![]() |
اعتماد به نفست تو حلقم (ضایع ترین عکس های خز فیسبوکی) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: اعتماد به نفست تو حلقم (ضایع ترین عکس های خز فیسبوکی) (/showthread.php?tid=242821) |
اعتماد به نفست تو حلقم (ضایع ترین عکس های خز فیسبوکی) - bari - 29-08-2015 [b] [b]سلام دوستان عزیز ، در حال گشت و گذار بودم داخل فیسبوک که چشم ی دفعه افتاد به این پیج “اعتماد به نفست تو حلقم” ، پیج خوبی بود من کلی خندیدم ، و فهمیدم که چه قد خر و گاووووو تو ایران داریم ، تصمیم گرفتم شما رو هم تو خنده خودم شریک کنیم و عکس چنتا از گاواااا رو هم واسه شما بزارم ، البته باید ببخشید که اگر نوشته ها کمی بی ادبانه هستش . هدف تو سری زدن بهشونه بدونن چقد جلفن! شرمنده دوستان.. *-^ ای قشنگ تر از پریا..این شکلی تو کوچه نریا..[/b] خخخخخخخ جـیــــــــــوووون..اون لباتو قربون هانی که مث کیون مرغ کردی عکس انداختی ![]() [b][b][b]اصن کاری به فتوشاپو این حرفا ندارم..اصن حرف نداره عالی..اصن فتوشاپم نیس عکس واقعیه..[/b][/b][/b] [b][b][b][b]عجب..عجب ![]() [b][b][b][b]ایشون هستن یه روز خوب تو خونه یکی از دوس دختراشون ![]() ![]() [b][b][b][b]من همسن این بودم تمام دغدغم این بود که کلید لامپ خونمونو رو وسط نگهش دارم ببینم چی میشه ![]() [b][b][b][b]نصل گودزیلا که میگن همینانا ![]() [b][b][b][b]عموجون جیشتو کردی مسواکتم زدی بوس به مامان قبل خواب یادت نره ![]() [b][b][b][b]“من تو خونه یکی از دوس دخترام”!!!!!! بیا برو گمشو تو کــــــــیونم باااوووو ![]() [b][b][b][b][b]به امید روزی که ملت غیور ایران با تلوزیون های ۱۵۰ اینچ اپل عکس بیندازند ![]() [b][b][b][b][b] [b][b][b][b][b][b]وای خدا فاز این ملت چیه نامـــــــــــــــوسن؟؟؟ ![]() ![]() [b][b][b][b][b][b] [b][b][b][b][b][b][b]مهراد هیدن بعد از دیدن این عکس دچار افسردگیه شدید شد و تصمیم به خداحافظی از دنیای رپ و گروه زدبازی گرفت ![]() ![]() [b][b][b][b][b][b][b] [b][b][b][b][b][b][b][b]مدرنیته ترین روش شماره دادن ![]() عنم گرفت خدایی ![]() کاش اونشب داروخونه باز بود ![]() [b][b][b][b][b][b][b][b] [b][b][b][b][b][b][b][b][b]کوچه تنگه بله..جا عقل کلنگه بله :|| ینی ریــــــــــــدین به اسم و رسمه هرچی تیپه لش و بگیه ![]() یهو همونم پات نمیکردی دیگه..والا چه کاری بود..زحمتت شد ![]() فتوشاپتونم که حرفی واسه گفتن نزاشته..اون بالا فقط یه هری پاتر با جارو پرنده کم داره ![]() ![]() [b][b][b][b][b][b][b][b][b] [b][b][b][b][b][b][b][b][b] [b]نرگس محمدی (بازیگر فیلم ستایش) عکس گزاشته مرتیکه سن خر بابا بزرگ منو داره اومده زیرش عکس خودشو گزاشته بالاشم نوشته “لاو” :|| الان مثلا انتظار داره نرگس محمدی بیاد جواب بده “او مای گاد..تو چقد نایسی هانی..منم لاو یو بِیبی..شمارتو بده شبا کال بزنم بحرفیم” :||| خدا نمیخوری مارو حداقل یه گاز کوچیک بزن :|| ![]() [b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]یعنی هرچی عنو * تو فاضلابای کشورهای حوزه ی خاورمیانه و شمال شرق اروپا هست یه جا تو سرت..فقط همین[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b] [b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]نمک در نمکدان شوری ندارد.. دل مام طاقت این عکسای شاخو ندارد باور کن ![]() آخه چرا با احساسات ما بازی میکنی؟؟؟؟ پروانه هه ازین کمیاباس که فقط تو آمازون پیدا میشه فک کنم ![]() خال کنج لبتو عشقه مشتی ![]() ![]() کلا دمت گرم شادمون کردی =)))))))))))))[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b] [b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]چه خلاقیتی زده تو شماره دادن..احسنت ![]() چه متن قشنگیم نوشته ![]() به سلامتی خودت..نه واسه خلاقیتت.. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. واسه اون مغز * خلت ![]() [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b] [b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]چه ممه هایی داری هانی ![]() ![]() ![]() ![]() [b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] [/b] RE: اعتماد به نفست تو حلقم (ضایع ترین عکس های خز فیسبوکی) - mahya . m - 29-08-2015 ای خدا منو بکش از دسته این ادمای ضایع RE: اعتماد به نفست تو حلقم (ضایع ترین عکس های خز فیسبوکی) - D E N I Z - 29-08-2015 خخخخخ چي بگم والا ![]() RE: اعتماد به نفست تو حلقم (ضایع ترین عکس های خز فیسبوکی) - DAZZLING BOY - 29-08-2015 میشه یکم تمیز ترش کنی؟؟؟؟ RE: اعتماد به نفست تو حلقم (ضایع ترین عکس های خز فیسبوکی) - IM JUST TIRED - 31-08-2015 به اخریه ریدن؟ RE: اعتماد به نفست تو حلقم (ضایع ترین عکس های خز فیسبوکی) - پسر شاد - 31-08-2015 ههههههه کاملا تر کوندن RE: اعتماد به نفست تو حلقم (ضایع ترین عکس های خز فیسبوکی) - Volkan - 31-08-2015 بخدا آدم گریش میگیره RE: اعتماد به نفست تو حلقم (ضایع ترین عکس های خز فیسبوکی) - kian007 - 31-08-2015 یعنی آخریه قشنگ اشکمو در آورد RE: اعتماد به نفست تو حلقم (ضایع ترین عکس های خز فیسبوکی) - محمد خان ^_^ - 23-10-2015 ![]() RE: اعتماد به نفست تو حلقم (ضایع ترین عکس های خز فیسبوکی) - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 31-10-2015 اصلا عکسارو بیخیال... جملات خودت کمرمو شکست ![]() |