![]() |
اسامی خیلی عجیب ایرانی در ثبت احوال - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: اسامی خیلی عجیب ایرانی در ثبت احوال (/showthread.php?tid=24720) صفحهها:
1
2
|
اسامی خیلی عجیب ایرانی در ثبت احوال - atena1 - 19-12-2012 آرشیو، گشنه، گرگ اقا، بره، بوشفر، چاه، یتیم، حلوا،پارچه، پاکت، پوپول، ادامه، آشفته، افسرده، نوشابه، حلوا و ارزان بخشی از اسامی باور نکردنی افراد در سازمان ثبت احوال است. اسم پسران ایرانی : آسیب، اجباری، اخی، اردوخان، اشتر، اهریمن، باباقلی، بیابانی، ملخ، فضا، فراری، شفتالو، شربت، قطار، قطاری، قسمت، قربانی، کابوس، گشنه، گرگ آقا، بره، بشم، بهداشت، بوشفر، چاه، چراغ، چیتر، زنگی، سرباز، شوجر، علاقه، غم، غارت، فرار، فراری، فراموش، کوپال، گمان، لذت، لشکر، للو، ورندل و یتیم تنها برخی از اسامی پسران قابل تغییر در فهرست سازمان ثبت احوال است.این اسامی غالبا به قبل از سال ۱۳۷۰ بر میگردد. اسم دختران ایرانی: آشفته، آفت، اجبار، افسرده، باجی، بیزار، پنبه، تعارف،حلوا، خرما، خیار، شربتی، شقیقه، کفتر، نیمکت، قیمتی، همیشه، نوشابه، ییلاق، لوله، لیاقت، لبو، لباء، مشکی، مشکیجان، مغلوبه، مفتول، حاضر، حالتاج، حسرت، حضرت، حبصه، خارا، خابس، پارچه، پاکت، پنیر، پوپول، پولی، انقلاب، اوجق، آمریکا، آلمان، انگلیس، انه، آقا بگم، ادامه و ارزان بخشی از اسامی قابل تغییر برای دختران است. RE: اسامی خیلی عجیب ایرانی در ثبت احوال - Yasmin30 - 19-12-2012 واااا ![]() ![]() ![]() RE: اسامی خیلی عجیب ایرانی در ثبت احوال - Andrea - 19-12-2012 ههههههههههههههههههههههههههههههه مرسي حلا اينارو بي بي چمن چكل و............................ چمن اباري بيا دفتر هههههههههههههههههه RE: اسامی خیلی عجیب ایرانی در ثبت احوال - |мιѕѕ мєняαѕα| - 19-12-2012 خيلي باحال بود مرسي RE: اسامی خیلی عجیب ایرانی در ثبت احوال - noora91 - 19-12-2012 فکر کنید مدیر جارجار بزنه: باباقلی کجایییی؟باباقلی؟ ______________________________ عشق موقعی بوجود نمی آید که عاشق باشی بلکه موقعی بوجود می آید که احساس داسته باشی. RE: اسامی خیلی عجیب ایرانی در ثبت احوال - ! I LOVE YOU ! - 04-02-2013 جای تعجب زیادنیس ایرانین دیگه!!!! RE: اسامی خیلی عجیب ایرانی در ثبت احوال - ... R.m ... - 04-02-2013 آره جالبن من قبلا شنیده بودم! ![]() RE: اسامی خیلی عجیب ایرانی در ثبت احوال - haryy pattr - 04-02-2013 مسخره بود RE: اسامی خیلی عجیب ایرانی در ثبت احوال - reina - 04-02-2013 عجب اسمای باحالی خداییش اینا برای تعویض اسمشون اقدام نمی خوان بکنن یه ترکه میره ثبت احوال میگهآقا من میخوام اسممو عوض کنم دفتر داره میگه مگه اسمت چیه ما فقط اسی با معانی بد رو عوض می کنیم یارو میگ اگه بگم بهم نمی خندی دفتر داره میگه چرا مگه مریضم که دیگران رو مسخره کنم میگه خوب حالا که گفتی خیالم راحت شد اسمم اکبر گوه بچست دفتر داره خودشو میگیره که نخنده با لحنی تحت فشار میگه که این خیلی اسم بدیه حالا چی بذارم میگه می خوام بذار اکبر گوه بچه می دونم خنک بود ولی شرمنده دیگه با دست پخت مسخرتون بهش نمک بزنید ![]() ![]() آغا قلت املا هاشو تسهیه کنید خاهشعن RE: اسامی خیلی عجیب ایرانی در ثبت احوال - اذر جون - 10-02-2013 اسم انه یلی قشنگه مثه انه شرلی میمونه ![]() |