![]() |
|
جوک ها و اس ام اس های باحال !!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جوک ها و اس ام اس های باحال !!!! (/showthread.php?tid=248705) |
جوک ها و اس ام اس های باحال !!!! - محمد 211 - 03-11-2015 من هر وقت میرم اینستاگرام؛ . . . حس میکنم با پیکان رفتم نیاوران! O_O بس که ملت همه شاخ و خفن و خوشگلن فقط انگار من زامبیم این وسط ! -------------------------------------------------------------------------------- اینروزا همش به مامانم میگم اگه من یه روز نذر کردم و خواستم نذری بدم حتما فست فود می دم والا مردم مردن بس که قیمه وقورمه خوردن -------------------------------------------------------------------------------- خود ابوالفضل پور عرب به جاى اينكه بره خونه خودشون . . . . . . . . . چند بار اشتباهى رفته خونه فريبرز عرب نيا!!! -------------------------------------------------------------------------------- به شوهرم گفتم فردا مامانت برا ناهار میاد پیشمون برو برنج و گوشت و مرغ بگیر . . . . . . کوکو سیب زمینی درست کنم -------------------------------------------------------------------------------- ﺣﺎﺿﺮﻡ ﯾﮏ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﺧﺮﺝ ﮐﻨﻢ ﺗﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺑﯿﺎﺩ ﺭﻭ ﻟﺒﺎﯼ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ گروهfrown . . . . ﻓﻌﻼ ﻧﺨﻨﺪﯾﺪ ..... ﻫﺰﺍﺭﻭ ﺩﻭﯾﺴﺖ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺪﺍﺭﻡ...frown -------------------------------------------------------------------------------- میگن تو قیامــت تک تک دیوارها و مبل ها و فرش هایی که بهشون دماغ مالیدی میان شهادت میدن !!! حالا دیگه خود دانید ! -------------------------------------------------------------------------------- اگه گفتید شباهت “زن” با “گردباد” چیه؟ جفتشون اول که میان با هیجان وارد زندگیت میشن.. و جفتشون موقع رفتن خونه، ماشین، و همه زندگیتو با خودشون می برن -------------------------------------------------------------------------------- به حیف نون میگن عجب مملکت خر تو خری داریم میگه آره بابا من 3 بار رفتم سربازی هیچکی نفهمید! -------------------------------------------------------------------------------- چند روزه بدجور سرما خوردم دیشب مامانم میگه پسرم فردا نرو دانشگاه، عزیزم استراحت کن! منم نرفتم. هیچی دیگه از صب ساعت 6 دارم کابینتا رو دستمال میکشم بعدش باید دیوارای آشپزخونه رو تمیز کنم الانم داره فرشای پذیرائی رو جمع میکنه که بشورم !!!!! -------------------------------------------------------------------------------- یه دوست چینی داشتم ! مریض شد براى عیادتش رفتم بیمارستان کنار تختش واسادم … دوست چینیم بهم گفت : چینگ چونگ چَن چووون… جون داد بدبخت…!!! براى ترجمه این جمله رفتم چین… اونجا از یه مرد چینی معنیش رو پرسیدم اون مرد چینی بهم گفت : پاتو از رو شیلنگ اکسیژن وردار کصافططط !!!!!!! -------------------------------------------------------------------------------- اگه دیدی یه سوسک پشت و رو افتاده و داره دست و پا می زنه، فکر نکن با دمپائی زدنش... داره به قیافه تو می خنده !!!! -------------------------------------------------------------------------------- حیف نون تو لندن راننده تاکسی میشه. ازش می پرسن سختت نیست فرمون سمت راسته؟ میگه نه ففظ هر وقت تف میکنم میوفته رو مسافر !!!! -------------------------------------------------------------------------------- خانومه دوقلو حامله بوده، نه ماهش تموم میشه اما نمیزاد. از شکمش عکس رنگی میگیرن میبینن پسره بند ناف دختره رو گرفته و میگه:بی غیرتم اگه بذارم لخت بری بیرون !!!!!!! -------------------------------------------------------------------------------- نظر یادتون نره دوستان !:491::491::491: |