتـــــے براے ساعتـــے یا دقیــقه اے ؛ ڪــم مــی آورے … دل وامانـــده ات یــڪــ نفـــر را مـــــے خواهــد ! ڪـــــﮧ تـــا بینهـــــ ـایـــتـــ عاشقانهـ دوستـــَش دارے … !! :: :: تنهایی ترانه ای ست که گنجشگها می خوانند جیک جیک جیک و کلاغها می خوانند قار قار قار آدمها را نمی دانم … :: :: فلسفه ی تنهایی را هرچقدر هم خوب ببافند ، بی قواره بر تن آدم زار می زند … :: :: میخواهم همه بدانند این آدم ها که به خیال خود با من اند خود مفهوم تنهایی من هستند ! :: :: تنهایی که طولانی میشه معیار دوست داشتن آدمها هم عوض میشه ؛ یهو میبینی اون آدم ، گلدون شمعدونی گوشه اتاقشو با کل دنیا هم عوض نمی کنه … :: :: دلم بایگانی رؤیاهای شکسته ای ست که در حسرتت خاک می خورند چه اشتباه مهیبی ! آنجا که سرنوشت عشق را به دلم پیوست کرد و مرا در پوشۀ تنهائی گذاشت ! :: :: خــواب هـایِ تـو هـر شـب از سـرِ کـابـوسِ تـنــهـایـی مـیـپـرنـد مـیـنـشـیـنـند رویِ پـلـکــــ هـایـم تـعـبیـر مـیشـونـد …! :: :: جملات غمگین عاشقانه دلم یک دنیا تنهایی میخواهد با یه عالمه تو و تمام گوشه کنارهای آغوشت…! :: :: ” تنها ” که باشی ؛ نه دلت دستمالی میشود و نه خیالت انحصاری . . . :: :: ایـــــنـجــا ، همــه تــــــنهـان ! امّـــا خــــیـلــیـا هــــنـوز گــَـرمـَن ! مـــتـوجـّـه نــــشـدن ! :: :: تــــنهـایـــی ام ، فــــقـط ادّعــــا دارد ! بــا ایــنهـمه بـــزرگـی اش .. جــــای ِ خــــالــی ات را .. پُـــــر نــــمی کـــــــنــــد ! :: :: تنهایی یعنی من یه موبایل دارم که صدای زنگش یادم نمیاد … |