انجمن های تخصصی  فلش خور
بارسا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: بارسا (/showthread.php?tid=249754)



بارسا - محمد حسین 6 - 25-11-2015

پدیده بارسلونا آسیب دید

پدیده بارسلونا آسیب دید
ستاره جوان بارسلونا که پدیده این تیم در فصل جاری بوده است، در دیدار برابر رم آسیب دید و از بازی بیرون رفت.
به گزارش جی پلاس، بارسلونا شب راحتی را برابر رم پشت‌سر گذاشت و موفق شد با درخشش خط حمله خود، رم را با نتیجه ۶ بر یک شکست دهد.

بازگشت لیونل مسی به میدان خبر خوبی برای هواداران بارسلونا بود اما آسیب دیدگی سرخیو روبرتو، بار دیگر آنها را نگران کرد. این ستاره جوان در دقیقه ۶۴ آسیب دید و لوییس انریکه، سرمربی بارسا را مجبور کرد او را از زمین بیرون ببرد.

روزنامه اسپورت ایالت کاتالونیا بعد از پایان بازی اعلام کرد آسیب دیدگی روبرتو جدی نیست و دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. به نوشته این روزنامه نزدیک به باشگاه بارسلونا، دلیل تعویض شدن روبرتو توسط انریکه ترس از بیشتر شدن میزان آسیب دیدگی بود.

سرخیو روبرتو، پدیده بارسلونا در فصل جاری بوده است. او بازی‌های درخشانی را به نمایش گذاشته است و توانسته جایگزینی شایسته برای ژاوی هرناندس در میانه میدان باشد. او در دیدار برابر رئال مادرید هم عملکرد بسیار خوبی داشت و آسیب دیدگی او باعث نگرانی انریکه و هواداران بارسا شده است.