![]() |
طرز تهیه فیله گوشت با لعاب سیب - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه فیله گوشت با لعاب سیب (/showthread.php?tid=244743) |
طرز تهیه فیله گوشت با لعاب سیب - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 17-09-2015 امروز برای شما عزیزان طرز تهیه غذای جدیدی را آماه کردیم که امیدواریم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. این غذا بسیار کامل است و برای نهار بسیار مناسب است . به علت وجود سیب در این غذا کودکان نیز از این غذا لذت خواهند برد. مواد لازم : یک قاشق غذا خوری روغن زیتون 500 گرم فیله گوشت گوسفند نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی دو قاشق چای خوری جعفری تازه خرد شده نصف پیاز شیرین ، تکه شده یک عدد سیب بزرگ قطعه قطعه شده نصف فنجان سرکه سفید یک فنجان ژله سیب دو قاشق غذا خوری سرکه بلسان طرز تهیه : ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت ) قرار میدهیم و ظرف مخصوص فر را چرب میکنیم. در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را ریخته و گرم میکنیم و فیله گوشت را کمی تفت میدهیم تا دو طرفش قهوهای شود. سپس از روی اجاق برمیداریم و نمک و فلفل سیاه و جعفری را اضافه میکنیم . حال پیاز و سیب را روی ماهیتابه به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم سپس سرکه سفید را اضافه میکنیم تا بجوش آید سپس به فیله گوشت اضافه میکنیم. سپس ژله سیب و سرکه بلسان را در یک کاسه میریزیم و تا کاملا مخلوط شود به هم میزنیم و روی فیله گوشت میریزیم. سپس فیله را به فر منتقل کرده و دما را به کمترین دما فر حدود 70 درجه سانتی گراد کاهش داده و 30 تا 45 دقیقه اجزه میدهیم بپزد و پس از بیرون آوردن از فر 10 دقیقه استراحت داده و برش میدهیم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() |