![]() |
پیامک بازگشایی مدارس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک بازگشایی مدارس (/showthread.php?tid=245744) |
پیامک بازگشایی مدارس - Ֆℋ£¥∂α - 23-09-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() حلول ماه مهر ماه اتمام خوابهای رویایی شب بیداری های طولانی بخور بخواب و بیکاری گشت و گزار و عیاشی بر شما خجستگان عزیزتر از جان ، تبریک و تسلیت باد … ![]() بابا غصه نداره تا چشم به هم بزنی تموم میشه … “زمزمه های پدر و مادر در عصر ۳۱ شهریور” ![]() یادش بخیر حس بعد از آخرین امتحان سال و شروع تابستون و یادش بخیر عصر ۳۱ شهریور و همه خاطره هایی که جلوی چشامون بود … ![]() یادش بخیر یه زمانی تو مدرسه با دوستمون هماهنگ می کردیم که : تو اجازه بگیر برو بیرون منم ۲دقیقه دیگه میام ! بعد معلم عقده ای می گفت صبر کن تا دوستت بیاد بعد برو … من که حلالشون نمی کنم ! ![]() زمانی که داداشم میرفت مدرسه ، شبها با جوراب و شلوار لی میخوابید که صبح ۵ دقیقه دیرتر بیدار بشه … ![]() یادمه همیشه واسه اینکه زود برم تو کوچه بازی کنم ، مشقامو چند خط در میون رد میکردم تا زودتر تموم شه … ![]() شما یادتون نمیاد اون روزهایی که هوا برفی و بارونی بود ناظم مدرسه میگف امروز صف نیست مستقیم برید سر کلاس ما هم خر کیف میشدیم میرفتم کلاس ![]() شما یادتون نمیاد اوج احتراممون به یه درس این بود که دفتر صد برگ واسش انتخاب می کردیم ![]() همیشه تو مدرسه عادت داشتم همکلاسی هامو بشمرم تا ببینم کدوم پاراگراف برای خوندن به من میفته … ![]() یادتون میاد ؟؟؟ نوک مداد قرمزای سوسمار نشانو که زبون میزدی خوش رنگ تر میشد … ![]() یادش بخیر خط فاصله هایی که بین کلمه هامون میذاشتیم یا با مداد قرمز بود یا وقتی خیلی میخواستیم خاص باشه ستاره می کشیدیم … ![]() یادش بخیر تو دبستان سر کلاس وقتی گچ تموم میشد ، خدا خدا میکردیم معلم به ما بگه بریم از دفتر گچ بیاریم … همیشه هم گچ های رنگی زیر دست معلم زود میشکست، بعدم صدای ناهنجار کشیده شدن ناخن روی تخته سیاه ! ![]() یکی از ترسناک ترین جملات دوران مدرسه : یه برگه از کیفتون بیارید بیرون ! ![]() لیدیز اند جنتلمن ، کمربندهاتونو محکم ببندید داریم به شهر آرزوهــا نزدیک میشیم ، اِاِاِعــه ، فک کنم رسیدیم ، پیاده شید بابا پیاده شید رسیدیم به مدرســه !! ![]() در مدرسه زندگی در کلاس دنیا ، سر زنگ املا ، یادمان باشد برای محبت تشدید بگذاریم تا نیم نمره از محبت ها کم نشود . . . ![]() سال جدید تحصیلی را به شما دوست عزیزم تبریک میگم ، امیدوارم شما هم مثل من به درجات بالای علمی دست پیدا کنید !! ![]() اول مهر و شروع شدن حکم فرمایی شما را در مدرسه تبریک میگوییم ، از طرف جمعی از بچه ها واسه شما مدیر عزیزمـــون !! ![]() اگه گفتی شباهت معلم با دماسنج چیه؟ هر دوشون وقتی صفر رو نشون میدن ، آدم می لرزه! به اول مهـــر خوش اومدی ![]() دلم واسه اول دبستانم تنگ شده که وقتی تنها یه گوشه ی حیاط مدرسه وایسادی یه نفر میاد و بهت میگه با من دوست میشی؟ حالا ما که دوستیم، فردا سر صف میبینمت !! ![]() برای با هم بودن بهانه زیاد است بیا ما هم با هم باشیم البته فردا سر کلاس ! ![]() دقت کردین جدیدن داره یه بوهایی میاد ؟! پاک رفته تو اعصابم ،موندم چیه این … ” بوی ماه مهر ، ماه مدرسه “ ” بوی شادی های راه مدرسه “ اِاِاِ ایـــن بود ؟!! ![]() چشماتونو ببندید و اون لحظه ای رو به خاطر بیارید که آخرین امتحان رو تموم کردید و برگه رو دادید به مراقب و با یه حس خَلاصی دارید میاید سمت خونه و واسه تابستون نقشه میکشید و هزارتا رویا … هووووووووووی عمو کجایی ؟ جلوی پاتو نگاه کن ؛ فردا باید بری مدرسه … ![]() حلول ماه مهر ماه اتمام خوابهای رویایی شب بیداری های طولانی بخور بخواب و بیکاری گشت و گزار و عیاشی بر شما خجستگان عزیزتر از جان ، تبریک و تسلیت باد … ![]() یادش بخیر ، پشت دفترای قدمیم مدرسه ؛ آدمک چارخونه روی تخته سایه : “تعلیم و تعلم عبادت است” ![]() ماه مهر از آنچه در تقویم می بینید به شما نزدیک تر است ! چقدر زود دیر میشود … ![]() یادش بخیر ؛ در به در دنبال یکی میگشتیم دفترامونو جلد کنه !!! RE: پیامک بازگشایی مدارس - .مانیا مانیا - 02-10-2015 وای خیلی خوب بودن |