![]() |
پیامک ابراز عشق - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک ابراز عشق (/showthread.php?tid=241893) |
پیامک ابراز عشق - Ֆℋ£¥∂α - 22-08-2015 دو کلام حرف حساب باهات دارم : ” دوست دارم ” . . آرزویم این است که بهاری بشود روز و شبت که ببارد به تمام رخ تو بارش شادی و شعف و من از دور ببینم که پر از لبخند است : چشم و دنیا و دلت ! . . تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست ! راوک احمدى . . دنیا خیال تو نیست اما بیرون از خیال تو هم دیگر دنیا برای من نیست ! . . سر و ته این حرفها را که بزنم باز هم تویی که در سرم ته حرفها را میزنی ! . . بی کلام اینجا باش بودنت با دل من ، بی صدا هم زیباست ! . . بعضی ترانه ها را می توان بارها و بارها گوش داد بعضی انسان ها را می توان بارها و بارها دوست داشت ! . . سه آرزوی قشنگ عاشقانه : بی من نباشی بی تو نباشم بی هم نباشیم ! . . اولین ها مهم نیستن ، این موندنی ها هستن که مهم اند و تو ماندنی ترینی ! . . چقدر به آغوشت وسوسه بدهکارم ! . . یا تو را باید دوست داشت یا باید تو را دوست داشت شرط سومی ندارد احوالات من … . . میگویند زندگیت را پایِ یک “نفر” نگذار کاش میدانستند که تو یک نفر نیستی ، تو یک “دنیایی” … . . قفس یعنی دهان من وقتی زبانم روی اسم تو قفل می شود ! . . جای مرا خالی کن ، کنار مهربانیت ! . . باور کن “عین” و “شین” و “قاف” جدا از هم که باشند هیچ خاصیتی ندارند ! اما در کنار هم معجزه می آفرینند ، درست مثل من و تو … . . تو که میخندی ، اشتهای لبانم به بوسه باز می شود ! . . گهگاهی اتفاقی به تو فکر میکنم آنقدر اتفاقی که با هر اتفاقی به تو فکر میکنم ! . . من با همه فرق دارم چون من تــــــــو را دارم … . . ببین چقدر در هم حل شده ایم ؟ تو قهوه میخوری ، من خوابم نمی برد !!! . . حمل سلاح سرد عمل مجرمانه شناخته شده به خاطر خودت هم که شده آن نگاه ها را غلاف کن ! . . تو همانی که دلم لک زده لبخندش را او که هرگز نتوان یافت همانندش را قلب من موقع اهدا به تو ایراد نداشت مشکل از توست اگر پس زده پیوندش را ! . . معنای زنده بودن من ، با تو بودن است ! “فریدون مشیری” . . اعتیاد از هر نوعی که باشد آخزش پشیمانیست اما چرا دروغ ؟!! هنوز هم معتاد تو هستم … فرستنده : صدرافا . . ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ ، ﺩﺭﺳﺖ اﺯ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ “ﺗﻮ” ﺗﻤﺎﻡ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻡ ﺷﺪﯼ ! . . دلم “قُرص” است وقتی مُسَکِنم تویی ! . . بگذار بگیرند و ببندند و بخندند دیوانه ی تو بیم ز آزار ندارد ! . . نه سرما اثر کردنی ست نه باران خیس کردنی اگر تو با من قدم بزنی ! . . نه طبق مُد دوستت دارم نه به حکم سنت ! همه چیز بنا بر فطرت است “خوب ها” دوست داشتنی اند … . . یک دم رخ زیبای تو از دیده گذر کرد آنی آتش عشق تو در دل فوران کرد دل گفت غنیمت شمرید این دم و لحظه چشم ، چشمک زد و عکست قاب دل کرد ! . . وقتی کنارمی ، جایی برای هیچ شتابی نیست مقصد همین حضور من و توست ! . . دلم شادی می خواهد وسعتش زیاد نیست ، به اندازه کف دستانت دستانم را بگیر … . . از تمام زندگی خدا را خواستم و از خدا تو را و دیگر هیچ ! . . تقدیر من فقط با تک تک بوسه های تو بر روی پیشانی ام نوشته شده و تو باید باشی تا با لبهایت آن را برای من رقم بزنی ! . . ﺑﻌﻀﯿﺎﻡ ﺍﻧﻘﺪ ﺧﻮﺑﻦ که ﺑﺎﯾﺪ ﺯﯾﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﭘﯿﺸﺸﻮﻧﯽ ﮐﺎﺭﺑُﻦ ﺑﺬﺍﺭﯼ ! |