انجمن های تخصصی  فلش خور
تيكه هاي خفن...... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58)
+---- موضوع: تيكه هاي خفن...... (/showthread.php?tid=246883)

تيكه هاي خفن...... - alone hasti - 13-10-2015

بدی آدم نمک نشناس اینه که وقتی یاد کارایی که

براش کردی میوفتی به خودت بیشتر فحش میدی تا اون !
................................................................................​.......
دلم که از کسی بگیرد پاک میکنم

گاه اشتباهش را ، گاه خودش را !
................................................................................​.....
ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩ

ﺗﻮ ﺑﺎ ﭘﺎﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﺯ ﭼﺸﻢ ﻣﻦ ﺍﻓﺘﺎﺩﯼ
................................................................................​....
دنیای من …

“ مجازیش ” هم غمگین بود !
................................................................................​.........
شایَدْ بَعْدَنْ بِگیـــ ،

سَنْگـ دِلْ بودْ...

وَلی یِه روزی جایِـ اینْ سَنْگْ,

دِلْ بودْ ...
................................................................................​.
شاید " دلـ منـ "

عروسکـے از " چوبـ " استــ

مثلـ قصـِـ ـے " پینوکیو "

" محبوبــ " استــ

اما...

چـِـ " دماغـے " دارد

اینـ " بیچارھ " !

ازبســ کـِـ نوشتـِـ :

" حالــ منــ " خوبــ استــ .
................................................................................​.
خـــدا ... سیگــار ... شــبا ... بــیدار ... هوا ... عجیــب ... صــدام ... می آد ؟
................................................................................​....................
به بعضیآ بآس گفت :

تو از همه خوشت میاد منم یکیش

من از همه بدم میاد توام یکیش

بقيشم واسه بعدا Heart

RE: تيكه هاي خفن...... - alone hasti - 14-10-2015

ي موقع يچيز نگيدا Angry واقعا ك

RE: تيكه هاي خفن...... - Amir*1377* - 15-10-2015

خیلی قشنگ بود مرسی....اصابتو خورد نکن عزیزم...اگه کسی چیزی نگه ...من میگم 4xv

RE: تيكه هاي خفن...... - PįŋK ĞįŘł - 15-10-2015

(14-10-2015، 14:18)alone hasti نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Nake kheyli ghashange:/

RE: تيكه هاي خفن...... - alone hasti - 15-10-2015

(15-10-2015، 11:41)PįŋK ĞįŘł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 14:18)alone hasti نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يني قشنگ نيس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Angry

(15-10-2015، 11:14)Amir*1377* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی قشنگ بود مرسی....اصابتو خورد نکن عزیزم...اگه کسی چیزی نگه ...من میگم 4xv

اره خدايي مگه اينكه تو يچي بگي4xv
اينا انقد بي احساسناااااااااااااااا
اصن احساس ندارن

RE: تيكه هاي خفن...... - Amir*1377* - 15-10-2015

(15-10-2015، 11:41)PįŋK ĞįŘł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2015، 14:18)alone hasti نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلتم بخواد....:97::97:

RE: تيكه هاي خفن...... - ترنج 15 - 15-10-2015

عالی بود عزیزم
لایک به وجودت

RE: تيكه هاي خفن...... - alone hasti - 15-10-2015

(15-10-2015، 16:41)ترنج 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی بود عزیزم
لایک به وجودت

مرسي عزيزم
خوشحالم ك خوشت اومده4xv

(15-10-2015، 16:38)Amir*1377* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلتم بخواد....:97::97:

اخ گفتي Wink

RE: تيكه هاي خفن...... - MƖƧƧ ƘƛƢȤƖ - 16-10-2015

بيگ لااااااااااااااايك