طرز تهیه غذا های خوشمزه با لوبیا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه غذا های خوشمزه با لوبیا (/showthread.php?tid=244083) |
طرز تهیه غذا های خوشمزه با لوبیا - KING ERFAN ╬ - 11-09-2015 چند دستور غذایی با لوبیا, پخت غذا با لوبیا با لوبیا انواع پلو یا خوراک می توان تهیه کرد. برای آشنایی با روش پخت چند غذای خوشمزه با لوبیا در ادامه مطلب همراه ما باشید. • خوراک لوبیا چیتی و نخود مواد لازم : لوبیا چیتی و نخود ۱ پیمانه سیب زمینی متوسط ۱ عدد گوجه فرنگی متوسط ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد زیره ۲ قاشق چایخوری سیر ۲ حبه فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم آب لیموی تازه ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه : 1. نخود و لوبیا را از 4 یا 5 ساعت قبل خیس کنید. سپس با آب روی شعله متوسط بپزید تا کاملا پخته شوند. 2. سیبزمینی ها را مکعبی خرد و به نخود و لوبیا اضافه کنید. 3. پیازها را ریز کنید. در روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک شوند. سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. 4. گوجهفرنگی ها را پوست بگیرید، خرد و به مواد اضافه کنید. فلفل دلمه ای ریز شده را بیفزایید. اگر مخلوط به غلظت مورد نظر نرسید، آرد را در آب حل کنید و به خوراک اضافه کنید تا کمی غلیظ شود. 5. در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه بیفزایید. برای مزهدار شدن، آب لیموی تازه و زیره بیفزایید و گرم سرو کنید. • خوراک مرغ با لوبیای سویا مواد لازم : مرغ ۲ تکه کوچک لوبیای سویا (خشک) ۵۰ گرم فلفل دلمه ای متوسط نصف یک عدد پیاز کوچک ۱ عدد آب نارنج ( یا آب لیمو) ۲ قاشق مرباخوری پودر سیر کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه : 1. لوبیای سویا را یک شب تا صبح خیس کنید. 2. مرغ، لوبیای سویا، ۲ لیوان آب، پیاز درسته و زردچوبه را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم پخته شوند. کمی هم نمک اضافه کنید. پس از پخته شدن مرغ آنها را در تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند. 3. پیاز را بیرون بیاورید و با چنگال له کنید دوباره درون قابلمه بریزید تا لوبیا سویا کاملا پخته شود. در مراحل پایانی پخت، نمک، آب نارنج و کمی پودر سیر اضافه کنید. 4. فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید و 5 دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و به همراه مرغ سرو کنید. • خوراک لوبیا سفید مواد لازم (برای 2 نفر) : روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری لوبیا سفید 75 گرم پیاز کوچک نصف یک عدد برگ بو مقداری گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم شوید خشک شده یک قاشق چایخوری طرز تهیه : 1. لوبیا را از 6 ساعت قبل درون یک ظرف بریزید، روی آن به مقداری آب بریزید تا روی لوبیاها را بگیرد و بعد از 6 ساعت آبکشی کنید. 2. سپس آنها را داخل یک قابلمه بریزید. به قدری آب اضافه کنید که سطح لوبیا را بپوشاند. آن را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. 3. سپس حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید تا 30 دقیقه بپزد. 4. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. 5. در مدتی که لوبیا در حال پخت است، یک قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید تا داغ شود. سپس پیازها را درون آن سرخ کنید تا طلایی شود. آن را از روی حرارت بردارید. 6. پس از 30 دقیقه لوبیاها را آبکشی و به پیازها اضافه کنید. حالا بقیه روغن را درون قابلمه بریزید. گوجه، برگ بو و سهچهارم پیمانه آب داخل ظرف بریزید و به هم بزنید و بگذارید تا آب جوش بیاید سپس از روی گاز بردارید و داخل فر بگذارید. 7. در طی یک ساعتی که غذای درون فر است، گاهی آن را هم بزنید و اگر لازم بود به آن آب اضافه کنید. رب گوجه را به آن اضافه و نمک و فلفل آن را اندازه کنید، صبر کنید تا لوبیاها نرم و کاملا پخته شود. آن را از فر بیرون بیاورید. 8. شوید را اضافه و خوب مخلوط کنید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه بماند. ادویه آن را تنظیم کنید و با سلیقه خود تزئین و سرو کنید. RE: طرز تهیه غذا های خوشمزه با لوبیا - KING ERFAN ╬ - 11-09-2015 سپاس RE: طرز تهیه غذا های خوشمزه با لوبیا - مریم بنیادی - 25-10-2019 چه جالب. تا حالا طرز تهیه فلافل با لوبیا ندیده بودم. RE: طرز تهیه غذا های خوشمزه با لوبیا - مریم بنیادی - 26-10-2019 فلافل فینگرفودی ارزان قیمت اما، خوشمزه و لذیذ است که به صورت ساندویچی نیز سرو میشود. طرز تهیه فلافل متناسب با کشور و حتی شهری که در آن تهیه میشود، متفاوت است. به عنوان مثال نحوه پخت فلافل اهوازی با فلافل مصری متفاوت است (تفاوت در نوع سبزیجات معطر و ادویه). جالب است بدانید فلافل اهوازی و آبادانی (آبودانی) جزء محبوبترین، خوشمزهترین و تردترین دستورهای تهیه فلافل است؛ و حتی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دستور پخت فلافل به صورت بازاری یا طرز تهیه فلافل رستورانی، همانند دستور پخت فلافل آبادانی به همراه ادویه مخصوص فلافل که شرحش را میدهیم نیست. چه روشهای دیگری برای دستور پخت فلافل هست؟ در تهیه فلافل، روشهای متفاوتی پیش روی ما است. فلافل: پیش غذایی لبنانی و فینگرفودی لذیذ و گیاهی است؛ که علاوه بر پیش غذا به عنوان غذایی دلچسب با ادویه فلافل، سالاد فاتوش و ... سرو میشود. اگر مشتاق به آگاهی از مسیر شکل گیری فلافل هستید، با ما همراه بمانید؛ چرا که داستانهایی جالب و چه بسا باورنکردنی از این گلوله خوشمزه در انتظار شما است. فلافل مصری: تفاوت اصلی فلافل مصری با فلافل لبنانی، در استفاده از باقالا سبز است. بدین شکل که به میزان نخودهایمان، باقالا سبز به مواد اولیه دستور پخت فلافل میافزاییم. مراحل تهیه فلافل مصری نیز، همانند آن چیزی است که شرحش را دادیم. تنها در هنگام له کردن نخود، باقالا سبزها را نیز له و با نخود ترکیب میکنیم. فلافل با نخود پخته: طرز تهیه فلافل اهوازی با نخود پخته، همانند طرز تهیه فلافل با نخود خام است؛ و افزون بر مواردی که گفته شد، تکنیک دیگری در کار نیست. فلافل سیب زمینی: برای پخت فلافل سیب زمینی، به هنگام چرخ کردن نخودها، باید به اندازه 2/1 یک سیب زمینی کوچک، به مواد اولیهمان بیفزاییم و سیب زمینی را نیز چرخ کنیم. علاوه بر پخت فلافل به سبک لبنانی و مصری، در برخی دستورها، شاهد فلافل هویج، فلافل قارچ و فلافل نخود فرنگی هستیم. سرو فلافل جذابترین بخش طرز تهیه فلافل (دستور پخت فلافل)، سرو فلافل است. در سرو فلافل میتوانیم از مواد متفاوتی بهره ببریم که هر کدام طعمی بسیار متفاوت و در عین حال لذیذ و لذت بخش به فلافل ما میدهند. در طرز تهیه فلافل رستورانی (طرز تهیه فلافل مغازه)، به مانند طرز تهیه فلافل ساندویچی از نان باگت، گوجه، خیارشور، سالاد کلم یا ترشی و سس انبه برای سرو فلافل استفاده میشود. فلافل لبنانی در نان پیتا، درکنار پیش غذاهای دلچسب لبنانی سرو میشود. از جمله هوموس، هوموس اسفناج، سس تاهینی، سالاد فاتوش و ... . همچنین به عنوان نوشیدنی پایانی، در کنار فلافل لبنانی در لشکرآباد اهواز، چای نعنا سرو میشود. سالاد فاتوش، یک سالاد لذیذ لبنانی است که در تهیه آن از نان پیتا، گوجه، ترب، سبزیجات معطر، روغن زیتون، پیاز قرمز و ... استفاده میشود. پیشنهاد میکنیم حتما در هنگام سرو فلافل، سالاد فاتوش را تهیه کنید و طعمی کم نظیر را بچشید. سخن پایانی طرز تهیه فلافل همانطور که مشاهده نمودید، بسیار آسان است. البته این انتظار که در اولین مرتبه پختن فلافل، به بهترین حالت دست بیابید، کمی دور از انتظار است؛ اما با چندین مرتبه اجراء این دستور پخت فلافل، میتوانید با اندک هزینهای، غذایی دلچسب بچشید و لذت ببرید. در صورت داشتن هرگونه پرسش پیرامون فلافل، میتوانید آن را در بخش کامنتها با ما در میان بگذارید. RE: طرز تهیه غذا های خوشمزه با لوبیا - مریم بنیادی - 29-10-2019 خوشحال می شم اگر نظر یا پیشنهادی دارین، با من در میون بگذارین. RE: طرز تهیه غذا های خوشمزه با لوبیا - taha-h - 29-10-2019 |