![]() |
داستان های من و نی نی(: (قسمت پنجم«ραят ƒive) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: داستان های من و نی نی(: (قسمت پنجم«ραят ƒive) (/showthread.php?tid=249416) |
داستان های من و نی نی(: (قسمت پنجم«ραят ƒive) - sober - 18-11-2015 _مَمَنی؟ ![]() _جانم؟ ![]() _مَمَنی؟ ![]() _کوفت ![]() _مَمَن؟ ![]() _درد ![]() _بذال بگم چیتال کَدَم بعد دَفام تون ![]() _باز چی کار کردی ها؟ ![]() _لاکو لیخدَم لو فَلش ![]() _چی؟؟؟ ![]() _اوجو به لبم زدم بعد زدم به دیفال _چیکار کردی تو؟؟؟ ![]() هیشی عاجقتم من بلم لالا تونم ![]() بووووس ![]() مَمَــــــــــن من لفــــــــــٺم :hje: +کجــــــــــا ![]() میلـــــم باپشــــــــــل همــــــــــسایه باژے تنم :Laie_23: +خــــــــــب حالاچرااون کفــــــــــشےکه تازه خریدی رومیپــــــــــوشے یه چیزدیگہ بپوش نوموخوام این خوجگل تلــــــــــه بیشتل نگام موکونه +چے :297: هیشے قلــــــــــط کلدم من لفــــــــــتم ژودے میام ![]() بـابـا : جُونِهـ بـابـا ?! ![]() دُخـتر : چِـلا تـُو دالـی مـآکالُونـی دُلـُست مـُوکُونی ؟؟ :297: بـابـا : مَگِهـ تُو فُضـولی ؟! تُو فـَقط بُخـُور ...☺ دُختـر : عـِعـع !! بابا بُوگـووو؟؟ دُخـتر : آآآآلِهـ .. وَلـی مـامـان کِهـ اَلان اینجـا نیشـت ! رِفتِهـ ْ استِرااحَت کُنِهـ ... بِـهش نَگیـاااا . بـابـا : باشِهـ..تُو هم دُخـترهـ مـامـانِ تولَتی دیگِهـ ... فَقـط بَلـدی دِلبَری کُنـی .... بابای ؟بابایی؟ من ی شی بگم؟ جانم دخترخوشگلم بگو؟ بابا من شوهل موخوام تو چی گفتی؟ ![]() تکرار کن _مامانیییییییییییییییییییییییییییییییییییی ![]() _جون مامانی چی شدهـ؟ _منو بَل عکس بَگَل تَلدی نیگآآآآآآآآآااا _هیس!بذار ببینم خالهـ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لالهـ تو تلگرام چی میگهـ _اَه نی نی دیگه خستهـ شدم _خب مامی چیتال تونم نگا لاکامو چه زشت زدی _برو بده بابات _نُومُوزَنهـ ![]() _ممنی _حونم قند عسلم؟ _یه سی بگم؟ _هوممم جوجه؟ _بایت بم قول بدیا باچه؟ _اووووووووووووووو!من چه قولی باید بدم جوجو؟ _من آپچی موخوام _چییییییییییییییی؟ جوجه تو آبجی میخوای چی کار؟ _من آپچی موخوام ممنییییییییییییییییییییی آپچی دوست دالم _قند عسلم گریهـ نکن من تو تو موندم چه برسه به یکی دیگهـ RE: داستان های من و نی نی(: - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 18-11-2015 جوووووووووووونززززززززززززززز ![]() خاله قربونش بره ![]() RE: داستان های من و نی نی(: - sober - 19-11-2015 قسمت دوم/ραят тwo _مَمَنی؟ _جانم؟ _این عسکم خوبه؟ _آره _مَمَنی؟ _بله؟ _توش خوجگل شدم؟ _آره.چرا می پرسی؟ _موخوام بذارمش اینستا تا چشم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مُلوا درآد _چیییییییییییییییییییی؟ :297: _هیشی مَمَنی _عاجقتم ![]() _فقط به نظلت چندتا لاک می خوله؟ _چییییییییی؟ ![]() _بابایی؟ _جانم دختر خوشگلم؟ _من آیپد موخوام _چی؟ _خب موخوام _به دردت نمی خوره دخترم _ چلا بابایی جونم.اگه آیپد بخری موتونم مخ آلسامو(آرسام یک آدم فرضی و یکی از پسرای مهد است ( ![]() ![]() مُلوا ![]() ![]() _باشه دخترم عصری میریم مغازه عمو برات می خریم _عاجقتم بابایی بووووووووس ![]() _مَمَنی؟ _جانم دخترم؟ _اون کت یاسی لو چه خوجگله _آره قشنگه _الان مد شده.فقط باید کفش و کیف و لاک هم لنگش بخلم _چیییییییییییییییییییییییییییییییی؟ ![]() _هیشی دیگه پول اگه نمیدی خودم کالت دالم می کشم ولی بعدا از بابایی می گیلم(: _بابایی جونم؟ _جونم دخترم؟ _من پول موخوام.کالتم لو میزه.پونصد تومن بلیز به حسابم _باشه اما برای چی؟ ![]() _عصلی قلاله بلیم با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مُلوا آلایشگاه موهامو بلوند کنم از سه ماه پیش برای املوز وقت گلفتم.... _باشه خودم می برمتون _نه اگه تو بیای که نوموتونیم مخ بزنیم ![]() _چی گفتی؟ تکرار کن RE: داستان های من و نی نی(: - sober - 20-11-2015 قسمت سوم _دختر گلم داره چی کار می کنه؟ _پسده(پسته) می خولم بابایی جونم _به من هم میدی دخترم؟ _آله بابایی جونم.بیا _خوب یکی دیگه هم بده _بابایی یکی خوردی دیگه.بقیه ش هم همون مزه س _نی نی چرا به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. الی تو تلگرام پیام دادی فقط یه شکلک خالیه؟ ![]() یعنی چی؟ _می دونی بابایی جونم همین بسه دیگه...همین که اسم پُل بَلِِکَت(پر برکت)من رو صفحه گوسی س باسه بسه شه ![]() _نی نی ![]() _بی خیال سو دیگه بابا وگرنه از زندگیم بلاکت موکونم ![]() _باشه نی نی پشت تلفن داره با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مُلوا حرف می زنه: _می دونی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مُلوا جون دیروز با آیپدی که بابام بلام خلیده لفتم اینستا تا پیجمو باز کردم دیدم 5000نفر درخواست فالو بک دادن _دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مُلوا :وای چقدر فالور داری نی نی؟*_* _از بس دوست داشتنی م ![]() تازه دیلوز یکی پست گذاسته بود که عسک از خودس و یه سگ بود نوستم زیل پستش تو کدومی؟ نوست اونی که تو لو بغل کلده...منم نوستم تو سگه ای؟ ![]() _نی نی ![]() _آله دیگه تقصیل خودش بود ![]() _سلام جیجلم سلام دختر گلم.خوبی قند عسل مامان؟ _کی با تو بود مَمَنی؟ من دالم به جیجلم سلام می کنم...الانم موخوام به کبدم سلام کنم _چییییییییییییییییییییییی؟ ![]() _هیشی مَمَنی جونم _مَمَنی؟ _جونم؟ _منو بیستل دوست دالی یا بابایی لو؟ _معلومه بابایی ![]() _ ![]() _چی داری میگی نی نی؟ :297: معلومه که دوست دارم دخترم _نخیل.دالی دولوغ میگی ![]() _بابایی جونم؟ _جونم دخترم؟ _این عسکمو.خوجگله؟ _ولی اینکه تو نیستی ![]() _چلا منم فقط یه ذله آلایش کلدم....لیمل و پنکک زدم و رژ دورتی(صورتی) و خط چشم کشیدم و سایه زدم و رژگونه و خط لب و موهامم که بلوند کلدم....فقط دیدم نوموتونم دماغمو عمل کنم که با فتوشاپ درستش کردم ![]() RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت سوم) - eɴιɢмαтιc - 20-11-2015 بهتر به صورت داستان بزاری کارا و مکالمه های بچه با مامان باباش ، هر پست رو یه داستان کوتاه بساز ! جالب تر میشه (: ! RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت سوم) - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 20-11-2015 خدایا از این هیولاها نصیبم کن =))) RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت سوم) - . . . P oo R ! A . . . - 21-11-2015 جالبه! بابا خلاقیتتو... RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت سوم) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 23-11-2015 این بچه منه :| اصن دختر خودمه :v من و دوس دخترم برا اولین بار اختراعش کردیم اسمشم باراناست :v دختر باباشه ![]() RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت سوم) - sober - 23-11-2015 (23-11-2015، 14:49)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خدا نگهش داره واستون(: RE: داستان های من و نی نی(: (قسمت سوم) - Silver Sun - 23-11-2015 دختر منم اینجوری باشه خداکنه(: مرسی نسیم جونی(: |