![]() |
کشف ۳ سم کشنده داخل سفره ایرانیها - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: کشف ۳ سم کشنده داخل سفره ایرانیها (/showthread.php?tid=249216) |
کشف ۳ سم کشنده داخل سفره ایرانیها - Silver Sun - 12-11-2015 به گزارش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
افکارخبر ، سوسن پارسا متخصص تغذیه در خصوص استفاده بیش از حد نمک در غذاها گفت: در تمام دنیا نمک، شکر و هروئین شناخته شده است و همه دنیا در حال کاهش مصرف نمک در غذاها هستند. وی افزود: استفاده بیش از حد نمک خون را غلیظ میکند و فشارخون را بالا میبرد که موجب سکتههای قلبی و مغزی میشود. بیشترین ضرر مصرف زیاد نمک بر روی کلیه است که باعث عدم تعادل بین سدیم و پتاسیم میشود که مشکلات کلیه را در افراد به وجود میآورد. پارسا در ادامه خاطرنشان کرد: بدن یک انسان سالم در روز بیش از ۳ گرم نمک لازم ندارد و در نتیجه احتیاجی به نمک اضافه پاشیدن بر روی غذاها نیست. علت اصلی اینکه در تمام دنیا به کودکان قبل از ۲ سالگی نمک نمیدهند این است که به طعم شوری عادت نکنند. پارسا در خصوص نمک موجود در پنیر بیان کرد: نمک موجود در پنیرهای شور حتی با وجود اینکه شب قبل از مصرف در آب بگذارند و حتی در هنگام مصرف هم بشویند از بین نمیروند چون در زمان تخمیر پنیر، نمک به اضافه میکنیم. وی افزود: در مواد غذایی طبیعی و نپخته نمک وجود دارد و دیگر نیازی به استفاده از نمک نیست، حتی نمکدانها بر روی میزهای رستورانهای دنیا حذف شده است و برای سالم ماندن باید مصرف نمک در غذاها را حذف کنیم. |