انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه ساندویچ کالباس ( گل رز ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه ساندویچ کالباس ( گل رز ) (/showthread.php?tid=247135)



طرز تهیه ساندویچ کالباس ( گل رز ) - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 16-10-2015

آکایران :برگ جعفری میزان دلخواه
کاهو میزان دلخواه
پنیر پیتزا یک بسته
کالباس میزان دلخواه
این ساندویچ زیبا و خوشمزه ابتکار بسیار جالبی برای تولد بچه ها و مهمانی های بزرگترها می باشد .
درست کردن آن خیلی ساده است و هیچ وقتی نمیگیرد . برای درست کردن آن فقط به مقداری کالباس و خمیر پیتزا نیاز دارید .
بنا به گزارش آکاایران : خمیر پیتزا را بصورت نوارهای بلند به پهنای تقریبأ دو تا سه سانتیمتر ببرید بطوریکه دوسر آن نوک تیز باشد .
کالباس ها را بشکل نیمدایره ببرید و آنها را مطابق عکس کنار هم بچینید و خمیرا لوله کنید .
انتهای خمیر را با آب کمی خیس کنید که کاملأ بچسبد و هنگام پختن باز نشود .
با برس آشپزی کره آب شده روی خمیرها بمالید .
حالا گل های شما آماده رفتن به توی فر هستند . آنها را در حرارت 350 درجه فارنهایت بگذارید و مرتب سر بزنید که نسوزند. وقتی خمیرها
طلایی شدند ساندویچ ها را از فر بیرون بیاورید . معمولأ حدود پانزده دقیقه طول میکشد .
گل های ساندویچی را درون ظرف زیبایی بچینید . اگر زیر آنها را برگ های سبز مثل کاهو یا جعفری بگذارید بیشتر حس زیبای گل های رز را به ما میدهند .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه ساندویچ کالباس ( گل رز ) 1